|
|||||||
| Notka |
|
| W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
naturalne loczki-i co dalej?
Mam krêcone w³oski nie tak mocno krêcone,ale wystarczaj±co
,¿eby spêdzaæ mi sen z powiek.Nie s± d³ugie takie do szyji,ale nie mogê ich zwi±zaæ.Najgorsze jest to, ¿e siê krêc± jakby chcia³y ,a nie mag³y.Przetestowa³am wiêkszo¶æ kosmetyków do w³osów krêconych,nawet je prostowa³am.Mo¿e Wy znacie jaki¶ cudowny specyfik zwiêkszaj±cy skrêt. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 15 954
|
Re: naturalne loczki-i co dalej?
Mam takie same w³osy jak ty.Po ka¿dym myciu nak³adam masê odzywki bez sp³ukiwania i nie rozczesujê w³osów.Musisz siê przemêczyæ i poczekaæ a¿ urosn±,bo taki rodzaj w³osów lubi d³u¿zsze fryzurki.
iggy napisa³(a): > Mam krêcone w³oski nie tak mocno krêcone,ale wystarczaj±co > ,¿eby spêdzaæ mi sen z powiek.Nie s± d³ugie takie do > szyji,ale nie mogê ich zwi±zaæ.Najgorsze jest to, ¿e siê > krêc± jakby chcia³y ,a nie mag³y.Przetestowa³am wiêkszo¶æ > kosmetyków do w³osów krêconych,nawet je prostowa³am.Mo¿e Wy > znacie jaki¶ cudowny specyfik zwiêkszaj±cy skrêt. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znam cos takiego. Pisalam juz kiedys o tym produkcje a wlasciwie produktach. Niestety nie kupisz tego w Polsce ale mozna w Niemczech, Anglii i jeszcze paru krajach. Ta odzywka dziala cuda.. naprawde poprawia skret, nawilza. Wejdz na strone www.johnfrieda.com i zobacz sama..Jest to serum dla wlosow kreconych.. w ogole cala gama produktow dla takich wlosow.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ja samam mam takie w³osy i mi pomaga pianka Fructis do loczków wyprubuj j± moim zdaniem jest najlepsza z tych dostêpnych w sklepach.
Nalia |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Mia³am ten sam problem- a do tego wiecznie nieuczesan± g³owe z jakim¶ sianem-koszmar. Uwierz mi robi³am co moglam-rózne odzywki, fryzjer, itd.-ale to nic nie dawa³o-i wiesz co kupi³am sobie pianke fructisa do w³osów krêconych-i jestem zachwycona-mam przepiekne loki i nie mam problemu z fryzur±-dla mnie rewelacja-nawet jak idê przez miasto to zaczepiaj± mnie ludzie i zachwycaj± siê moimi w³osami!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej Agnieszko ,dawno mnie nie bylo na forum ,ale ostatnio znalazlam chwile no i prosze Twoja zachwycona opinia na temat pianki fruktisa ,no wiec nie pozostalo mi nic innego jak tylko pobiec do najblizszej drageri i ja nabyc .nie rozczarowalam sie faktycznie loczki sa piekne i do tego nablyszczone.Podobny efekt daje fluid Lanzy ,ale niestety kosztuje prawie 70zl. dzieki wielkie za te pianke nie ma jak pomoc Wizazanek .pozd. [img]icons/icon33.gif[/img]
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
do Agnieszki £uszczyñskiej
Aga mam jeszcze pytanko do Ciabie ,czy u¿ywasz tej pianki ju¿ na w³osy rozczesane ,czy przed czesaniem? [img]icons/icon23.gif[/img] powiedz mi jeszcze czy suszysz w³osy suszark± z dyfuzorem ,czy czekasz a¿ same wyschn±? [img]icons/icon37.gif[/img]
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
loczki
Ró¿nie nak³adam pianke-niekiedy na mokre w³osy bez rozczesywania (ale pod warunkiem ¿e nie szrpi± siê tobie)a niekiedy na rozczesane i lekko possuszone-nakladam pianke gniotac w³osy - wygodnie jest opu¶ciæ g³owê na dó³- a pózniej albo zostawiæ do wyschniêcia albo wysuszyæ suszrk± (ale susz±c ca³y czas "ugniatam w³osy) - i efekt jest naprawdê niesamowity!Gor±co pozdrawiam.
iggy napisa³(a): > Aga mam jeszcze pytanko do Ciabie ,czy u¿ywasz tej pianki ju¿ na w³osy rozczesane ,czy przed czesaniem? [img]icons/icon23.gif[/img] powiedz mi jeszcze czy suszysz w³osy suszark± z dyfuzorem ,czy czekasz a¿ same wyschn±? [img]icons/icon37.gif[/img] |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.