|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chcę czegoś nowego.
Hej
Za kilka dni bede malowala włosy i scinała, a tak dokładnie to chce zrobić grzywkę. ![]() Proszę Was o pomoc ![]() Jaki kolorek włosów jest na fotcce i czy możliwe jest uzyskanie takiego efektu szamponem koloryzującym (jeśli tak TO z jakiej firmy) Taka fryzurka pasowałaby do okrągłej twarzy? Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę czegoś nowego.
wygląda mi to na jakieś orzech ? najlepiej wybierz się do drogerii - tam mają próbki odcieni różnorakich farb
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
orzech wyjdzie ci za ciemny..farby ze sklepu maja to do siebie ze wychodza zazwyczaj o 2 tony ciemniejsze ;/ ja wczoraj robilam sobie blondem garnier naturals..oczywiscie mam brazik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Można powiedzieć, że mam ciemny brąz. ehh jak wczesniej malowałam szamponem koloryzującym loreala to myślałam, że kolorek będzie jaśniejszy, nie przesadzając wyszedł prawie czarny :/ blee tak mi brzydko jest z tym kolorem :/ na szczęscie zmył się troszkę, ale i tak jest brzydki!
Załańczam fotki i proszę o radę. Ps. Nie chce mieć ciemnych włosów chciałabym, żeby tuż po pomalowaniu włosów kolor nie był ciemny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
A mi się w tym ciemnym kolorze podobasz! Co prawda nie widać całej buzi ale to co widziałam podoba mi się. A taki jaśniejszy to ja mam teraz kolor orzechowy braz szamponetki na tym ciemnym Ci nie wyjdzie,bo tez takie mialam wlosy, ja rozjaśniałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wczesniej miałam blond pasemka i jak pomalowałam wlosy na brąz to kolor bardzo szybko się zmył i włosy stały się rudowate :/ Nie chce malować włosów i czekać ok 6 tyg, aż czarny kolor się zmyje. Chcę odrazu uzyskać jakiś ładny brązik.
Jak myślicie dziewczyny czy ta fryzura którą na samym początku wkleiłam będzie mi pasowała? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.