|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Linia regenerująca DOVE :>
Witam
Jestem tu nowa. Mam do Was pytanie - czy któraś z Was używała szamponu i odżywki Dove - tych do włosów bardzo zniszczonych? Nie powiedziałabym, że moje są bardzo zniszczone, są lśniące i miękkie, ale niestety wysuszone na końcach - końcówki są porozdwajane i połamane. Używam prostownicy, staram się prostować tylko włosy z przodu. Niedługo zamierzam ściąć włosy i zrobić grzywkę, chciałabym by mimo prostowania były w dobrej kondycji. Czy polecacie mi Dove, czy może co innego? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Linia regenerująca DOVE :>
miałam i polecam,włosy po użyciu są błyszczące,gładkie i zdrowo wyglądają.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja używam i szamponu i odzywki dove
![]() ![]() i jak narazie jestem zadowolona ![]() fakt faktem, że to ie przychodzi z dia na dzień ale ważne, że jest i idzie ku dobremu![]() ![]() a poza tym moje włosy stały się bardziej miękkie i w ogóle się jakos lepiej układają ![]() ![]() polecam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Podczepiam się z pytaniem.
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
To super, już wiem, jaki specyfik jutro sobie kupię
A włoski bardzo szybko się przetłuszczają po dove?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam odżywki, jestem bardzo zadowolona. Zresztą ta do włosów farbowanych tez bardzo dobrze mi służyła. W tej chwili tez już nie mam jakoś bardzo zniszczonych włosów, ale z ta odżywką są baardzo błyszczące, mięciutkie i wogole nice
I inie zauważyłam pogorszenia ich stanu mimo powrotu do prostwonicy (ale to na razie tylko 2 tyg, chociaż biorąc pod uwagę, że nie mam ceramicznej, to i tak już by mogły być widać efekty) i farbowania niedawno. Zdecydowanie polecam!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
rowniez uzywam tego zestawu
ogolnie jestem zadowolona wlosy sa mile w dotyku, lsniace i nawilzone jednak moje koncowki nadal sa w marnym stanie, widocznie dove to dla nich za malo :/
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
A znacie godne polecenia serum na końcówki, których można używać oprócz linii dove? Podobno można kupować keratynę w ampułkach, ale ja dotychczas spotkałam się tylko z taką w zestawie, i była kosmicznie droga
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubię produkty firmy Dove
używałam już szamponów tej firmy i bardzo je sobie chwalą. Wszystkie mają specyficzny zapach, który mi akurat bardzo odpowiada, pozatym nie wysuszają włosów, nie przetłuszczają i fajnie je regenerują, tak że włoski ładnie się błyszczą polecam z czystym sumieniem
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
ja miałam szampon DOVE i ejstem baaaaaaaaaardzo zadowolona!! moge go z czystym sumieniem polecic
serio!! sama nie mialam zbyt zniszczonych wlosow, alepo nim staly sie mocniejsze i gladkie, po prostu cool!
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
moje sa trochę dłużej świeże po dove...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj użyłam tego szamponu i odzywki po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że włosy są super mięciutkie!
a po jakim czasie zauważyłyście poprawę ich kondycji? buzki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
A wiecie czy mozna uzywac do wlosow zniszczonych nie farbowanych, linii do wlosow farbowanych ??? Bo podobno po nich, mimo ze sie nie ma farbowanych to wloski bardziej lśnia.
mozna tak?A co do pierwszych rezultatow to po kilku myciach powinnas zauwazyc.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

Jestem tu nowa. 

a po jakim czasie zauważyłyście poprawę ich kondycji? buzki