|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
jak zrobic kalejdoskop?
Dorgie Wizazystki błagam was o pomoc, czy ktos może wie jak zrobic kalejdoskop? bardzo bym chciala zrobic takie cudko ale nie za bardzo wiem jak sie zabrac z a to...
znalazlam taka strone http://my.pclink.com/~jhaug/howto.html#next1 ale i tak za bardzo nie moge sie polapac.. prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: jak zrobic kalejdoskop?
Cześć, jak byłam mała to tato mi zrobił coś takiego, z tego co wiem to, była to tekturowa tuba, w której były trzy lusterka włożone w trójkąt, który jest zamknięty tak by nie wysypały się wsypane do środka tego trójkąta drobinki kolorowe: pocięty papier albo plastik nie pamiętam...niestety.Te drobinki poprzez lusterka dawały właśnie efekt różnych łączonych wzorów, kwiatów itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pamiętam, że kiedyś musiałam zrobić kalekdoskop do szkoły. To było wieki temu, ale co nieco jeszcze pamiętam
![]() i voila! Mam nadzieję, że instrukcje są w miare dobre- starałam się. No i mam nadzieję, że nadal chcesz zrobić ten kalejdoskop (bo to stary post- nie wiem czy się nie spóźniłam.. ale wybacz bo jestem nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziekuje za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja tam nic nie zozumiałam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja tez nie :P Gdy bedziesz robic ten kalejdoskop dorka OO to mialabys mozliwosc zrobienia fotek krok po kroku? Bo bardzo jestem ciekawa jak to wyjdzie
![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
jak mi sie uda to napewno zamieszcze zdjatka
![]() a mam teraz mature wiec moj kalejdoskop bedzie niestety musial chwile zaczekac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A ja w takiej gazetce dla dzieciaczków "O.K." (którą niegdyś kupowałem) znalazłem inny sposób na zrobienie kalejdoskopu, nie wiem czy działa i jaki jest efekt, bo nie robiłem go
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.