|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() koloryzacja L'Oreal Casting blondy
Witam serdecznie.
Mój naturalny kolor włosów to średni blond, chciałabym przefarbować włosy farbą L'Oreal Casting bursztynowy blond. Moim pytaniem jest, to czy nie sądzicie, ze może mi wyjśczbyt jasny kolor lub nawet siwy(?!), tak strasza mnie niektóre koleżanki. I czy polecacie tą farbę? Proszę o odpowiedź i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: koloryzacja L'Oreal Casting blondy
Ta farba nie rozjaśnia, wiec jeżeli masz ciemniejsze włosy to pewnie wrecz nic ci nie zlapie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ja farbowałam Castingami: miodowym blondem i bursztynowym blondem.
Wkleiłam fotki na forum o castingach, poczytaj znajdziesz tam mnóstwo informacji. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=42749&page=89 Jednak z perspektywy czasu oceniam, że kolory spierają się błyskawicznie. Ale jest to dobre rozwiązanie, gdy chcesz sprawdzić, czy w danym kolorze będziesz się dobrze czuła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hey.
![]() ![]() Ale szkoda mi znów wydawać na fryzjera prawie 200 zł !!! ;o :P Jaka farba jest dobra?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ta farba (o ile to mozna nazwac farba) napewno nie niszczy włosów.. ale szybko schodzi.. za szybko.. ja umyłam włosy 4-5 razy i juz miałam po farbie.. wiec nie polecam.. chyba ze chcesz meic kolor na chwilke tylko ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.