![]() |
#1 |
BAN stały
|
Proszę o wasze spojrzenie na sytuacje
Poznałam nie tak dawno faceta, wymieniliśmy się numerami, zaczął do mnie pisać. Bardzo fajnie nam się pisało, raz się spotkaliśmy, wprost napisał, ze mu się podobam, nie mam co do tego wątpliwości. Ogólnie to zajęty człowiek praca, studia, remonty w domu rodziców, ale mimo to znajdowaliśmy czas żeby pisać, ja też mam różne obowiązki. Po jakimś tygodniu od spotkania napisał, że ma dużo pracy i doszły problemy osobiste. W tym tygodniu napisał, że będzie bardzo zajęty, nie pisaliśmy przez 3 dni, odezwał się w sobotę opisał co u niego, że z pracą się uporał, ale jest po tym zmęczony i jeszcze mu się prywatne rzeczy dołożyły na głowę, że szkoda o tym gadać, popisaliśmy co u mnie i o różnych rzeczach. Zapytałam, a co się prywatnie dzieje. Odpisał, ze odezwała się do niego była, że ma dość tej sytuacji i nie ma głowy do takich problemów. Nie bardzo wiem jak to odbierać, to odezwanie byłej traktuje jako problem, ale czemu to tak odbiera i jak odbierać to jego zachowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Śnięta Mucha
|
Dot.: Proszę o wasze spojrzenie na sytuacje
Cytat:
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Nasza znajomość bardzo krótka i w bardzo wczesnej fazie, nie chciałabym go pytać, poczekam i zobaczę czy się będzie odzywał do mnie. Jak byście odebrały takie słowa faceta?
Edytowane przez frozenqueen Czas edycji: 2018-07-15 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Zgadywanki porzuciłam pod koniec liceum. Gdybym czekała na to, aż facet sam mi coś powie, dziś byłabym w relacji jako kochanka, która nie wie o istnieniu żony.
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Wcześniej wspominał, że to była toksyczna relacja. Odniosłam wrażenie w czasie naszych rozmów, że dla niego błahe sprawy urastają do rangi problemów i chłopak lubi przesadzać
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Śnięta Mucha
|
Chcesz takiego faceta?
#7 |
BAN stały
|
Tak, nawet mi się to w nim podoba. Tylko nie wiem czy ja dobrze odczytałam jego słowa, bo ja to rozumiem, że on nie chce utrzymywać żadnej znajomości z była, a tym bardziej do niej wracać, skoro pisze, że to dla niego problem, że się odezwała i ma dość tej sytuacji
Edytowane przez frozenqueen Czas edycji: 2018-07-15 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Gazela inteligencji
|
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ale o co chodzi? Bo nie rozumiem tego fragmentu
#10 |
lokalna gwiazda
|
Może okazało się że "była" zaciążyła.
![]() A w ogóle, gdy po pierwszym spotkaniu facet nagle robi się bardzo zajęty, to raczej jasne, że coś jest nie tak. Nieważne, że powiedział, jakoby autorka mu się podobała. To tylko słowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie chciałoby mi się w to pakować, on nie jest mocno zainteresowany relacja z tobą. Raczej w przerwach jak mu się nudzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
gadamy sobie co u mnie co u niego
on: mam dużo pracy i jeszcze prywatne sprawy dołożyły mi się na głowę ja: ale nic złego nie dzieje się prywatnie i zawodowo? on: zawodowo ok, ale prywatnie szkoda gadać ja: a jakie masz prywatne problemy? on: a szkoda gadać. moja była wróciła i zaczęliśmy ze sobą rozmawiać i mam dosyć już tej całej sytuacji. W ostatnim czasie nie mam głowy do takich problemów, a wszystkie się nawarstwiają. w dalszej części wiadomości były poruszone inne rzeczy Nie wiem co myśleć o tym odnowieniu znajomości z byłą, czy chce do niej wrócić czy nie chce mieć kontaktu? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Od początku zajęty, w ostatnim tygodniu był bardziej, to wiem, że gdyby nagle po spotkaniu przestał się odzywać, to znaczy, że niezainteresowany, ale po spotkaniu pisał tak samo |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Może udaje po prostu dobra partię. Można się śmiać, ale spotkalam się już z tym.
Odpowiedzi może być kilka, my nie zgadujemy, która rzeczywiście jest prawdziwa. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Moje typy - chęć wzbudzenia zazdrości - zwykłe poinformowanie o tej eks i to że mają kontakt to dla niego problem i on tego nie chce - pokazanie mi, że ma kontakt z eks żebym dała mu spokój |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy jest sens pakować się w ten związek. Dla niego była jest chyba nie do końca tylko byłą..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8485979 6]Nie wiem czy jest sens pakować się w ten związek. Dla niego była jest chyba nie do końca tylko byłą..[/QUOTE]
A dlaczego tak myślisz? Bo mi intuicja podpowiada, że on nie chce do niej wrócić |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8485984 1]Niekoniecznie musi chcieć do niej wrócić, po prostu zastanów się czy chcesz aby Twój facet miał kontakt z byłą i czy to nie podejrzane, że on tak przeżywa tę rozmowę[/QUOTE]
Zobaczę jak się w najbliższym czasie będzie wobec mnie zachowywał, jeśli będzie mało się odzywał, nie zaproponuje spotkania to jasne, że oleję znajomość. Też nie wiem czemu on tak to przeżywa, ale jak mówiłam on taki aż za bardzo emocjonalny, gdzie u mnie coś nie wzbudza żadnych uczuć on przeżywa to, taki charakter |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8486004 1]Miej oczy szeroko otwarte. Zależy jeszcze czy oni traktują siebie tylko jako przyjaciół, czy on jednak coś nadal do niej czuje. Tylko czy chociażby taką ich przyjaźń byłabyś w stanie zaakceptować?[/QUOTE]
Przytoczyłam wyżej jego słowa i ja je zrozumiałąm, że ten ponowny kontakt z byłą on traktuje jako problem i wcale go to nie cieszy wręcz przeciwnie. W tym tygodniu mało pisał, ale mnie poinformował, że będzie zajęty, jeśli w tym będzie mało się odzywał po prostu przestanę odpisywać |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8486016 1]A dlaczego on się w ogóle z nią kontaktuje?[/QUOTE]
Nie wiem, nie pytałam, nie chciałam być wścibska, nie jesteśmy razem, dopiero się poznajemy, nie chcę się za bardzo nakręcać. Ja gdybym nie chciała się kontaktować jasno bym to zakomunikowała. Gdyby on napisał, że ma nadzieję na powrót do niej albo ze chce spróbować z nią znowu, to od razu zakończyłabym znajomość, a tak to uważam, ze nie chce tej znajomości z nią Edytowane przez frozenqueen Czas edycji: 2018-07-15 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Też tak uważam. A że była się odezwała? To chyba jasne, o co chodzi, pewnie przypomniała mu o sobie, namąciła i teraz najprawdopodobniej się zejdą. Myślisz, że skąd ta cisza? Bo raczej cisza nie jest objawem wielkieeego zainteresowania Tobą. On próbuje się oszukiwać, że była go wkurza, ale jakoś z nią gada, więc CHCE mieć z nią kontakt. A o toksycznych relacjach najtrudniej zapomnieć, więc pewnie go do niej ciągnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2018-07-16 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
Nie zaobserwowałam żadnej różnicy w naszym sobotnim pisaniu, do tego co było wcześniej, ale zobaczymy. Ogólnie to nie jest pierwszy raz kiedy ma jakiś weltschmerz
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
A jak będzie naprawdę kryzysowa sytuacja, to co? Załamanie nerwowe i szpital? ![]() Dla mnie facet ma być ostoją, a nie dodatkowym źródłem stresu. Ale co kto lubi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Trudno stwierdzić czy on do tych rzeczy faktycznie podchodzi z tymi emocjami czy to takie gadanie dla smęcenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.