|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Duza Dokładka I To Co Aktualne U Betinki6!!!
Zrobiłam duza dokładke i aktualizacje ale w zwiazku z tym ze mi sie fotki w watku nie chca wyswietlac wszsystkie fotki sa tutaj http://voila.pl/gx4fq WIDOCZNE!!! jak Wam sie cos podoba i macie jakies pytania to prosze wklejcie mi fotke rzeczy o ktora Wam chodzi i bedziemy negocjowac
![]() SZCZEGOLNIE POSZUKUJE!! jeansow bardzo niskich biodrowek , kosmetykow do cery naczynkowej i fajnych torebek. Ale wszelkie propozycje rozwaze. ZAPRASZAM!!! http://voila.pl/gx4fq fOTKI!!!! ubranka, paski , bizu i inne dodatki!!! mam jeszcze długotrwały podkład z nowym systemem Permawear Max Factor Facefinity kolor 02 ivory , beztłuszczowy , hypoalergiczny, filt ochronny uva/uvb 35ml zuzycie ok 25-30% z wymianki (ja nawet nie zdazyłam go uzyc bo juz moj ulubiony podkład kupiłam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Duza Dokładka I To Co Aktualne U Betinki6!!!
Dla zainteresowanych bojowkami rozowymi
bojowki z metki rozm L 185/70 100%cotton pas 38cm x 2 jeszcze troche sie rozciaga , biodra 50cm x 2 dł calkowita 103 cm z przodu 2 kieszonki , z tyłu 2 kieszonki zapinane na klamerki i na nogawkach na wysokosci kolana ( w zaleznosi od wzrostu ) tez kieszonki zapinane na klamerke) Wisienko stan z przodu 23cm z tyłu 31 cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Uwaga!!!!!!!!!!!!! Jutro Wyjezdzam I Wracam Ok Przyszłego Poniedziałku Jesli Mi Sie Uda To Moze Bede Na Wizaz Czasem Lookała Wiec Dzisiaj Jeszcze Moge Odp Na Pyt I Jutro Wysłac Paczke!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Betinko niestety nie, bo te rybaczki mają za wysoki stan jak dla mnie a nic innego mi w oko nie wpadło
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.