|
|
#1 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
W lutym wymienię
W tym miesiącu wymienię to, co poniżej.
W większości kosmetyki są bez pudełek. Podaję pojemności wyjściowe, stan widać na zdjęciach. A jak nie widać, to proszę pytać, z chęcią załączę dokładniejsze zdjęcia, żeby nie było nieporozumień 4. Nowe przewodniki z serii "Podróże Marzeń" : Maroko, Tajlandia, Indie, Egipt, Meksyk, Tunezja, Sri Lanka 5. Inne książki : Polecam super książki- nowe, używane, na prezent, dla dzieci, piękne nowe przewodniki - wszystko w wątku w podpisie. Chętnie za rękawice do samoopalacza, pędzle, woski YC, szampony, odżywki do włosów, płyny pod prysznic 6. Pięknie wydana książka-album Obfitość. Wegetariańska kuchnia autora Jerozolimy (okładka twarda) Autor: Ottolenghi Yotam - idealna na super prezent A tego szukam: Shu UemuraFace Architect 964 nowego lub prawie. Tego w butelce, nie w słoiczku Nars Sheer Glow Stromboli Urban Decay Naked Skin 4.0 Estee Lauder DW Rattan - nowy lub prawie nowy Hourglass bazy pod podkład MAC Let Me Pop, Chilled on Ice Bobbi Brown Shimmerbricki z niedużym stopniem zużycia oraz cienie z serii sparkle kosmetyków do włosów Kevyn Murphy - olejek, szampony, odżywki w dużych pojemnościach Davines odżywka OI, olejek kosmetyków Hourglass nowego (lub prawie) brązera Ziemia Egipska Hoola Benefit pomadek: MAC Creme Cup, Tom Ford Nude Vanille (lub inne nude) za Luca dam się pokroić biżuterii Melano, Zozodesign, Sin meteorków Guerlain nr 3 oraz 4 oraz te ze śnieżynkami za drobniejsze rzeczy chętnie przygarnę woski YC i wody mineralne w sprayu perfum: Ambre Fetiche, Dolce Vita, Meharees, LVEB L'Absolue, Guerlain Gourmand Coquin, stara Miss Dior Cherie, Angel Mugler Bazy pod makijaż YSL Blur pędzli Maxineczki, Toma Forda, Hakuhodo kolorówki Toma Forda nowych gąbek do podkładu z Oriflame tuszu Estee Lauder Sumptous - mogą być mini cieni Colourpop pielęgnacji Image Skincare oraz Kiehl's serum nawilżające oraz fioletowy koncentrat Midnight książek: podróżniczych: Halik, Wojciechowska, Pawlikowskiej oraz książek Doroty Sumińskiej. Więcej książek nie szukam Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2017-04-28 o 08:58 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W lutym wymienię
Coś u mnie za Aliena i Guerlain Gloss D'Enfer - 902?
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- A nie chowasz może jeszcze czegoś pod ladą?
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przygarnęłabym brązer Hourglass
I shu uemura ? |
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za Catrice HD Liquid Coverage 040 - tylko testy
puder Sephora Clair Light 21 ?
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie?
![]() - ColourPop Game Face - ColourPop Cricket - Cover FX - Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer SX06 - Shu Uemura Face Architect 964 Poza wątkiem mam jeszcze podkład Diorskin Forever w odcieniu 011. |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana
![]() Znajdź cos u mnie za ten podkład: - Shu UemuraFace Architect 964 - ok. 60%
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
hej,olejek nuxe na szaro-juz wymieniony
|
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Nie, DiorSnow mam w wątku, Diorskin Forever to ten podkład: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ng-effect.html
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
2. Aquolina Blue Sugar man 50 ml
3. Yves Rocher Organic Vanilla 100 ml 4. Alien Essence Absolue 30 ml 5. Hourglass brązer Radiant Bronze Light, testy ?
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
jesli chcesz to przesle zdjecia, 20 "miejsc" na okragle cienie
|
|
|
|
#14 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Maybelline Affinitone 21 Nude - prawie cały Guerlain Gloss D'Enfer - 902 - dołożę do wymianki (to ten bezbarwny? patrzę na google) |
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Oba podkłady Diora są jasnymi żółtkami (odcień 011, niedostępny w Polsce, czysto żółte tony), obydwa kupione w sierpniu w Londynie i wtedy też otwarte. Obydwa mają zużycie ok. 5%
Z tych dwóch zdecydowanie chętniej oddam DiorSnow, aleeeeee nie wykluczam, że może udałoby się wyżebrać ode mnie Forevera, zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Jeśli chodzi o kolory to Diorsnow jest nieco bliższy kolorem do Linen, w sensie jest ciemniejszy od Forevera, choć obydwa są jasne. A co bym chciała to nie wiem jeszcze, sprawa do przemyślenia
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko, dziękuję
|
|
|
|
#19 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
,chętnie capnęłabym Aliena EA
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Mimblo
Niestety nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam ciepło!
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, w wątku niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdr.
|
|
|
|
#27 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Myślę, że to typowe 38, acz może być z lekkim przyechyem w kierunku 38,5, bo ja mam jedną stopę większą i największy komfort mam w 38,5 (których prawie dostać zresztą nie można i często kupuję 39, które potem klapią
Postaram się jutro zrobić fotkę, ale nie wiem jak z efektami będzie, nie umiem i nie lubię
|
|
#28 |
|
Czekam na Ragnarok
|
A do tych dwóch rzeczy byś coś dobrała?
Shu UemuraFace Architect 964 - ok. 60% Maybelline Affinitone 21 Nude - prawie cały |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
|
#30 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Oł, brawo ja
Zrobiłam kopiuj, nie zrobiłam wklej ![]() Te dwie 4. Alien Essence Absolue 30 ml 5. Hourglass brązer Radiant Bronze Light, testy ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Aniołek w negocjacjach. Resztę razem z Tomkiem chetnie oddam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.