|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
NIEAKTUALNE
Tak jak w opisie ![]() ![]() Podkład używany był z 5 razy, więc ubytek prawie żaden ![]() Załącznik 411846 Edytowane przez mckabi Czas edycji: 2006-05-18 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Mckabi ja mam właśnie Mousse , który jest dla mnie za ciemny i chętnie wymieniłabym się na jaśniejszy odcień. Dostałam go i uzyłam go dwa razy , poniewaz jest dla mnie za ciemny i leży sobie
![]() ![]() Zobacz sobie,czy ci ten odcień odpowiada: http://www.maybelline.de/products/fa...52l222l228.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zamienię DMMousse Maybelline cameo na ciemniejszy odcień lub True Match L'Oreala
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A kolor twojego podkładu jest identyczny z tym na stronce? Ma on ciepły czy zimny odcień? W ogóle super by było jakbyś wkleiła fotkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mckabi mam kolorek nude możesz zajzec do mojego wątku
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, to porównaj dokładnie i daj znać jutro ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Wracając do podkładów, maznęłam na białą kartkę podkład, i jest to odcień na pewno ciepły, wg tych kolorków na stronie Maybelline nie zgadza się z odcieniem Golden tam zamieszczonym, kolor jest mniej więcej jak sand tylko odrobinę cieplejszy ![]() Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
OK biorę
![]() A jeszcze pytanko - dzwoniłaś do Biodermy w sprawie próbki? Bo ja mam próbkę tego kremu. Miałam użyć ale jednak stwierdziłam, że tamta stara mi chyba jeszcze wystarczy na spróbowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Jeszcze nie dzwoniłam, nie miałam kiedy, chętnię wyopóbuję od ciebie kremiku Biodermy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.