|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Co zrobiłaś dziś dla innych
Jest wątek "Co dzisiaj zrobiłaś dla siebie", pomyślałam ze możemy podzielić się również tym co zrobiłyśmy dla kogoś innego. Dobro powraca, dzielmy się nim.
Ja dzisiaj oddałam 3 worki do kontenerów PCK, poprzez olx oddałam za darmo meble potrzebującym, oddalam znaleziona torebkę i telefon właścicielce a w zeszłym tygodniu karmiłam gołębie na przystanku. Podzielcie się swoimi dobrymi uczynkami ![]()
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co zrobiłaś dziś dla innych
Przyrządziłam posiłek dla tż na dziś i jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Przepusciłam w kolejce kobietę, która była z małym niemowlaczkiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;72099406]To zdecydowanie nie jest dobry uczynek.
[/QUOTE] Dlaczego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
1) Wszędzie brudzą. Jest to brzydkie, obrzydliwe i śmierdzące. Dla przykładu jakiś debil albo hoduje gołębie w bloku, albo ktoś dokarmia właśnie, a u mnie balkon jest cały czas brudny od ich odchodów (daszek nad balkonem, więc sobie siadają pod nim. Jak go nie było, to siadały na parapecie i barierkach). 2) Ich odchody są niebezpieczne dla zdrowia, gołębie przenoszą choroby, a jak zabrudzą parapet, to może on się zniszczyć, jeżeli się go szybko nie wyczyści. Polecam zapoznać się z tematem chorób, dużo informacji jest na ten temat w internecie. 3) Gołębie wyniszczają miejskie środowisko. Tam gdzie rozwijają się gołębie, znikają mniejsze ptaszki na przykład wróble. Generalnie miejski gołąb to pasożyt. I jak lubię wszelkiego rodzaju zwierzątka, to gołębi nienawidzę i bym to latające ścierwo wytępiła, bo ani pożytku, ani urody. A już irytuje mnie to strasznie, kiedy ktoś karmi te latające szczury na przystanku, w parku czy innych publicznych miejscach, bo się tego zleci, nauczą się tam siedzieć i trzeba będzie się cały czas pilnować, żeby nie skończyć z gołębią niespodzianką na sobie. Bo, dla porównania, szczurów w piwnicy nie dokarmiasz. Więc dlaczego dokarmiać gołębie? Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f Czas edycji: 2017-03-21 o 23:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Holy Crap!
|
Przepuściłam jakiegoś ucznia w kolejce w Biedronce, bo miał tylko wodę i pączka. Nie usłyszałam dziękuję
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelna Nastolatka
|
Ustąpiłam miejsca starszemu panu w kolejce do lekarza.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Umyłam im pod drzwiami ( sprzątanie klatki schodowej)
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.