|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
wielu rzeczy
CZEGO SZUKAM?
Obecnie szukam najbardziej rzeczy do domu. Jestem w trakcie urządzania mieszkania, więc chętnie przygarnę przedmioty do kuchni, łazienki, sypialni etc.Jeśli masz coś takiego, a nawet nie jest to wyszczególnione w tej liście, odezwij się .Poza tym SZUKAM:waga do kuchni ksiązki do nauki hiszpańskiego (podręczniki + CD, ćwiczenia, książki z testami gramatycznymi itp.) Końcówki do szczoteczek elektrycznych Płyn po płukania ust (nieostry) noże kuchenne - ceramiczne, tytanowe lub ze stali damasceńskiej Lodówka podróżna DLA MĘŻCZYZNY: żele pod prysznic, pianka do golenia, szampon do włosów tylko NIVEA oraz dezodoranty (te ostatnie tylko nowe) broszki oraz spinki do włosów Bardzo chętnie płyty Kenny`ego G lub podobne klimaty ![]() płyta Bednarka książki związane z najważniejszymi wydarzeniami historycznymi (ciekawostki zwłaszcza o II wojnie światowej, Stalinie, Hitlerze, Hiroszimie itp. śpiewniki z nutami dla dzieci w wieku przedszkolnym i szkole podstawowej oraz wszelkie inne materiały pomocne w nauczaniu muzyki, czy gry na pianinie Zbiory pieśni na głos z fortepianem książki na temat zdrowego stylu życia/odżywiania książki związane z ciążą, porodem, opieką nad malusieńkim dzieckiem (nie szukam czasopism) - aktualnie mam bardzo pokaźną kolekcję, ale może jeszcze coś mnie zainteresuje ![]() książki z ciekawostkami naukowymi Mapy po Hiszpanii Achaja Ziemiańskiego - tom II i III książki o dekoracjach potraw itp. płyty DVD z "Kolekcji La SCALA" z przedstawieniami operowymi , które ukazywały się kiedyś cyklicznie w kiosku ruchu lub inne wydania DVD mydełka dekoracyjne nową bieliznę (dół w okolicy l) instrumenty (perkusyjne i nie tylko) - flety proste i flażolety mnie nie interesują (najbardziej zależy mi na dzwonkach zwanych potocznie cymbałkami) torba podróżna na ramię, podróżny plecak lub walizka oraz inne rzeczy użytkowe, które da się zużyć i o nich zapomnieć ![]() Na czerwono zaznaczone te najbardziej poszukiwane.
|
#2 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: wielu rzeczy
Hej
mam wagę kuchenną, której nie potrafię obsługiwać i piękną, satynową, bordową pościel małżeńską...Pościel nigdy nie była spana, bo rozmiarowo nie pasuje do naszych kołder i poduszek z Ikei - to pościel jakiejś polskiej marki i ma tradycyjne wymiary... coś w stylu 160/180 (dokładnie nie pamiętam; a poduchy są duże (70/70 czy coś koło tego) |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

.Poza tym SZUKAM:

i piękną, satynową, bordową pościel małżeńską...