|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Gdzie niedaleko Warszawy?
Hej dziewczyny
![]() ![]() Znacie takie miejsca? Ewentualnie jeśli macie do polecenia jakieś inne miejsca niż jeziora to bardzo proszę ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie niedaleko Warszawy?
Nie wiem jak sytuacja wygląda nad Zegrzem, ale może z którejś mniej "popularnej" strony da się wyrwać jakieś zaciszne miejsce? domek letniskowy, pole campingowe? Warto poszukać mniejszych, mniej znanych miejscowości wokół jezior
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
rzuc okiem na Jez. Biale i inne w tej okolicy tj. na Pojezierzu Włoclawsko-Gostyninskim (jakies 120 km od W-wy). w osrodkach wypoczynkowych i na kempingach kroluja - jak wszedzie w sezonie - obciachowe klimaty, ale mozna sprobowac znalezc jakis domek z prywatnym dojsciem do jeziora (takich ofert nie brakuje w necie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może Zegrze i Nieporęt (25km od centrum Warszawy) nad zalewem, Brok nad Bugiem (70km), Kąck z kąpieliskiem (29km)
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.