|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dylemat fryzurowy Ewki
Jak w temacie - mam dylemat.
![]() Moje włosy sięgają obecnie ramion, a grzywka prawie do ust (wyhodowałam z lenistwa). Generalnie chcę zapuścić włosy, ale nie ma szans, abym wytrwała w jednej fryzurze do tego czasu. Jeszcze niedawno planowałam obciać włosy tak jak ma Ashlee na 1. zdjęciu (ogólnie chodziło o cięcie z przodu dłużej niż z tyłu). Ale teraz pomyślałam sobie, że jak te włosy będą rosnąć, to będę musiała ten przód w końcu dorównać do tyłu i znowu strace czas na zapuszczanie. Więc teraz mam inny plan. ![]() Dodam, że zależy mi na fryzurze bez żadnych wystrzępionych pazurków itp. tylko gładkiej, ukazującej piękno włosów. ![]() Co o tym sądzicie? Może macie jakieś inne propozycje wdzięczonego przejścia z włosów do ramion, do dłuższych? Chce te włosy wreszcie zapuścić, ale w międzyczasie nie chcę mieć... nudnej, zupełnie prostej i nijakiej fryzury.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dylemat fryzurowy Ewki
Up!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
podpisuję się pod pytaniem... również mam wlosy do ramion ( no trochę krótsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Zalaczam podobne fryzurki.Mi rowniez sie takie podobaja fryzurki ale niestety nie na moje wlosy,za bardzo mi sie podkrecaja
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
:
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tez mialam dlugie wlosy i podcielam je, dodatkowo zrobilam grzywke. Na poczatku byla na bok, taka lekka, teraz zrobilam sobie bardziej gesta i na cale czolo. Mysle ze mozesz zmieniac warianty swojej fryzury, nie musi ona byc caly czas nudna. Mi osobiscie podobaja sie fryzurka tej pani blond w czarnym ubranku w pierwszym zalaczniku oraz fryzurka tej kobietki na 2 zdjeciu w 1 rzedzie od kaska222.
Pinksnickers: tez mi sie tak wywijaja koncowki, ale nie potrafie temu zaradzic.A jak nosze kucyka to odbija mi sie na nich gumka. Nie zwiazuje go mocna, raczej luzno i niezbyt wysoko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o mnie to juz po ptakach.
![]() Obcięłam sobie grzywkę, jak na zdjęciach 2-5. Postanowaiłam jednak zachować długośc włosów i nie skracać ich z tyłu. Także ciągle są do ramion i rosną sobie dalej, ale mam już coś konkretniejszego na głowie. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hmmm...a chcialam napisac ze ja mialam tak wlosy obciete (1 wersja) tyl krotki, przod dlugi. Wlosy urosly i nic nie musialam wyrownywac. No ale skoro juz po wszystkim...
![]()
" Pojawiam sie... i znikam i znikam i znikam..." ![]() Edytowane przez mloda71 Czas edycji: 2006-04-25 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
No to moze jeszcze ja dorzuce cos od siebie. Oto moje propozycje. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
asiulka123, wiem dokladnie co czujesz... gumka też jest irytująca... ale na tym poziomie długości to mam wybór albo odkręcone koncówki albo odciśnięta gumka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.