|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Italian Beauty, Inglot ;)
Mam na wymianę:
Italian Beauty- cień sypki nr 2- róż opalizujący na złoto Italian Beauty- cień sypki nr 27- złoty Inglot Sprint Deep pearl- nr 11 Zdjęcia na tle kamyczkowym mają przekłamane kolory i są tylko do zobrazowania zużycia kosmetyków, natomiast pozostałe zostały wygrzebane z czeluści wizażu ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Italian Beauty, Inglot ;)
A masz może jakieś inne rzeczy na wymianę? Bo ten cień jakoś nie bardzo mi pasuje, niebieskim się nie maluję, mocnym różem również nie.
To miło, że mój avatarek poprawia humor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ale, ale ten Loli nie jest żółty? :P Chyba, że ja źle widzę?
![]() edit: właśnie weszłam w twój link faktycznie tam wygląda żółto tu natomiast zielono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
co Cię interesuje , nie wiem... może masz ochotę na miedziano -brązowy cień Joko lub na Inglota mapkę w zieleniach (khaki , butelkowa i biały ) , najlepiej napisz czego szukasz będzie łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jestem bardzo zainteresowana cieniem złotym ![]() Moze cos Cię zainteresuje u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99961 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
hmmm trochęsię u mnie zreformowało w wątku więc możę napisz mi co by Cię interesowało w zamian
![]() Strasznie mi na tym cieniu zależy mam np. puder prawie nieużywany Joko (jest fajny, tylko dostałam inny po prostu) Maseczka Dax'a Perfecta Czyst Cera typu peel off (dla ludzi o mocnych nerwach, ale rewelacyjna ![]() Śliczne potrójne cienie Inglota Integra (różyk) te zintegrowane SLN Biała konturówka do oczu Pierre Rene Cienie podwóje Astor Spring Delight (pudrowe róże- takie delikante, prawie beżowe) Hmmm no nie wiem, pisz ![]() Tak sobie patrzę, iż ten różowy też mi się podoba ![]() Mam jeszcze jakbyśbyłą zainteresowana Tusz do rzęs Manhattan Maximum Volume ![]() Edytowane przez baobab Czas edycji: 2006-03-23 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.