Rozstanie przed ¶lubem - proszê o rady osoby powy¿ej 30 r ¿ycia - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2017-04-17, 22:55   #1
Dejmo
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5

Rozstanie przed ¶lubem - proszê o rady osoby powy¿ej 30 r ¿ycia

Witajcie,

Jest to mój pierwszy post - dziwnie mi tu wszystko pisaæ ale potrzebuje porad i do¶wiadczeñ ¿yciowych osób m±drzejszych.

Bêdzie to d³ugi post. Co¶ dzi¶ we mnie pêk³o. Wypi³em drinka przed chwil± wiêc przepraszam za sk³adnie.

Mam problem i ju¿ nie wiem co robiæ. 30 wrze¶nia powinien odbyæ siê mój ¶lub z moj± by³± narzeczon± ale rozeszli¶my siê w pa¼dzierniku a ostatecznie w po³owie grudnia z mojej inicjatywy. Byli¶my razem 2 lata. Tydzieñ po ca³y czas my¶la³em co zrobi³em ¼le, ¿e musia³em rozej¶æ siê z osob± któr± kocha³em i kocham.

Nasz zwi±zek by³ bardzo szybki. Przebywali¶my ca³y czas razem i po 5 mies siê wprowadzi³a bo oboje tego chcieli¶my. 5 mies od poznania zarêczy³em bo naprawdê tego chcia³em. By³em dumny ¿e mam tak± wspania³a kobiete. Dos³ownie konie kra¶æ.

By³o mi z ni± wspaniale - naprawdê najlepiej w ¿yciu. No chce wróciæ do tych piêknych chwil. Ustalili¶my datê ¶lubu. W miêdzyczasie rzuci³em etat i zacz±³em rozwijaæ biznes. By³em tym naprawdê zafascynowany i by³ to jedyny mój temat do rozmowy - mia³em ogromn± zajawkê. Ca³y czas gada³em o firmie co mia³o negatywny wp³yw.

K³ócili¶my siê o papierosy - rzuca³em ale ci±gle popala³em. ( Nie uwierzyliby¶cie jaka to jest przeciwniczka papierosów ) .I od tych papierosów siê wszystko mam wra¿enie zacze³o . Sprzeczki doprowadziy a ze z czasem moja J. zaczê³a byæ ch³odna, obojêtna i zaczê³y siê k³ótnie. Raz s³uszne ,raz nie. Raz prowokowane przez jedna a raz przez drug± stronê. Zacz±³em mieæ w±tpliwo¶ci co do ¶lubu. Kilka razy ju¿ w k³ótniach by³ pier¶cionek oddawany, pó¼niej znowu zak³adany.
Jednym s³owem bardzo siê kochali¶my ale te¿ k³ócili¶my siê. o PIERDO£Y.

Moja J nie wierzy³a we mnie wogóle. S Ka¿dy kolejny mniejszy czy wiêkszy pomys³ na kolejny projekt by³ szybko sprowadzany na ziemiê. Wogóle nie chcia³a pomagaæ w firmie ( prosi³em o to raz na miesi±c o co¶ co zajê³oby max 2-4 godzin ). Mieli¶my wspólne konto i odk³adali¶my na nasze wesele. Bardzo mnie to denerwowa³o i nie mog³em tego zrozumieæ.

K³ótnie by³y o pierdo³y. Pierdo³y do których k³ótni bym ju¿ z dzisiejszymi przemy¶leniami poprostu nie dopu¶ci³. W nowy rok momentalnie zada³em sobie pytanie jak mog³em dopu¶ciæ ¿e kobieta mojego ¿ycia z któr± mi by³o wspaniale z któr± naprawdê chcia³em i chce mieæ stworzyæ rodzinê nie stoi przy mnie. Przez 4mies by³ kontakt ale nigdy nie chcia³a siê spotkaæ. Ja w tym czasie mocno pracowa³em nad sob± ( czyta³em ksi±¿ki o zwi±zkach , zwalczanie z³ych nawyków i zastêpowanie ich dobrymi, komunikacja itp itd ) i ca³y czas zabiega³em o J. Dzwoni³em, pisa³em, przychodzi³em do pracy no a¿ do przesady - powinienem daæ jej wiêcej przestrzeni do pomy¶lenia.

J. ca³y czas nie chcia³a siê spotkaæ. Wiem te¿ ¿e J. te¿ by³o ciê¿ko w tej sytuacji. Pewnego dnia napisa³ do niej jednak by³y ( bardzo dawny by³y sprzed 8 czy wiêcej lat ). Spotyka siê z nim i podobno planuj± ju¿ wspólne zamieszkanie ale PODOBNO. Urwa³a ze mn± kontakt odk±d siê z nim spotyka ( gdy dowiedzia³em siê o by³ym i tak by³em sk³onny to wybaczyæ bo to mi³o¶æ mojego ¿ycia ).

Ma³¿eñstwa siê ba³em- ba³em siê ¿e nie podo³am w roli mê¿a. Od stycznia codziennie nad sob± dla niej pracujê. No kocham j± bardzo. Po wszystkich przemy¶leniach teraz naprawdê wszystko zrozumia³em. Wiem co jest a co nie jest wa¿ne. Ba³em sie ¿e mo¿e zaraz siê w innym zakocha i bêdzie jaki¶ rozwód. No wiem strasznie g³upie....

By³o nam naprawdê dobrze. Dla niej to a¿ przyjemnie by³o zrobiæ mi³y gest i z rana wyprasowaæ koszulê czy jakie¶ ¶niadanie do pracy zrobiæ.

S³ysza³em ¿e ten facet ociera siê trochê o patologiê czego te¿ nie mogê zrozumieæ.

Co mam zrobiæ ? Odpu¶ciæ i zaakceptowaæ ¿e nie stworze rodziny z najpiêkniejsz± mi³o¶ci± mojego ¿ycia ? Ja czuje ¿e do 30 wrze¶nia to jestem wy³±czony z ¿ycia. Jestem przekonany ¿e J jeszcze mnie w g³êbi serca kocha. No przecie¿ nie da siê inaczej jak mieli¶my staæ siê ma³¿eñstwem.

Nie wiem co robiæ . Przecie¿ jak tak dalej pójdzie to razem siê unieszczê¶liwimy.

Edytowane przez Dejmo
Czas edycji: 2017-04-17 o 23:08
Dejmo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-17, 23:11   #2
1989justynaaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13
Dot.: Rozstanie przed ¶lubem - proszê o rady osoby powy¿ej 30 r ¿ycia

Mo¿e nie mam jeszcze 30 lat, ale nie musze, by zrozumieæ z tej krótkiej wypowiedzi, ¿e jej nie zale¿y, przykro mi. By³y siê odezwa³, a ona ju¿ siê z nim spotyka i planuje zamieszkaæ. Nie wierzy w Ciebie, nie wspiera Ciê w rozwoju firmy- nie wyobra¿am sobie tego absolutnie, ¿eby mój partner mnie nie wspiera³. Powinna Ci kibicowac. Kochasz ja i wybaczylbys nawet tego by³ego, ale uwierz, nie by³o by to dla Ciebie dobre. Lepiej dla Ciebie, ¿e wysz³o to przed ¶lubem. Przykro, bo wi±¿±ce z ni± plany i nadzieje, ale czasem tak bywa.
1989justynaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-17, 23:24   #3
meliandra
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 222

Cytat:
Napisane przez Dejmo Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,

Jest to mój pierwszy post - dziwnie mi tu wszystko pisaæ ale potrzebuje porad i do¶wiadczeñ ¿yciowych osób m±drzejszych.

Bêdzie to d³ugi post. Co¶ dzi¶ we mnie pêk³o. Wypi³em drinka przed chwil± wiêc przepraszam za sk³adnie.

Mam problem i ju¿ nie wiem co robiæ. 30 wrze¶nia powinien odbyæ siê mój ¶lub z moj± by³± narzeczon± ale rozeszli¶my siê w pa¼dzierniku a ostatecznie w po³owie grudnia z mojej inicjatywy. Byli¶my razem 2 lata. Tydzieñ po ca³y czas my¶la³em co zrobi³em ¼le, ¿e musia³em rozej¶æ siê z osob± któr± kocha³em i kocham.

Nasz zwi±zek by³ bardzo szybki. Przebywali¶my ca³y czas razem i po 5 mies siê wprowadzi³a bo oboje tego chcieli¶my. 5 mies od poznania zarêczy³em bo naprawdê tego chcia³em. By³em dumny ¿e mam tak± wspania³a kobiete. Dos³ownie konie kra¶æ.

By³o mi z ni± wspaniale - naprawdê najlepiej w ¿yciu. No chce wróciæ do tych piêknych chwil. Ustalili¶my datê ¶lubu. W miêdzyczasie rzuci³em etat i zacz±³em rozwijaæ biznes. By³em tym naprawdê zafascynowany i by³ to jedyny mój temat do rozmowy - mia³em ogromn± zajawkê. Ca³y czas gada³em o firmie co mia³o negatywny wp³yw.

K³ócili¶my siê o papierosy - rzuca³em ale ci±gle popala³em. ( Nie uwierzyliby¶cie jaka to jest przeciwniczka papierosów ) .I od tych papierosów siê wszystko mam wra¿enie zacze³o . Sprzeczki doprowadziy a ze z czasem moja J. zaczê³a byæ ch³odna, obojêtna i zaczê³y siê k³ótnie. Raz s³uszne ,raz nie. Raz prowokowane przez jedna a raz przez drug± stronê. Zacz±³em mieæ w±tpliwo¶ci co do ¶lubu. Kilka razy ju¿ w k³ótniach by³ pier¶cionek oddawany, pó¼niej znowu zak³adany.

Moja J nie wierzy³a we mnie wogóle. S Ka¿dy kolejny mniejszy czy wiêkszy pomys³ na kolejny projekt by³ szybko sprowadzany na ziemiê. Wogóle nie chcia³a pomagaæ w firmie ( prosi³em o to raz na miesi±c o co¶ co zajê³oby max 2-4 godzin ). Mieli¶my wspólne konto i odk³adali¶my na nasze wesele. Bardzo mnie to denerwowa³o i nie mog³em tego zrozumieæ.

K³ótnie by³y o pierdo³y. Pierdo³y do których k³ótni bym ju¿ z dzisiejszymi przemy¶leniami poprostu nie dopu¶ci³. W nowy rok momentalnie zada³em sobie pytanie jak mog³em dopu¶ciæ ¿e kobieta mojego ¿ycia z któr± mi by³o wspaniale z któr± naprawdê chcia³em i chce mieæ stworzyæ rodzinê nie stoi przy mnie. Przez 4mies by³ kontakt ale nigdy nie chcia³a siê spotkaæ. Ja w tym czasie mocno pracowa³em nad sob± ( czyta³em ksi±¿ki o zwi±zkach , zwalczanie z³ych nawyków i zastêpowanie ich dobrymi, komunikacja itp itd ) i ca³y czas zabiega³em o J. Dzwoni³em, pisa³em, przychodzi³em do pracy no a¿ do przesady - powinienem daæ jej wiêcej przestrzeni do pomy¶lenia.

J. ca³y czas nie chcia³a siê spotkaæ. Wiem te¿ ¿e J. te¿ by³o ciê¿ko w tej sytuacji. Pewnego dnia napisa³ do niej jednak by³y ( bardzo dawny by³y sprzed 8 czy wiêcej lat ). Spotyka siê z nim i podobno planuj± ju¿ wspólne zamieszkanie ale PODOBNO. Urwa³a ze mn± kontakt odk±d siê z nim spotyka ( gdy dowiedzia³em siê o by³ym i tak by³em sk³onny to wybaczyæ bo to mi³o¶æ mojego ¿ycia ).

Ma³¿eñstwa siê ba³em- ba³em siê ¿e nie podo³am w roli mê¿a. Od stycznia codziennie nad sob± dla niej pracujê. No kocham j± bardzo. Po wszystkich przemy¶leniach teraz naprawdê wszystko zrozumia³em. Wiem co jest a co nie jest wa¿ne. Ba³em sie ¿e mo¿e zaraz siê w innym zakocha i bêdzie jaki¶ rozwód. No wiem strasznie g³upie....

By³o nam naprawdê dobrze. Dla niej to a¿ przyjemnie by³o zrobiæ mi³y gest i z rana wyprasowaæ koszulê czy jakie¶ ¶niadanie do pracy zrobiæ.

S³ysza³em ¿e ten facet ociera siê trochê o patologiê czego te¿ nie mogê zrozumieæ.

Co mam zrobiæ ? Odpu¶ciæ i zaakceptowaæ ¿e nie stworze rodziny z najpiêkniejsz± mi³o¶ci± mojego ¿ycia ? Ja czuje ¿e do 30 wrze¶nia to jestem wy³±czony z ¿ycia. Jestem przekonany ¿e J jeszcze mnie w g³êbi serca kocha. No przecie¿ nie da siê inaczej jak mieli¶my staæ siê ma³¿eñstwem.

Nie wiem co robiæ . Przecie¿ jak tak dalej pójdzie to razem siê unieszczê¶liwimy.
Moja rada na przysz³o¶æ to przede wszystkim zwolnij tempo. Daj zwi±zkowi powoli siê rozwijaæ, a nie od razu planuj ¶lub. O ile wspólne zamieszkanie po 5 miesi±cach jestem w stanie zrozumieæ to zarêczyn ju¿ nie. 5 miesiêcy to bardzo krótki okres czasu. Nie jeste¶ w stanie dobrze poznaæ drugiej osoby. Po co ten po¶piech? Je¶li bêdziesz mia³ z kim¶ byæ to bêdziesz, a pier¶cionek na palcu nic nie zmieni. Niestety, ale co nagle to po diable i czêsto zwi±zki, które tak szybko i intensywnie siê zaczynaj± równie szybko siê wypalaj± i koñcz±. Poza tym zwi±zek chyba nie by³ a¿ tak idealny skoro ca³y czas siê k³ócili¶cie. Zamiast zmieniaæ siê dla niej, zmieñ siê dla siebie zwi±zek by³ lepszy. I przestañ czerpaæ inspiracje z poradników, bo one niekoniecznie maj± prze³o¿enie w rzeczywisto¶ci
Stary 2017-04-17, 23:25   #4
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

Szybko to wszystko
Zareczyny po 5 miesi±cach ,wspólne mieszkanie plany ¶lubne itp
Nie wspiera³a cie,k³ócili¶cie siê o bzdury,oddawanie pierscionka itp
To wszystko ¼le rokuje
Nie pasowaliscie do siebie ty teraz idealizujesz jej osobê czujesz ze wszystko twoja wina a to nie koniecznie jest prawda
Dla niej jak widaæ wszystko ju¿ skoñczone,spotyka siê z kim¶ innym nie planuje powrotu do ciebie
i dobrze
Dobrze ¿e tak siê sta³o bo to.nie byla odpowiednia osoba
W dobrze dobranym zwi±zku ludzie nie k³óc± siê z byle powodu,nie zdejmuj± obr±czki ,wspieraj± siê
Pogodz siê ¿e to skoñczone. Prawdziwa mi³o¶æ jeszcze przyjdzie tylko niekoniecznie spiesz siê tak bardzo ¿e wszystkim
Poczekaj 2-3 lata zanim poprosisz o rêkê po 5 miesi±cach to zdecydowanie za wcze¶nie

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2017-04-17 o 23:29
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-17, 23:31   #5
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 242

zwi±zek trwa³ 5 miesiêcy, a Ty kolejne 5 prze¿ywasz rozstanie?
laska ju¿ zd±¿y³a zej¶æ siê z by³ym i planuje z nim zamieszkaæ? a Ty szalejesz?
co tu w ogóle jest do ratowania to nie wiem, bo 5 miesiêcy to dla mnie taki ¶rednio d³ugi romansik, bo tej drugiej osoby poznaæ nie jeste¶ w stanie.
2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-17, 23:38   #6
Dejmo
Przyczajenie

[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;72947671]zwi±zek trwa³ 5 miesiêcy, a Ty kolejne 5 prze¿ywasz rozstanie?
laska ju¿ zd±¿y³a zej¶æ siê z by³ym i planuje z nim zamieszkaæ? a Ty szalejesz?
co tu w ogóle jest do ratowania to nie wiem, bo 5 miesiêcy to dla mnie taki ¶rednio d³ugi romansik, bo tej drugiej osoby poznaæ nie jeste¶ w stanie.[/QUOTE]

Zwi±zek trwa³ 2 lata a zarêczyny by³y po 5 miesi±cu.
Stary 2017-04-17, 23:45   #7
dorris23
Pyskatka

Wiadomo¶ci: 2 832

Cytat:
Witajcie,

Nie mam 30 lat ale widzê o co chodzi. Ona ma Cie gdzie¶, zwi±za³a siê z by³ym, czyli zda³a sobie sprawê ¿e nie by³e¶ odpowiednim kandydatem. Nie chce slubu z Tob±. Te k³otnie, te oddawanie pier¶cionka, brak wsparcia powinny Ci u¶wiadomiæ, ¿e to nie jest to.

Poza tym rada na przysz³o¶æ, nie pêd¼ tak, na wszystko przyjdzie czas. Tu by³o wszystko o wiele za szybko.

Edytowane przez dorris23
Czas edycji: 2017-04-18 o 00:13
dorris23 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-17, 23:46   #8
Konto usuniête

Nie wa¿ne ile trwa³
Jest skoñczony pó³ roku temu a ty chcesz siê dla niej zmieniaæ
Ona nie chce twoich zmian,prawdopodobnie one wcale nie s± konieczne
Poprostu nie pasowaliscie do siebie
Zamknij ten rozdzial a nastêpnym razem poznaj lepiej osobê której siê o¶wiadczasz
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 00:07   #9
Dejmo
Przyczajenie

Chyba macie racje
Stary 2017-04-18, 00:09   #10
Konto usuniête

Mamy ;-)
Jeszcze dodam ¿e mam powy¿ej 40 lat czyli odpowiednio do twojej pro¶by
Stary 2017-04-18, 00:17   #11
Dejmo
Przyczajenie

a jakby kiedy¶ chcia³a wróciæ to próbowaæ tego jeszcze raz czy nie ?
Stary 2017-04-18, 00:35   #12
1989justynaaa
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Mo¿e i siê odezwie, jak jej z by³ym znów nie wyjdzie, a akurat nie znajdzie jeszcze kolejnego faceta. Je¶li chcesz byæ popychadlem, to próbowaæ. Przepraszam za dosadnosc. Wiem, ¿e ciê¿ko siê pogodziæ, tez kiedy¶ by³am ¶lepa, oj, zrobi³abym wszystko dla niego a teraz po czasie my¶lê jaka by³am wtedy ¿a³osna. ..serce nie s³uga niestety
1989justynaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 01:51   #13
MistrzyniDrugiegoPlanu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 907

Idealizujesz tê osobê. Rozumiem k³ótnie o pierdo³y, ale je¶li nie potraficie siê pogodziæ w takich sytuacjach, a zamiast tego oddajecie pier¶cionek i ty czytasz ksi±¿ki o zwi±zkach, to co¶ jest nie tak. Jest powód tej niezgody i wydaje mi siê, ¿e by³ to brak mi³o¶ci.
MistrzyniDrugiegoPlanu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 02:41   #14
motyl89
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7

Jak widaæ po nicku mam 27 lat ch³opaka brak a co najlepsze tak jako¶ siê ¿ycie potoczy³o, ¿e nawet nie by³am w takim normalnym powa¿nym zwi±zku. Pisze to bo byæ mo¿e przez pryzmat tego ja inaczej widzê niektóre rzeczy.

Cz³owieku masz dopiero 30 lat i jeszcze ta jedyna siê znajdzie. A Ty chcesz byæ z kim¶ kto nie wspiera³, krytykowa³ pomys³y, itd Oddawanie pier¶cionka, k³ótnie o pierdo³y

My¶lisz ¿e to wszystko wskazuje na dobry zwi±zek i na to, ¿e bêdzie lepiej ? No nie bêdzie chocia¿by dlatego ¿e dziewczyna wróci³a do by³ego i to dawnego a je¶li nie wróci³a i tylko tak mówi to kolejny powód, ¿eby z ni± nie byæ.

Chcesz zwi±zaæ siê z kim¶ kto tak siê zachowuje?

A co do papierosów i zakazu to polecam film z ¶wietn± scen± - Kobiety pragn± bardziej

i jako¶ dziewczynie siê nie dziwiê za awantury o palenie

A je¶li Twojej by³ej z obecnym nie wyjdzie i bêdzie chcia³a wróciæ bo "zrozumia³a", ¿e to nie ten to niech Ci nie przyjdzie do g³owy byæ znowu razem.

Nie mowie ze wszystko to jej wina ale w waszym zwi±zku ewidetnie co¶ nie gra³o.
motyl89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 03:25   #15
201704240947
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 851

Nie przyjê³a bym zarêczyn po 5 miesi±cach, to zdecydowanie za wcze¶nie. Dla mnie po 2 latach to by³o nadal wcze¶nie a kilka miesiêcy to ju¿ w ogóle.
Oddawanie pier¶cionka i zak³adanie po k³ótni moim zdaniem strasznie dziecinne.
Trzeba uwa¿am, ¿e to nie by³o to i lepiej siê sta³o ¿e siê teraz rozstaliscie ni¿ jakby rozwód mia³ byæ. Najlepszy dowód masz taki, ¿e ona ju¿ spotyka siê z by³ym. Widaæ dla niej to nie by³o a¿ tak powa¿ne.

Dziwi mnie ¿al ze nie pomaga³a w Twojej firmie, przecie¿ nie musia³a. Wspieranie kogo¶ to jedno a przytakiwanie na ka¿dy pomys³ to inne. Mo¿e my¶la³a, ze skoro dany pomys³ jest kiepski, to nie ma co udawaæ.

A i po 30 nie nabywa nie magicznie jakiej¶ tajemnej wiedzy o ¿yciu i o zwi±zkach.
201704240947 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 05:47   #16
bluebluesky
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 573

Ja mam ponad 3 dychy i ponad 10 letni staz zwiazku.

Zabraklo u was zrozumienia, wsparcia i wsponego dazenia do celu. Klotnie o bzdety, oddawanie pierscionaka, tak nie buduje sie zwiazku.

Uwazam, ze nie ma sensu wracac do tego. Zajmij sie soba, wyraznie ona juz zaczela zyc z kims innym, wiec nie bardzo masz miejsce w jej sercu, nie wmawiaj sobie, ze jest inaczej, to tylko pogorszy twoje samopoczucie.
Stary 2017-04-18, 06:22   #17
pfffh
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 975

Cytat:
a jakby kiedy¶ chcia³a wróciæ to próbowaæ tego jeszcze raz czy nie ?
Jakby ona kiedy¶ chcia³a wróciæ do Ciebie to kopnij j± w 4 litery.
Stary 2017-04-18, 09:42   #18
mariamalaria
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 900

Autorze, ona chyba ju¿ Ciê nie chce...
mariamalaria jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 09:42   #19
mariamalaria
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 900

Autorze, ona chyba ju¿ Ciê nie chce...
mariamalaria jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 09:49   #20
Dejmo
Przyczajenie

Macie 100% racji. I jak to jest ¿e od 4 miesiêcy to wiem a dopiero teraz do mnie to dotar³o ? My¶la³em ¿eby siê odezwaæ za kilka miesiêcy - mo¿e przemy¶li no ale chyba nie kocha³a mnie tak bardzo jak ja j± skoro ju¿ spotyka siê z innym.
Stary 2017-04-18, 10:25   #21
201803111829
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 13 966
GG do 201803111829

A nie pomy¶la³es, ¿e spotyka siê, bo cierpi? Mo¿e on jest dla niej mi³y, uprzejmy, pociesza j±, a ona nie chce byæ sama? Ja po rozstaniu chcia³am przebywaæ z kimkolwiek, bo inaczej siedzia³am i wylam. Ale te¿ my¶lê, ¿e ju¿ nie chce z tob± byæ, mo¿e to nie by³o to. Poza tym, 5 mies i zarêczyny... Niezbyt m±drze

Wys³ane z mojego ALE-L21 przy u¿yciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-04-18, 12:40   #22
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 988

Cytat:
Macie 100% racji. I jak to jest ¿e od 4 miesiêcy to wiem a dopiero teraz do mnie to dotar³o ? My¶la³em ¿eby siê odezwaæ za kilka miesiêcy - mo¿e przemy¶li no ale chyba nie kocha³a mnie tak bardzo jak ja j± skoro ju¿ spotyka siê z innym.
chcesz sobie linê uwi±zaæ na szyi przecie¿ jak bêdziesz sobie wmawia³, ¿e za miesi±c, dwa, sze¶æ znowu spróbujesz siê z ni± skontaktowaæ to NIGDY nie stworzysz szczê¶liwego zwi±zku z kim¶ inny i w miêdzyczasie mo¿e Ci umkn±æ okazja na poznanie PRAWDZIWEJ kobiety Twojego ¿ycia
daj sobie z t± dziewczyn± spokój - idealizuje zwi±zek, który ewidentnie nie by³ udany zawsze mnie fascynuje jak ludzie po rozstaniu twierdz±, ¿e "k³ócili siê o pierdo³y" jakby to by³ dowód, ¿e wszystko mo¿na naprawiæ - wed³ug mnie jest wrêcz odwrotnie, dobrze dobrane pary w³a¶nie o pierdo³y siê nie k³óc±, jak siê ludzie kochaj± i jest im ze sob± po drodze to nie robi± sobie non stop awantur o byle co
moim zdaniem w³a¶nie k³ócenie siê o byle co to dowód na to, ¿e zwi±zek by³ do kitu a nie jakie¶ magiczne potwierdzenie, ¿e nie by³o tak ¼le i jest co ratowaæ
pomijam ju¿ to, ¿e dziewczyna wesz³a w zwi±zek z palaczem a potem siê wielce zdziwi³a, ¿e nie mo¿e go zmieniæ podczas gdy Ty zamêcza³e¶ j± swoj± prac± i oczekiwa³e¶, ¿e bêdzie pracowaæ przy Twojej firmie (przy czym o ile jej nie utrzymywa³e¶ to moim zdaniem nie mia³e¶ prawa oczekiwaæ, ¿e ona bêdzie pe³niæ rolê darmowego pracownika z doskoku)

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-04-18 12:40:42

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.