|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
NIEAKTUALNE
Tak jak w opisie Chętnie wymienię się na ciemniejszy odcień DMM, na Nude lub Sand. Lub na podkład True Match L'Oreala. Również interesowałyby mnie inne podkłady bez talku i miki w składzie ![]() Podkład używany był z 5 razy, więc ubytek prawie żaden ![]() Załącznik 411846 Edytowane przez mckabi Czas edycji: 2006-05-18 o 19:12 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Mckabi ja mam właśnie Mousse , który jest dla mnie za ciemny i chętnie wymieniłabym się na jaśniejszy odcień. Dostałam go i uzyłam go dwa razy , poniewaz jest dla mnie za ciemny i leży sobie
. Tylko ja mam odcień "Golden" z niemieckiej serii i nie wiem czy u nas wystepuje taki odcień![]() Zobacz sobie,czy ci ten odcień odpowiada: http://www.maybelline.de/products/fa...52l222l228.htm |
|
|
|
|
#3 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
Cytat:
Podałaś mi linka a ja szukam |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
A kolor twojego podkładu jest identyczny z tym na stronce? Ma on ciepły czy zimny odcień? W ogóle super by było jakbyś wkleiła fotkę
Jak chcesz ja też mogę zrobić
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
mckabi mam kolorek nude możesz zajzec do mojego wątku
mi jednak nie odpowiadają jego właściwości więc moze masz cos z mojej listy?
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, kolor jest mniej więcej taki jak na zdjęciu. Teraz już jestem w pracy, ale jutro przyjdę do domu i porównam go dokładnie ze zdjęciami z necie .
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w pracy o tej porze? Ok, to porównaj dokładnie i daj znać jutro Tylko proszę pamiętaj jeszcze o odcieniu: ciepły czy zimny ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Wracając do podkładów, maznęłam na białą kartkę podkład, i jest to odcień na pewno ciepły, wg tych kolorków na stronie Maybelline nie zgadza się z odcieniem Golden tam zamieszczonym, kolor jest mniej więcej jak sand tylko odrobinę cieplejszy .Pozdr
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
OK biorę
![]() A jeszcze pytanko - dzwoniłaś do Biodermy w sprawie próbki? Bo ja mam próbkę tego kremu. Miałam użyć ale jednak stwierdziłam, że tamta stara mi chyba jeszcze wystarczy na spróbowanie Także jak nadal jesteś chętna to też mogę Ci przesłać. A ja wypatrzę sobie jeszcze w naszym wątku co Ty miałaś. No chyba, że już dzwoniłaś
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze nie dzwoniłam, nie miałam kiedy, chętnię wyopóbuję od ciebie kremiku Biodermy . Później zgłoszę się do ciebie na PW, muszę juz kończyć , poniewaz dziecko mnie terroryzuje już , że za długo zajmuję komputer .
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.

Chętnie wymienię się na ciemniejszy odcień DMM, na Nude lub Sand. Lub na podkład True Match L'Oreala. Również interesowałyby mnie inne podkłady bez talku i miki w składzie 

. Tylko ja mam odcień "Golden" z niemieckiej serii i nie wiem czy u nas wystepuje taki odcień
Podałaś mi linka a ja szukam 

, kolor jest mniej więcej taki jak na zdjęciu. Teraz już jestem w pracy, ale jutro przyjdę do domu i porównam go dokładnie ze zdjęciami z necie
w pracy o tej porze?