Co ze mna nie tak ? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-10-18, 18:45   #1
Mozzdzo
Przyczajenie

Co ze mna nie tak ?

Czemu wszyscy dookoła mają dziewczyny i mówią, że łatwo ja znaleźć?
A gdzie ja się pojawię to owszem są dziewczyny ale zupelnie nie w moim typie albo starsze albo wgl. ich nie ma albo są chamskie itp. Nigdy nie poczułem do żadnej dziewczyny nic oprócz tego że mi sie podobała a teraz w mojej szkole są dziewczyny ale nie wiem zupelnie jak moge do nich zagadac ;/ One chodza swoimi drogami, to moja wina ze nie chca mnie poznac? Czy sam mam do nich zagadac? Jestem w nowym środowisku chłopaków już poznałem, pare dziewczyn ale nie tych co mi sie podobają ;/ Czemu dziewczyny maja chlopaków brzydkich a ci przystojniejsi maja słabsze powodzenie? Są singlami wielu takich znam a ci brzydcy maja dziewczyny? Nie rozumiem tego, mam już prawie 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nie szukałem jej miałem nadzieje, że jakoś sie znajdzie ;( Wszyscy tylko mówia, że przyjdzie na każdego pora ;/ Czy znajde dziewczyne kiedys nie zagadujac do zadnej?
Bo jestem raczej niesmialy a zadna dziewc zyna do mnie nie zagadała i chodzi o to ze moze sie tak zdarzyc ze jak nic z tym nie zrobie to nie bede mial nigdy dziewczyny > Boję się ze wogóle nie znajde nigdy dziewczyny. Jestem zupełnie inny niżwiekszość chłopców i nie zależy mi tylko na jednym. Jestem miły w stosunku do dziewczyn a nie rozumiem tego jak dziewczyny leca na takich drani co rania je wykorzystują itp Nie chodzi tu o wygląd bo jestem przystojnym chłopakiem wysokim mam 191 nie żebym się chwalił ale pytałem się rodzine, dziewczyn kolegów i wszyscy tak twierdzą i dziwią się że jeszcze nie mam dziewczyny ;( To co jest nie tak , czesto widze brzydkich i niskich chlopaków z fajnymi dziewczynami i sie dziwie jak oni to zrobili. Szukam fajnej, miłej, wrażliwej,porządnej dziewczyny. Ps. Zawsza mi sie podobaja inne dziewczyny niz kolegom oni leca na te plastiki z wypietymi tyłkami nie rozumiem tego;/

Ciekawe czy jest na swiecie jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji co ja ? Może dodam jeszcze, że podoba mi sie pewna dziewczyna i znam ją troche z widzenia, czasem pare słów ze sobą zamienimy ale nic pozatym chciałbym się do niej zbliżyc ale nie jako przyjaciel, wziąść numer, zabrać ją gdzieś. Nigdy nie miałem dziewczyny ale do niej coś czuje nie wiem co mam robić. Fatalnie się czuje, od zawsze chyba byłem samotny w sensie nie miałem dziewczyny ani koleżanek a koledzy to coś innego. Ale ona naprawde mi się podoba.

Jak to rozegrać, żeby się do niej zbliżyć pomocy pls Naprawde jest chyba pierwszą porządną dziewczynom, która mi się spodobała

PS. TO nie gimnazjum xd Więc prosze o konkretne odpowiedzi, rozpiszcie się życzliwi ludzie

Boje się że jak bede tak czekał i nic nie zrobie to zadna sie nie znajdzie a nie rozumiem te dziewczyny bo nie wiedza co traca a zadaja sie z brutalami.....

Proszę doradzcie mi coś dziewczyny, na innych forach to kaszana a tu sa napewno fajne, dojrzalsze dziewczyny, kobiety wiec prosze o pomoc. Jak chcecie pisać obraźliwe komantarze to sobie darujcie...

I sorry za bledy szybko pisałem Sorory za lategorie
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 08:53   #2
Kadin_
Zadomowienie

Dot.: Co ze mna nie tak ?

Łukasz to Ty ?!
Stary 2012-10-19, 10:31   #3
wiertarka89
Raczkowanie

Chyba za bardzo się koncentrujesz na swoim wyglądzie to nie on jest gwarancją sukcesu
i ten tekst "Boje się że jak bede tak czekał i nic nie zrobie to zadna sie nie znajdzie a nie rozumiem te dziewczyny bo nie wiedza co traca" chyba jesteś aż za bardzo za☠☠☠isty .. ;]
wiertarka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 10:53   #4
201604191500
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wiertarka89 Pokaż wiadomość
i ten tekst "Boje się że jak bede tak czekał i nic nie zrobie to zadna sie nie znajdzie a nie rozumiem te dziewczyny bo nie wiedza co traca" chyba jesteś aż za bardzo za☠☠☠isty .. ;]
może widzą, że niewiele tracą
201604191500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 11:29   #5
taka_dziwna
BAN stały

To jak Ci się ta dziewczyna podoba, to bierz się w garśc i zacznij coś do niej. Zaproś ją gdzieś, jak się nie zgodzi to nie koniec świata, ale spróbuj, bo potem możesz tego żałowac
Powodzenia.
taka_dziwna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 12:10   #6
AnnBlus
Rozeznanie

Jeszcze młody jesteś, nie stresuj się tak. Ja pierwszego chłopaka znalazłam w wieku 23 lat. Najłatwiej znaleźć na studiach

Edytowane przez AnnBlus
Czas edycji: 2012-10-19 o 12:12
AnnBlus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 12:51   #7
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

A moim zdaniem za bardzo się spinasz żeby tę pannę znaleźć
Nie myśl od razu w kategorii "materiał na dziewczynę", spróbuj do dziewczyn podchodzić przede wszystkim jak do koleżanek, łatwiej będzie zagaić a potem a nuż się okaże, że nie wiedzieć kiedy zaczęło się z którejś znajomości tworzyć coś więcej

Jak to powiedział Szekspir (bez cudzysłowu bo parafraza ): miłość ucieka przed tymi, którzy za nią gonią i spada na tych, którzy się jej nie spodziewają.

Powodzenia

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-10-19, 13:30   #8
201604191500
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
Nie myśl od razu w kategorii "materiał na dziewczynę", spróbuj do dziewczyn podchodzić przede wszystkim jak do koleżanek, łatwiej będzie zagaić a potem a nuż się okaże, że nie wiedzieć kiedy zaczęło się z którejś znajomości tworzyć coś więcej

Jak to powiedział Szekspir (bez cudzysłowu bo parafraza ): miłość ucieka przed tymi, którzy za nią gonią i spada na tych, którzy się jej nie spodziewają.

Powodzenia
tyle, że autor, jak napisał w którymś ze swoich licznych wątków, potrzebuje dziewczyny tu i teraz zostały mu na to tylko 2 miesiące, bo wg niego każda po 20-ce leci tylko na kasę i nie docenia wartości, jakie on reprezentuje
201604191500 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-19, 22:17   #9
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez potfur z termosu Pokaż wiadomość
tyle, że autor, jak napisał w którymś ze swoich licznych wątków, potrzebuje dziewczyny tu i teraz zostały mu na to tylko 2 miesiące, bo wg niego każda po 20-ce leci tylko na kasę i nie docenia wartości, jakie on reprezentuje

Widziałam te wątki ale nie wchodziłam bo myślałam, że chłopak po prostu aż taki zasmucony jest. Czy coś
Ale jeśli tak to nie mam słów komentarza, nie mam zwyczaju ględzić po próżnicy kiedy ktoś już ma wyrobione poglądy.
Tylko po co wtedy radzić się na forum?

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-10-20, 21:56   #10
Mozzdzo
Przyczajenie

Cytat:

Widziałam te wątki ale nie wchodziłam bo myślałam, że chłopak po prostu aż taki zasmucony jest. Czy coś
Ale jeśli tak to nie mam słów komentarza, nie mam zwyczaju ględzić po próżnicy kiedy ktoś już ma wyrobione poglądy.
Tylko po co wtedy radzić się na forum?
Chciałbym zmienić swoje podejście więc powiedzcie dziewczyny co robię nie tak?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez wiertarka89 Pokaż wiadomość
Chyba za bardzo się koncentrujesz na swoim wyglądzie to nie on jest gwarancją sukcesu
Co ???

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez taka_dziwna Pokaż wiadomość
To jak Ci się ta dziewczyna podoba, to bierz się w garśc i zacznij coś do niej. Zaproś ją gdzieś, jak się nie zgodzi to nie koniec świata, ale spróbuj, bo potem możesz tego żałowac
Powodzenia.
Nie mam na tyle odwagi ale chciałbym się przełamać ;d

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnBlus Pokaż wiadomość
Jeszcze młody jesteś, nie stresuj się tak. Ja pierwszego chłopaka znalazłam w wieku 23 lat. Najłatwiej znaleźć na studiach
NA studiach ciekawe jak ;d W tej samej grupie ;p?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:

Powodzenia
To jak nie będę jej szukał to już sam na zawsze zostanę??xD?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Tak ... totalny desperat ze mnie, pisałem to w stanie nietrzeźwości. Pisownia na poziomie gimnazjum? Wypraszam sobie, mam średnie wykształcenie, zdałem maturę na bardzo dobrym poziomie.... Czemu oceniam dziewczyny za puszczalskie??? HMMM ? Dobra masz oto link http://www.youtube.com/watch?v=WZQkjqZYHb8

I co powiesz mi, że ta dziewczyna chodzi tam tylko potańczyć ;d? No dobra może się wygłupiłem nie wszystkie takie są, pisałem to z żalem w stanie wskazującym xD To prawda mam bardzo niefajne towarzystwo i własnie z nim skończyłem, poszukam sobie lepszego. Dlatego przez nich takie podejście mam... Chciałbym je zmienić... No ale te kobitki tutaj są wrogo nastawione oj;d

Chciałbym mieć dziewczynę i nie zachowywać się jak łajza ale jestem raczej nieśmiały i nie umiem zdobyć się na odrobinę odwagi, żeby podejść i zagadać do dziewczyny ;( Nigdy tego nie robiłem a zresztą i tak by mnie wyśmiała jakby doszło do tematu o byłych partnerów. Dziewczyny w moim wieku już miały na pewno jak nie setki to dziesiątki partnerów i nie lubią niedoświadczonych heh ;/ Dobra Narka ;d Trudno nie będę się zamartwiał tylko szkoda, że żadna dziewczyna nie chce się mną zainteresować.

Proszę dziewczyny powiedzcie co ze mną nie tak: charakter.... itp;d Chciałbym się zmienić na lepsze;d
Mozzdzo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-21, 11:47   #11
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Nie rozumiem Cię chłopie
Przecież nie gada się o przeszłości związkowej zaraz na pierwszych spotkaniach (no, przynajmniej moim zdaniem ), kiedy już wyjdzie ten temat to będzie znaczyło, że laska jest Tobą zainteresowana. Chyba jakiś mały odsetek by Cię w tym momencie rzucił, bo nie masz doświadczenia

I naprawdę porzuć to schematyczne myślenie bo se tylko krzywdę robisz, daj każdemu się wykazać...
Zdziwiłbyś się ile znam świetnych blondynek ubranych na różowo i z tipsami
I eleganckich idiotek.

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-10-21, 13:48   #12
xxxmadeleine
Raczkowanie

Piszesz "to nie gimnazjum" a zachowujesz się jak gimnazjalista [oczywiście nie obrażając, takim stereotypem torochę pojechałam ]
Powiedz mi, co to za frajda mieć dziewczynę, tylko dlatego żeby ją MIEĆ.
Poznasz jakąś, zacznie między wami iskrzyć, to się zejdziecie. Nie ma czegoś takiego, jak "szukam dziewczyny, co zrobić żeby ją znaleźć". No wybacz, ale do tego potrzeba uczucia, a nie wyrachowania. Chyba, że na prawdę masz mentalność chłopca z przełomu podstawówki i gimnazjum i uważasz, że związek to "chodzenie" ze sobą.

PS. Nie mów, że przystojni faceci nie mają dziewczyn, bo to jakieś bzdury totalne
xxxmadeleine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-23, 21:06   #13
sarraa
Zakorzenienie

Za bardzo skupiasz się na wyglądzie. Ktoś może być brzydki dla ciebie, a dla kogoś innego to ideał. Dla normalnych dziewczyn liczy się to żeby jej partner był wierny, dobry, kochający i żeby ją szanował. Jeżeli podoba ci się tamta dziewczyna to zrób to co byś chciał, weź od niej numer, zabierz ją gdzieś, to wcale nie jest takie trudne.
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-29, 15:18   #14
Clemence
Zakorzenienie

Daj spokój .
Spróbuj się zmienić, tzn zacząć rozmawiać z ludzmi. Znaleźć swoje hobby,pasje.Coś co lubisz robić.
Na pewno jak będziesz myślał tylko o tym jak mieć dziewczynę a nie robiąc dla siebie nic..to będziesz miał nudne jak flaki z olejem życie. Taka prawda.
Zrób coś w końcu ale ze sobą!
Zajmij się czymś,wtedy owszem,sama się znajdzie,bo np będziecie mieli podobne pasje i poznacie się np na kółku biologicznym?
albo gdzieś indziej?
Trzeba najpierw samemu ukształtować swoje życie,żeby kształtować je potem z kimś innym.

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-08, 16:05   #15
Unex
bez kija nie podchodz

Wątek z cyklu : zesram się, ale nie przełamię, stuknijcie jakaś dziewoje magiczną różdżką, żeby wpadla mi w ramiona, a najlepiej upojcie magicznym wywarem gwarantującym miłośc po grobową dechę.

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-09, 03:11   #16
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
Wątek z cyklu : zesram się, ale nie przełamię, stuknijcie jakaś dziewoje magiczną różdżką, żeby wpadla mi w ramiona, a najlepiej upojcie magicznym wywarem gwarantującym miłośc po grobową dechę.
Chyba nam speszyłaś amanta że aż nowe konto se zrobił

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651438

Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Stary 2012-11-09, 06:41   #17
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Chyba nam speszyłaś amanta że aż nowe konto se zrobił

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651438

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości