|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dlaczego mi to robi? Nie rozumiem facetów
Miesiąc temu poznałam genialnego (jak mi się wydawało) chłopaka. Niemal ideał. Dobrze nam się rozmawiało, mamy podobny gust i zainteresowania identyczne poglądy i nawet podobne przeżycia. Spotkaliśmy się było trochę sztywno ale oboje przyznaliśmy, że nie byliśmy w formie z różnych powodów i chcemy się spotkać jeszcze raz. No i gdy zaczął się nowy semestr to on miał mniej czasu. Wkurzyło mnie to więc spytałam się o co chodzi i dlaczego. No i przeprosił powiedział, że faktycznie trochę zaniedbał i jemu też zależy. Po tej rozmowie nastąpiła spora i niestety chwilowa poprawa. Sam zaproponował byśmy się dziś spotkali. Tylko, że od czasu tej propozycji nie odezwał się ani razu. Mało tego nie odpisuje na moje wiadomości. Nawet ich nie wyświetla. I po prostu nie wiem dlaczego. Rozumiem, że uczelnia i dużo nauki itp. ale tak dlugo żeby się nie odzywać? Nie rozumiem tego a naprawdę wydawało mi się, że mu zależy i mi też zaczęło...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego mi to robi? Nie rozumiem facetów
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nie jest zainteresowany. Zero zagadki.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczny ghosting poczytaj o tym Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Jak nie rozumiesz, to sobie powtarzaj do skutku, że po prostu skłamał mówiąc że jemu też zależy. Nie ma tam drugiego dna. Nie odzywa się = nie jest zainteresowany, nie musisz pytać bo znasz odpowiedź.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tak, nie jest zainteresowany, to po pierwsze. A po drugie to tak naprawdę nie wiesz, czy jego opowieści (odnośnie bliźniaczo podobnych przeżyć) faktycznie były prawdziwe, czy dostosowane tylko pod Ciebie, aby Cię ślicznie zbajerować
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Nie zależy mu, zmył się jak duch. Daj sobie spokój, skoro nawet tych wiadomości nie wyświetla.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie szuka kontaktu, olewa = nie jest zainteresowany. Albo mu coś nie zagrało, albo ktoś inny się na horyzoncie pojawił.
Poza tym, rzekome gusta, poglądy i przeżycia mogły być wymyślone na poczekaniu, coby Cię urobić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lokalna gwiazda
|
On olał ciebie, ty olej jego i z głowy.
W końcu spotkaliście się raz, było drętwo. Też nie widziałabym powodu, by to ciągnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Facet Ci niczego nie zrobił. Sama sobie to (rozczarowanie sytuacją) zgotowałaś, napalając się na kogoś, z kimś miesiąc pisałaś i na podstawie tej pisaniny już pochopnie oceniłaś, że to ideał. Na samym spotkaniu wcale fajnie nie było, potem już się umówić nie udało. Facet Ci niczego nie zrobił, tylko zrozumiał to, czego Ty nadal nie zrozumiałaś: wcale nie nadawaliście na tych samych falach, nie zaiskrzyło. Następnym razem nie nastawiaj się na nie wiadomo co na podstawie tego, że ktoś Ci przytakuje w rozmowie online. Żeby kogoś poznać chociaż trochę, to trzeba kilku tygodni, a najlepiej miesięcy spotykania się i możliwości obserwowania tej osoby w różnych sytuacjach. I nie, ideałów nie ma. Każdy ma wady. Inna sprawa, że mimo wad ktoś może być dla nas ideałem w sensie świetnym materiałem na partnera. Ale tego się w żadnym przypadku nie da ocenić na podstawie klikania w necie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
lokalna gwiazda
|
To, że się dobrze rozmawia, znaczy tylko - że się dobrze rozmawia. To wcale nie jest gwarancją dobrego związku, czy związku w ogóle.
Nie należy snuć cudownych wizji na tej podstawie. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.