|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie potrafię stworzyć trwałego związku
Hejka
![]() Czy ktoś ma podobny problem lub mógłby mi doradzić jak sobie jeszcze bardziej radzić, ewentualnie jakieś książki polecił o tej tematyce. Dodam że nie jestem jakąś nastolatką. Mam 26 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej wszystkim
![]() P.S. nie jestem nastolatką. Jak na swój 26 letni wiek to trochę niedojrzałe zachowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie potrafię stworzyć trwałego związku
Opisz proszę związki, które miałaś. Ile byliście ze sobą, jak często się widywaliście, jaki był powód zerwania.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opisałaś tylko problem z kontaktowaniem się na odległość przez telefon. Jak wygląda relacja na miejscu, face to face?
Jeśli chodzi o ten telefon - może jesteś od niego zwyczajnie uzależniona? Wychodź bez telefonu z domu (po epidemii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mialam 4 przelotne znajomosci. Trwaly one od 1 do 4 miesiecy. Ze wszyskimi widywalam sie 1 lub 2 razy na tydzien. Sadze ze rozmowy face to face byly udane, chyab nikt sie nie nudzil, bo nie narzekali. Chociaz kolega raz powiedzial ze jestem nudna wiec nie wiem co o tym sadzic. Ale to inny chyba temat. Fakt daleko mi do bycia dusza towarzystwa. Powody zerwania byly rozne od nie szanowania osoby (obwinianie, oskarzanie wg mnie z byle powodu), brak czasu ze strony chlopaka, inne poglady na swiat
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak: szukaj faceta, który od początku ma czas i chce widywać się częściej. Dla mnie spotkania raz na tydzień to byłoby za rzadko, szczególnie w przypadku rozwijającej się znajomości. Na razie nie napisałaś niczego, co by wskazywało na to, że coś z Tobą nie tak. Masz po prostu potrzebę częstszego bycia z własnym facetem. Mnie to nie dziwi. Widząc się częściej na żywo myślę, że jest spore prawdopodobieństwo, że nie będziesz potrzebowała nie wiadomo ile kontaku przez telefon.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem emocjonalny
Nooo... To jest bardzo niedojrzałe zachowanie, jak słusznie zauważyłaś. Gdybym była facetem, to miałabym dosyć takiego zachowania po dwóch dniach.
Powiedz mu o tym, że potrzebujesz więcej kontaktu i tyle. To wyświechtane "domyśl się" naprawdę nie działa. Faceci to nie prorocy ani jasnowidze, żeby się wszystkiego domyślać, a kobiety to nie księżniczki, którym trzeba spełniać od razu każde życzenie, o jakim pomyślą, jeszcze zanim o nim pomyślą. Natura dała nam umiejętność komunikowania się, żeby z niej korzystać. Nie wiem, co robisz na co dzień, ale na rozmowy pisane/tradycyjne dłuższe niż 2 godziny ktoś może zwyczajnie nie mieć czasu. Poza tym ktoś, kto tak łaknie uwagi, że potrafi być agresywny z jej niedostatku, powinien poszukać pomocy u psychologa, bo to jest zachowanie nieakceptowalne u dorosłej osoby.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Po co stworzylas dwa watki o podobnym wydzwieku?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Stworzylam bo myslalam ze mi nie doda administrator. Sorka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
demoralizator
|
Cytat:
Wygogluj sobie taki typ osoby jak needy. Choć ja obstawiam (patrząc na wiek) borderline. Na twoim miejscu poszukałabym terapeuty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.