|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
temat tabu- bączki podczas sexu![]() wiem,wiem... ciężko mi nawet o tym pisać, ale, czy zdarza (zdarzyło) się Wam lub Waszemu partnerowi puścić tzw. bączka podczas sexu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: temat tabu- bączki podczas sexu
Chyba każdemu się zdarzyło. Jak człowiek się rusza, skacze, uciska brzuch to może się zdarzyć. Ja też nie jestem wyjątkiem, pośmieliśmy się i kontynuowaliśmy. Reakcja zależy od ludzi i czy to jest one night stand czy stały partner, z kimś kogo znasz dłużej to będzie chyba mniej krępujące.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może raz czy dwa się zdarzyło. Dlatego wolę uprawiać seks na czczo.
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Na co dzień też? W sensie że cały czas masz gazy? Nie powinnaś z tym pójść do lekarza albo zmienić coś w diecie? Ludzka rzecz ale żeby niejednokrotnie przerywać seks z tego powodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Szop pracz
|
z moim byłym raczej sie z tego smielismy, troche luzu
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- chyba nie chodzi o prawdziwe bąki, a powietrze wychodzace z pochwy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Normalnego bąka nie, ale powietrze z pochwy owszem. Z żadnym z partnerow nie zwracałam na to nigdy uwagi
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Normalnego bączka nie, ale z pochwy tak i zawsze się z tego śmieje i ciężko mi przestać. TŻ patrzy jak na wariatkę i mówi, że to całkiem normalne. Dla mnie zabawne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
nie mam ciągle gazów- mam normalnie
![]() ![]() a problem dotyczy tego że się wstydzę swoich fizjologicznych potrzeb (siusiu, bączek i 2) zawsze zagłuszam każde pójście do wc jak on jest w mieszkaniu.. wstydzę się i tyle... chociaż pewnie w nocy nie kontroluję tego i na bank musiał słyszeć PRRRYKKKKK.... podczas sexu, jak mocno naciska mi na brzusio i długo to faktycznie mi się zaczyna chcieć i muszę robić przerwę na to żeby nie puścić ![]() o prykanie cipką - to ostatnio się nam zdarzyło (pierwszy raz) bo wchodził tylko samą główką, szybko i pompował powietrze do środka ![]() problem wiem, że jest w mojej głowie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem, jak mozna osiagac taki poziom intymnosci, zeby rozbierac sie, calowac i piescic, ale wstydzic swoich potrzeb fizjologicznych na tyle, zeby zagluszac wyjscie do toalety woda.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Bączki z pochwy - ujście powietrza jest czymś naturalnym i bardzo często zdarza się to podczas stosunku, jest to dla mnie niezręczne, ale taka jak kobieca natura. Jeżeli chodzi o typowe bąki, nigdy mi się nie zdarzyło i nie dopuszczam do takich sytuacji - zawsze załatwiam swoje potrzeby przed stosunkiem - dla własnego komfortu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do samego tematu - nie zdarzyło mi się. Ale nawet gdyby się zdarzyło, to nie widzę problemu - to tylko fizjologia. I pewnie byśmy z partnerem się tym nie przejęli. Ale jeśli to jakieś pocieszenie, to kiedyś po seksie oralnym z połykiem odbiło mi się. Głośno. Więc tak - beknęłam mu w penisa. Przez 5 sekund było mi nawet trochę głupio, ale po chwili zaczęłam się śmiać - bo się zdarza i tyle ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do bąków w trakcie stosunku to mi się nie wymsknęło nigdy, a mojej kobiecie tylko powietrze z pochwy uchodzi, co brzmi właśnie jak bąk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Prawdziwy bąk - 2 razy, zareagowaliśmy śmiechem.
Ujście powietrza z pochwy - przy niektórych pozycjach regularnie, kontynuujemy bez zwracania uwagi. A propo zagłuszania iścia do toalety przypomniała mi się znajoma z czasów studiów. Była z facetem 4 lata, planowali ślub i nigdy nie pozwoliła mu się zobaczyć bez makijażu. Gdy razem spali wstawała wcześniej, robiła makijaż i kładła się do niego do łóżka. Przez 4 lata razem, planując wspólną przyszłość on nigdy nie widział jej twarzy bez makijażu. W związku facet będzie widział mnie chorą, w ciąży z opuchniętymi nogami, zmęczoną i spoconą a na starość ze zmarszczkami, nikt nie jest piękny i pachnący 24h/dobę, więc po co udawać? A mężczyźni tak jak kobiety chodzą do toalety i są świadomi, że to element fizjologii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do bąków zdarzyło się mnie i mojemu facetowi,pośmialiśmy się, ale nigdy nas to nie krępowało, ludzka rzecz. Niestety regularnie zdarza mi się pierdzenie pochwą, szczególnie przy pozycji na pieska, albo bez wcześniejszego przygotowania, kiedyś się z tego śmieliśmy, teraz nie zwracamy uwagi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7119163 6]Niestety regularnie zdarza mi się pierdzenie pochwą, szczególnie przy pozycji na pieska, albo bez wcześniejszego przygotowania, kiedyś się z tego śmieliśmy, teraz nie zwracamy uwagi.[/QUOTE]
U mnie też często, już nie zwracamy uwagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Mi powietrze z pochwy uchodzi często
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
rosnę
|
Normalnego nie, pochwowe... jednego razu trwały baardzo długo (gdy tuż po siedziałam tż na klatce
![]() ![]() Natomiast tż zdarzyło się tez normalnego bączka puścić, pierwszą reakcją było to, że na moment przestaliśmy, ja otworzyłam buzię, on szeroko otworzył oczy i... tyle, zaczęłam się z niego śmiać dopiero po seksie ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
to naturalne, nie martw się. dla mnie też pierwszy raz kiedy się zdarzyło było bardzo krępujące. natomiast idź na żywioł. partner uzna pewnie, że tego nie widzi/słyszy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.