![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Scent Bar XII
Ladies and Gentleman, welcome to the Moulin Rouge
![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-26 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XII
![]() Czy to znaczy, że bez pończoch nie wpuszczamy?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To ja tematycznie wkleję moją ulubioną scenę z tego filmu
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UFrxzLvwcL0&featu re=related
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-26 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kameno, a ile ta 1/3 bedzie kosztować...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Akurat Domwerk ma po 165, to 1/3 byłaby około 60 (już z kosztami przesyłki i jakimś pudełeczkiem).
O, TU
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2009-12-26 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyszłam pomachać w nowym Barze
![]() Pończoch nie mam,ale meteorki owszem ![]() idę do wyrka,za dużo obżarstwa ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, bez pończoch Eintritt verboten ![]() Madziczko, zgadzam się, cudne tango. A te skrzypce... ![]() Aż mnie ciarki przechodzą za każdym razem, gdy tego słucham... Winter ![]() PS. Pierwszy post i już literówka ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-26 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() kusicie tymi meteorkami ![]() Ja co prawda od ponad roku używam wyłącznie kolorówki EDM i jestem mega zadowolona, ale meteory też kuszą ![]() A ja nadal walczę z kaszlem i zapchanym nosem, w nocy przez to ponoć tak chrapię,że tż poważnie rozważa wykwaterowanie mnie na balkon ![]() ![]()
#10 |
ʞɐɯǝuɐ
|
No to co, Madzik i Pin up, kupujemy po 1/3?
Która klika?
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oui!
A mogłybyśmy poczekać do 30.12. ...? Bo wtedy będę miała gotówkę ![]() Madziczko, nigdzie nie idziesz, znajdą się pończoszki dla Ciebie ![]() Co do tej Pani od tanga, owszem, idealnie się wczuła w taniec. Też bym kiedyś chciała tango zatańczyć... ![]() Vesenko ![]() Życzę szybkiego odkatarzenia ![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-26 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Z mojej strony też nie ma problemu.
I po co ja głupia przeglądałam inne aukcje tego Domwerka? Ma Shalimar EDP 75 ml za 165.... PS: Vesenko, trzymam kciuki za odetkanie i zniknięcie kaszlu ![]() PS2: dobranoc
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2009-12-26 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
![]() Może już w poniedziałek będę mieć ![]() To która klika? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
ja tylko przywitać się przyszłam
![]() kurde ale mi się chce spać, a tu do 7 rano trza pracować ![]() a obżarta jestem jak prosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uciekam spać i zostawiam Was w rozpustnym Barze
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Nindżopesz
|
Kameno, odpowiadając w nowym barze - puściłam Żywiołaka
![]() A Meteorki Pastel White mam ochotę sobie kupić ale najpierw muszę w ogóle przetestować Mythic bo kliknęłam w ciemno i czekam. Mam zamiar używać codziennie i bez ograniczeń, a co, jestem tego warta <machnięcie włosami> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, uciekam spać i zostawiam Was w rozpustnym Barze
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idziem na dietkę angel,od....poniedziałku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Nindżopesz
|
To ja też, chciałabym 4 kg mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wiedźma
|
Nowy bar, przyszłam kląć.
!(I$#@#$&*(#@#$*()(%$#@#$ %&*() ![]() ![]() ![]() Redakcja spier... Jezusie jak spier... mi tekst podpisany moim nazwiskiem. Siara straszna, i to w prestiżowym wydaniu. Nie wiem, co z tym teraz począć. ![]() W dodrukach pójdzie poprawka, ale w pierwszym wydaniu podpisali mnie pod tekstem z porypaną sylabizacją, bez rytmu, częściowo kradzionym i do tego po prostu brzydkim... A nakład pewnie w ch...j duży. Jezu, jak wstyd... ![]() ![]() ![]() I to jest to najważniejszy tekst w książce - taki evergreen cytowany wszem i wobec. Przetłumaczyłam go naprawdę dobrze, zadowolona byłam po uszy, a teraz "nie wiadomo w jaki sposób" z mojego tłumaczenia został JEDEN NIEZMIENIONY WERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Nie wiem, co zrobię. ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-12-26 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przybij no tu ![]() dobra motywacja nie jest zła,a flakon za kazdy niepotrzebny kilogram to brzmi jak muzyka dla moich uszu ![]() no ale dziś jeszcze wrzucę kilka żelków ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To kutafony jedne ![]() Nie idzie jakoś jeszcze ponegocjować z redakcją? A przynajmniej dobitnie dać im do zrozumienia, co sądzisz o takich poczynaniach ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Super ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odmówienie podpisania się pod tym, co zmajstrowali oczywiście nie wchodzi w rachubę?
![]() Co za patałachy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#30 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja przez to odchudzanie ciągle głodna chodzę, bo stosuję prostą dietę Mniej Żreć ![]() moja znajoma stosuje od lat dietę pt 2dni kefir,jogurt 2dni-warzywa i owoce 2dni drób i ryby i chudnie ok8-10kg raz na poł roku ja jakoś przez te dwa pierwsze dni nie mogę przejść |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.