naturalne loczki-i co dalej? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2002-08-19, 20:55   #1
aguniaw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 154

naturalne loczki-i co dalej?

Mam krêcone w³oski nie tak mocno krêcone,ale wystarczaj±co
,¿eby spêdzaæ mi sen z powiek.Nie s± d³ugie takie do
szyji,ale nie mogê ich zwi±zaæ.Najgorsze jest to, ¿e siê
krêc± jakby chcia³y ,a nie mag³y.Przetestowa³am wiêkszo¶æ
kosmetyków do w³osów krêconych,nawet je prostowa³am.Mo¿e Wy
znacie jaki¶ cudowny specyfik zwiêkszaj±cy skrêt.
aguniaw jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2002-09-09, 14:16   #2
guest
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 15 954
Re: naturalne loczki-i co dalej?

Mam takie same w³osy jak ty.Po ka¿dym myciu nak³adam masê odzywki bez sp³ukiwania i nie rozczesujê w³osów.Musisz siê przemêczyæ i poczekaæ a¿ urosn±,bo taki rodzaj w³osów lubi d³u¿zsze fryzurki.

iggy napisa³(a):
> Mam krêcone w³oski nie tak mocno krêcone,ale wystarczaj±co
> ,¿eby spêdzaæ mi sen z powiek.Nie s± d³ugie takie do
> szyji,ale nie mogê ich zwi±zaæ.Najgorsze jest to, ¿e siê
> krêc± jakby chcia³y ,a nie mag³y.Przetestowa³am wiêkszo¶æ
> kosmetyków do w³osów krêconych,nawet je prostowa³am.Mo¿e Wy
> znacie jaki¶ cudowny specyfik zwiêkszaj±cy skrêt.
guest jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2002-09-09, 22:58   #3
guest
Zakorzenienie

Ja znam cos takiego. Pisalam juz kiedys o tym produkcje a wlasciwie produktach. Niestety nie kupisz tego w Polsce ale mozna w Niemczech, Anglii i jeszcze paru krajach. Ta odzywka dziala cuda.. naprawde poprawia skret, nawilza. Wejdz na strone www.johnfrieda.com i zobacz sama..Jest to serum dla wlosow kreconych.. w ogole cala gama produktow dla takich wlosow.
Stary 2002-09-10, 20:32   #4
guest
Zakorzenienie

Ja samam mam takie w³osy i mi pomaga pianka Fructis do loczków wyprubuj j± moim zdaniem jest najlepsza z tych dostêpnych w sklepach.
Nalia
Stary 2002-09-12, 20:51   #5
agi
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Mia³am ten sam problem- a do tego wiecznie nieuczesan± g³owe z jakim¶ sianem-koszmar. Uwierz mi robi³am co moglam-rózne odzywki, fryzjer, itd.-ale to nic nie dawa³o-i wiesz co kupi³am sobie pianke fructisa do w³osów krêconych-i jestem zachwycona-mam przepiekne loki i nie mam problemu z fryzur±-dla mnie rewelacja-nawet jak idê przez miasto to zaczepiaj± mnie ludzie i zachwycaj± siê moimi w³osami!
agi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2002-10-05, 18:23   #6
guest
Zakorzenienie

hej Agnieszko ,dawno mnie nie bylo na forum ,ale ostatnio znalazlam chwile no i prosze Twoja zachwycona opinia na temat pianki fruktisa ,no wiec nie pozostalo mi nic innego jak tylko pobiec do najblizszej drageri i ja nabyc .nie rozczarowalam sie faktycznie loczki sa piekne i do tego nablyszczone.Podobny efekt daje fluid Lanzy ,ale niestety kosztuje prawie 70zl. dzieki wielkie za te pianke nie ma jak pomoc Wizazanek .pozd. [img]icons/icon33.gif[/img]
Stary 2002-10-06, 14:48   #7
guest
Zakorzenienie

do Agnieszki £uszczyñskiej

Aga mam jeszcze pytanko do Ciabie ,czy u¿ywasz tej pianki ju¿ na w³osy rozczesane ,czy przed czesaniem? [img]icons/icon23.gif[/img] powiedz mi jeszcze czy suszysz w³osy suszark± z dyfuzorem ,czy czekasz a¿ same wyschn±? [img]icons/icon37.gif[/img]
Stary 2002-10-07, 21:09   #8
guest
Zakorzenienie

loczki

Ró¿nie nak³adam pianke-niekiedy na mokre w³osy bez rozczesywania (ale pod warunkiem ¿e nie szrpi± siê tobie)a niekiedy na rozczesane i lekko possuszone-nakladam pianke gniotac w³osy - wygodnie jest opu¶ciæ g³owê na dó³- a pózniej albo zostawiæ do wyschniêcia albo wysuszyæ suszrk± (ale susz±c ca³y czas "ugniatam w³osy) - i efekt jest naprawdê niesamowity!Gor±co pozdrawiam.
iggy napisa³(a):
> Aga mam jeszcze pytanko do Ciabie ,czy u¿ywasz tej pianki ju¿ na w³osy rozczesane ,czy przed czesaniem? [img]icons/icon23.gif[/img] powiedz mi jeszcze czy suszysz w³osy suszark± z dyfuzorem ,czy czekasz a¿ same wyschn±? [img]icons/icon37.gif[/img]
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.