|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
seks na chwilę przed rozstaniem
Witam,
Jakiś czas temu odeszła ode mnie kobieta (40 lat), jestem młodszy od niej o 6 lat. Spotykaliśmy się tylko 3 miesiące ale znaliśmy się ponad dwa lata na płaszczyźnie przyjacielskiej. Mam pytanie, co siedzi w głowie kobiety skoro przyszła do mnie na noc, uprawialiśmy seks (był mizerny bo myślami pewnie była już z byłym), rano wstała, poszła do pracy i po południu napisała mi sms że to koniec, bo musi się skupić na wychowywaniu córki i przerasta ją ta różnica wieku. Dzisiaj wiem że to sciema była, bo tydzień po tym wróciła do byłego z którym była rok temu, który jest ponad 20 lat starszy ale bardzo majętny (on ma jakieś 63 lata). Dlaczego kobiety decydują się na taki akt? sex na pożegnanie? po cholerę to robić? nie mogła zwyczajnie w 4 oczy, tylko seks i na koniec sms... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: seks na chwilę przed rozstaniem
Bo miala ochote na seks.
Nie trzeba chciec z kims byc, zeby uprawiac z nim seks. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Szop pracz
|
Miała ochotę na seks, po prostu. Ale prawda, że zerwanie mało taktowne. Sms nigdy nie zastąpi rozmowy w cztery oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Może dziewczynę korciło spróbować jak to będzie z kimś o 30 lat młodszym niż obecny TŻ. Sprawdziła, oceniła, że nie opłaca się (mizerna) ,,skórka za wyprawkę" i wróciła na ,,stare" sprawdzone ,,śmieci".
![]() Sposób zakończenia to po prostu brak odwagi cywilnej dla ,,czterech oczu" ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-07-18 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.