![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
uaktualniony wątek ysabell :)
wątek nieaktualny.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-06-21 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: uaktualniony wątek ysabell :)
007: biała kurtka. długość 53cm, szerokośc 42cm, rękaw po zewnętrznym szwie 61cm. po wewnetrznej krawedzi jest długosc rekawa 50cm.
materiał raczej cieńszy, na lato, chociaz z podszewką. nie rozciaga się, ale jest dośc fajnie skrojona, tak, że nie musi :P. skład: 71% bawełna, 29% polyester. nieduzo noszona, w bardzo dobrym stanie. 012: beżowa, zimowa kurtka. rozmiar s/m.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
014: koszula w paski niebiesko-rózowe: długość 53cm, szerokość 37cm, rekaw 60cm. prawie w ogóle nie noszona, stan idealny. rozmiar 36. jest rozciągliwa.
016: komplet składający się z rózowej koszulki na amiączkach i równiez rózowej siatki. rozmiar uniwersalny, wg mnie s/m. 023: czerwona bluza. rozmiar M (ale to dosc małe m) 026: pomaranczowa bluza polarowa, firmy zebra (ma taką fajną zeberkę na ramieniu). trochę zmechacona, jej stan oceniam na dobry. rozmiar s. 027: biała bluzka z króliczkiem playboya. rozmiar na oko to takie M. 028: czerwona bawełniana bluzka w napisy. rozciągliwa. poniewaz kiedys stwierdziłam, ze jest za długa, to ją podkleilam klejem do tkanin. ale potem okazała sie za krótka, więc ja odwinęłam - pozostalością są ślady po kleju do tkanin od wewnatrz. rozmiar uniwersalny, raczej s.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
029: spódniczka jeansowa, wycierana na udach. stan idealny, nienoszona. rozmiar 36. materiał rozciągliwy. wymiary bez rozciągania: szerokośc w talii 33cm, biodra 43cm, długość 58cm.
030: bluzka w napisy dolce vita. rozmiar uniwersalny, wg mnie to s. 032: bardzo fajna bluzka z therapy. rozmiar s. ciekawy wzór i dobór kolorów. 034: czarne spodnie bojówki. rozmiar 36. gruby materiał. na udach mają kieszenie takie fajne ![]() 036: czarny sweterek, z wymianki. oddaje go dalej, bo jednak głupio wyglądam w golfie (za krótką szyje mam). stan bardzo dobry, rozmiar z metki S, wg mnie byłoby dobre równiez na M (rozciąga się). wymiary: szerokość: 38 cm, długość 54 cm, rękaw 3/4.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-02-22 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
035: spodnie jakby dresowe, z takiej cienkiem białej bawełny ze sportowymi elementami (numerki). rozmiar S. małe s.
038: bluzka bordowa. rozmiar S. bluzka jest z collosseum, przy rekawach i przy dekoldzie ma takie dziurki metalowe. wymiary: dlugość 50cm, szerokośc 37cm. (jest wcięcie w talii). rekaw 3/4. w ogółe nie widac sladów uzywania. 042: gruuuuby sweter. w paru miejscach pozaciagany, ale wystarczy te nitki szydełkiem na lewą strone przeciagnąć. bezrozmiarowy, ale wg mnie to m/l. 043: fajna bluza sportowa, z orzełkiem. rozmiar uniwersalny, s/m. niestety, bluza ma jakies przebarwienia na spodniej stronie kolnierzyka, dlatego mozna ja nosic tylko tak jak jest na fotce, tzn nie mozna jej zapinac zeby miała stójkę.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
040: czerwony sweterek broadway, rozmiar xs. z wymianki
041: liliowy sweterek broadway, rozmiar s, z wymianki. 046: jasnorózowa spodniczka firmy future club. rozmiar xs. na bardzo szczupła osobę. w ogole nie noszona - nietrafiony prezent. 047: jasnoniebieska kopertowa minispodniczka z orsay'a. rozmiar s. tez w ogole nie noszona. 048: sweter zielony z takiego fajnego materiału, rozmiar raczej m
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
049: sweter w paski: rozmiar M, ale ja nosze S i na mnie był dobry on ma byc taki troche luzniejszy i opierac sie na ramionach. załozony kilka razy. wymiary: długośc 57cm, szerokość 42cm, rekaw z zewnatrz 64cm,
050: biala bluzka z czarnym wykonczeniem, z colosseum, rozmiar s. 051: kaszkiet z bezowego sztruksu.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
052: kaszkiet z grubego, czarnego sztruksu.
055: kapelusik z ciemnozielonego sztruksu. z tyłu ma gumkę wiec dopasowuje sie do roznych wielkosci głowy. 056: bluzeczka z atlantica. w komiks. rozmiar S. wymiary: długość 46cm, szerokośc 37cm. 057: jasnoniebieska bluza fishbone. rozmiar s. od nowosci miała mała wade, tzn jakby byla cerowana w jendym miejscu. mało widoczna wada, bo nie zauwazylam jej przy kupnie.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-01-20 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
058: bluzka rózowa w twarze
![]() 059: czarna torebka, w ogole nie noszona. format mniejszy niz a4. 062: zwykła, czarna bluzka bawełniana. rozmiar s. 063: czarny top z liczbą 77: szerokość 37cm, długość 45cm. niezniszczony, chociaz własnie zauwazyłam, że na nadruku białym na cyferce ma czarna plamkę. ale to sie naprawde nie rzuca w oczy.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
065: spodnie czarne dresopodobne. ah spodnie są skracane - podklejane klejem do tkanin. zawsze to mozna odwinąć. ja mam 161 i musiałam skrócic. wymiary: na samej gorze szerokosc 39cm, biodra 53cm, długośc 98cm, szerokosc nogawki na dole 32cm.
067: spodnie takie dziwne, hippisowskie :P są rozciągliwe talia 35cm, biodra 47, dlugosc 98cm. to są biodrówki tak w ogole ![]() ![]() 068: spodnie turkusowe w paski. spodnie są na kogos szczupłego, niskiego, krótkonogiego - nie dą sie ich wydłuzyć. nogawki rozszerzane do dołu (takie lekkie szwedy). wymiary: szerokośc na górze 38cm, w biodrach 48cm, długość 96cm.
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
070: spódniczka jeansowa. rozmiar... 13 (nie, nie kupiłam jej w za granicą :P moze to jest na 13 lat?). spódniczka jest w świetnym stanie
![]() 074: bezowe sztruksy. bardzo ładny, jasny kolor sztruksu ![]() 077: czarne coś na suwak. rozmiar uniwersalny, wg mnie S, ale bardzo rozciągliwe. wymiary bez rozciagania: szerokość 39cm, długośc 48cm, rekaw 57cm. 080: spódnica w kwiaty: załozona kilka razy, w idealnym stanie. rozmiar uniwersalny, raczej S. fajnie uszyta, roszerzana na dole ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-01-20 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
081: spódnica bordowa: rozmiar 34, rzeczywiscie jest bardzo mała. talia 34cm, biodra 43cm, długość 60cm.
082: gorset jeansowy z orsaya, rozmiar s. 085: lekko przezroczysta, lejaca sie spodnica biodrowka z białą lamówką na górze. fajnie wygląda na kostium kapielowy, jak sie jest opalonym ![]() 086: kudłaty pasek ![]() 088: bluzka w komiks. rozmiar niby uniwersalny, ale faktycznie to małe s. 089: asymateryczna czerwona bluzka bez rekawa i bez połowy brzucha ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
090: rózowa koszulka z atlantica, bawełniana. rozmiar dzieciecy albo xs.
091: bluzka wiązana na plecach. rozmiar s. z orsaya. 092: najzwyklejsza czarna bluzka. rozmiar s. 093: inne ujęcie bezowego kaszkietu, który juz gdziestam wczesniej był. 094: brązowy sweterek. rozmiar S. w idealnym stanie, bo prawie nie noszny. wymiary: długość 56cm, szerokość w biuscie 45cm, w talii 42cm, na dole znowu 45cm. długośc rękawa po zewnętrznym szwie 62cm.
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
097. biało-czerwona bluzeczka z Tally Weijl. rozmiar XS. bardzo rozciągliwa. wymiary bez rozciągania: długość 49cm, szerokośc 31cm.
099. fioletowa sukienka do kolan. rozmiar 38 wg metki, ale wg mnie to bardzo małe 38. średnio znana firma be3. stan sukienki idealny, bo w ogóle jej nie nosiłam - nie mój styl. sukienka ma wzorek taki trochę spikselowany :P na niej sa takie malutkie przezroczyste kółeczka, które ślicznie odbijają światło ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-01-20 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
101: elegancki żakiet, czarny w prążki. jest naprawdę bardzo elegancki i ładny, bardzo dobrej jakości i super skrojony. ma podszewkę. wymiary: w biuście 45cm, talia 40cm, biodra 45cm. długośc 67cm, długośc rękawa po wewnętrznym szwie 47cm. na piersi jest malutka kieszonka, na biodrach z przodu są dwie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 106: czerwona bluza: na metce nie widze rozmiaru, ale wg mnie to jest raczej M. wymiary: szerokość 40cm, długość 56cm, rękaw 55cm. w bardzo dobrym stanie.
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
105: spódnica w kratkę: we wzór pepitki. bezowo-bordowa. rozmiar S, fajny krój lekko rozszerzany na dole, zapinana z boku na suwak (niestety suwak nie dopina się na ostatnim centymetrze spódnicy, co w sumie nie przeszkadza, ale wada jest) wymiary: talia 35cm, biodra 44cm, długość 67cm.
107: czarna spódnica. wg metki rozmiar L, wg mnie rozmiar S/M. na mnie jest obcisła. bardzo rozciągliwa. wymiary bez rozciagania: pas 35cm. biodra 48cm, długośc 50cm. wbrew fotce ona jest do kolan, a nie mini :P 108: granatowa bluza fishbone. rozmiar S, ale takie luzne S. ona ma taki krój, że delod w łódkę opiera się na ramionach, a reszta ma być luźna. ten napis z prodzu jasnoniebieski jest z takiego fajnego meszku. 109: sweterek z różą robiony przez moją mamę ![]() ![]() 111: czarna torba. bardzo porządnie zrobiona, z podszewką, w środku kieszonka. na bokach 'szczytowych' (:P) równiez małe kieszonki. na jednym boku ma malutką, mało widoczną szarawą rysę. od spodu na rogach ma takie jakby hhm... gumowe cycki :P takie wystające cosie :P torba jest całkiem pojemna.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
121: jasny, jeansowy kszkiet z pimkie. również w idealnym stanie
![]() 124: czarny żakiet. można go też nazwać marynarką ![]() załozony kilka razy. 125: czarno-szara bluza z mrówki. rozmiar s. 126: bluzka firmy amisu, rozmiar s (ale dosc duze s). w bialo-czarny komiks. stan jedynie dobry, bo pod pachami troche sie powycierał ten nadruk
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
127: sweter w paski, rozmiar M.
130: własnorecznie wyszedłkowana torba. ten głupi napis mozna z łatwoscią wypruc albo schować całą klapę do środka. 131: biała koszula. materiał taki jakby jedwabny, lejący się. rękawy 3/4. wymiary: długość 55cm, szerokość 45cm. rozmiar S. 133: sweter z kapturem. długość 58cm, szerokość 40cm, rekaw 58cm. rozmiar uniwersalny. stan moim zdaniem dobry (tzn, lekko zmechacony, ale golarka do ubrań da radę^^)
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
132: brązowe spodnie, firmy ONLY. rozmiar 32 (!) ale ja, nosząca 36, jakoś się w nie na siłę zmieściłam. stan idealny. nogawki proste na całej długości. z zaprasowanym kantem. wymiary: szerokość na górze 35cm, w biodrach 47cm, długość 103cm.
135: eleganckie sandałki na obcasie. kremowe, lekko perłowe. rozmiar 39. niezniszczone, załozone dosłownie 4 razy. 136: bezowa bluzka z kołnierzykiem, rozmiar M, bawełniana. Firmy Wonder Woman. 137: czarna bluzka z nadrukiem głowy dziewczyny. bardzo ciekawa i oryginalna. dekold w łódkę. rozmiar niby uniwersalny, ale wg mnie S. bluzka jest w idealnym stanie.
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
138: bluzka z americanosa. rozmiar M. z przodu nadruk. bluzka jest niepowtarzalna, ponieważ dokleiłam to niej takie fajne wstążeczki, pasują kolorem do nadruku. są na bokach i na ramionach. ciekawie to się prezentuje
![]() 139: bluzka z trolla, rozmiar S. stan idealny, załozona kilka razy. odcien jasnego, brudnego rózu.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
142: brudnozielone bluza z kapturem, bawełniana. rozmiar M wg mnie. troche noszona.
145: torebka w stylu vintage. w kształcie trapezu. brązowa, w malutkie rózowe kropeczki. z kokardką. wymiary: szerokośc na górze 25cm, na dole 28cm, wysokość 18cm. torebka ma rysę na tej metalowej części na górze, ale to jakos specjalnie nie rzuca sie w oczy. 147: żółty typ z motylkami. nie ma napisanego rozmiaru, ale zdecydowanie jest mały, s albo xs. 238: theraphy, stan idealny, rozmiar M, wymiary: szerokosc pod pachami 40cm, w talii 35cm, dlugosc 55cm. 237: czerwona butik, stan idealny, rozmiar M (ale moim zdaniem s), wymiary: dlugosc 50cm, szerokosc 39cm. 240: bokserka w czarno-biale paski, stan bardzo dobry. firma fishbone, rozmiar xs. wymiary: dlugosc 48,5cm, szerokosc 38cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-20 o 06:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
149: koszulka z dzieckiem. w czerwono-białe paski. nie ma śladów używania. kupiona w mrówce. wymiary: długośc 56cm, szerokość pod pachami 41cm, w talii 37cm.
151: czarno-czerwony golf. materiał sweterkowaty. bardzo dobrze sie układa, rozciągliwy. stan dobry. wymiary bez rozciągania: długość 48cm, szerokość pod pachami 36cm, w talii 30cm, rekaw 58cm. 152: gneciona biała spódnica. teraz bardzo modne są takie :P kupiona we włoszech 3 lata temu, niestety, nie mam odwagi jej nosic, to nie mój styl :P długośc 88cm, a szerokośc bardzo zmienna, bo się rozciąga. na oko rozmiar s/m. 154: turkusowa bluzeczka. na moje oko rozmiar s/m. niezniszczona, jednak na dole wypruła się nitka, więc bluzeczke podkleiłam klejem do tkanin i jest bardzo łądnie ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
155: czerwona bluzka w niebieskie kwiaty. długość 50cm, szerokość 35cm. rozmiar s. na dole zaczyna wypruwać się nitka.
156: bluzka w żółto-czarne paski. nie widać sladów uzywania. długośc 48cm, szerokość 36cm. materiał taki raczej śliski. 159: jeansy. proste nogawki, biodrówki, firmy rude. 98% bawełna, 2% lycra, więc są troche rozciągliwe. skracane, bo jestem kurdupel. niezniszczone, niepoprzecierane. wymiary: długośc 93cm, szerokośc w pasie (obniżonym) 38cm, szerokośc w biodrach 47cm, szerokośc nogawki na dole 28cm. odległośc góry spodni od kroku 22cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
164: kolorowe rajstopy w paseczki. dostałam jako prezent, ale w ogóle nie nosiłam. chociaż sa fajne, ładne
![]() 168: bluzka z diverse, rozmiar medium, ale wg mnie to dośc małe medium. ![]() 169: czerwony plecaczek z yves rocher. wysokosc 33cm, szerokosc 22cm. z przodu kieszonka na suwak. 170: jeansy szwedy. bardzo dobry, ciemny jeans, nierozciągliwy i gruby. kupione w sklepie dallas za 150zł.jeansy są skracane, ale i tak poprzecierały sie na dole nogawek z tyłu. biodrówki. wymiary: długość 95cm, szerokośc w obniżonym pasie 36cm, w biodrach 52cm, odległosc od kroku do pasa z przodu 22cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. rozmiar 27. w kroku spodnie się trochę poprzecierały, co widac na zdjeciu. 171: jeansowe bojówki reportera. bardzo dobrej jakości jeans, gruby i nierozciągliwy. spodnie są w bardzo dobrym stanie, jedynie odrobinę przetarte na dole nogawek - nie chodziłam w nich dużo. rozmiar 29. skracane. z boku mają kieszenie, typowo bojówkowe, z przodu takie półokrągłe kieszonki i na pupie też maja takie bardziej bojówkowate. wymiary: długość 95cm, długośc od kroku 76cm, szerokośc w pasie 37cm, w biodrach 55cm, szerokośc nogawki w udzie 30cm, na dole 32cm. odległośc kroku od pasa z przodu 20cm.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
170: jeansy szwedy. bardzo dobry, ciemny jeans, nierozciągliwy i gruby. kupione w sklepie dallas za 150zł.jeansy są skracane, ale i tak poprzecierały sie na dole nogawek z tyłu. biodrówki. wymiary: długość 95cm, szerokośc w obniżonym pasie 36cm, w biodrach 52cm, odległosc od kroku do pasa z przodu 22cm. szerokośc nogawki na dole 33cm. rozmiar 27. w kroku spodnie się trochę poprzecierały, co widac na zdjeciu.
171: jeansowe bojówki reportera. bardzo dobrej jakości jeans, gruby i nierozciągliwy. spodnie są w bardzo dobrym stanie, jedynie odrobinę przetarte na dole nogawek - nie chodziłam w nich dużo. rozmiar 29. skracane. z boku mają kieszenie, typowo bojówkowe, z przodu takie półokrągłe kieszonki i na pupie też maja takie bardziej bojówkowate. wymiary: długość 95cm, długośc od kroku 76cm, szerokośc w pasie 37cm, w biodrach 55cm, szerokośc nogawki w udzie 30cm, na dole 32cm. odległośc kroku od pasa z przodu 20cm.
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
172: czarna, welurowa bluza, kupiona w cubusie. rozmiar dziecięcy na 152cm :P. na piersi ma wyhaftowany jakis mały emblemat. naprawde jest sliczna, była to moja ulubiona bluza, dopóki nie utyłam :-/ wymiary: długośc 46cm, szerokośc 40cm, rękaw 52cm.
173: sweterek w paski. z przodu ma dwie kieszonki. rozmiar malutki, bo to sweter dziecięcy :P (chociaż nosiłam go jeszcze jak miałam 150cm). na metce napisane jest, że jest na 116cm. wymiary: długość 48cm, szerokość 33cm, rękaw 38cm. sweter rozciagliwy. kiedys sie popruł z tyłu w miejscu, gdzie jest przyszyty kaptur, ale to zaszyłam. nie rzuca sie w oczy bo jest przykryte kapturem. 176: czarna, futerkowa torba. zapinana na suwak. troche włosów jej wypadło, ale nie ma łysych miejsc. z trudem miesci sie tam teczka a4. 177: krótkie spodenki. kolor bezowoszary. z przodu mają kieszonkę na udzie i dwie normalne, na biodrach. stan bardzo dobry, załozona moze 5 razy. rozmiar 36 (małe 36). wymiary: talia 34cm, biodra 46-47cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
178: bordowa bluzka z orsaya. rozmiar xs. rozciągliwa. stan bardzo dobry, mało noszona. wymiary: długość 47cm, szerokość 34cm, rękw 55cm.
179: krótkie spodenki. jeansowe, ale rozciągliwe. załozone ze 3 razy moze (mam za gruube nogi). nie maja metki z rozmiarem, ale wg mnie to jakies xs/s. wymiary bez rozciagania: pas (obnizony) 35cm, biodra 43cm. 180: czarna bluzka bez rekawów. rozmiar s. firma hennes. stan bardzo dobry. załozona 5 razy. wymiary bez rozciagania: dlugosc 46cm, szerokosc 35cm. 181: bezowa bluzka w paski. firma hennes, rozmiar xs. nierozciągliwa. stan bardzo dobry. kilkanascie razy noszona (potem utyłam...). wymiary: długośc 51cm, szerokosc 35cm. 182: szarozielona bluzka bez rekawów. stan bardzo dobry. niestety wycięłam metke z rozmiarem, ale wg mnie to jest s/m. wymiary: długosc 53cm, szerokosc 40cm. 183: czarna bluzka z krzyżem. z tyłu na karku ma drugi krzyzyk, mniejszy. rozmiar s, firma hennes. zalozona ok. 10 razy. wymiary: dlugosc 50cm, szerokosc 36cm.
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
184: czerwono-niebieska bluzka. kupiona w h&m, ale odciełam metke z rozmiarem (drapała). wg mnie to takie wieksze S. załozona kilkanascie razy. wydawała mi sie za długa, wiec ją podkleiłam klejem do tkanin - teraz ja spowrotem odwinełam i od spodu zostały slady kleju (niewidoczne z zewnatrz). wymiary: długosc 59cm, szerokosc 36cm.
185: czarna bluza. bawełniana, ze stójką. stan dobry (nosiłam ja kilka miesiecy). wymiary: długosc 51cm, szerokosc 36cm, rekaw 57cm. bluza rozciągliwa. 186: biała bluzka polo, bawełniana, rozciągliwa. załozona kilka razy. kupiłam ja bez przymierzania i okazała sie za mała. wymiary: dlugosc 48cm, szerokosc 32cm. 187: szaro-czerwony sweter. stan bardzo dobry, mało noszony. metka z rozmiarem wycięta (drapała), ale podaję wymiary: długosc 50cm, szerokosc 42cm, rekaw od pachy, po szwie wewnetrznym 38cm. 189: spodnie jeansowe rybaczki firmy fishbone. Rozmiar s (ale wg mnie to jest duuuże s). spodnie były skracane, bo w wersji pierwotnej wyglądały na mnie jak przykrótkie długie spodnie, a nie rybaczki. Wymiary: pas (obnizony) 39cm, biodra 49cm, długośc 65cm, udo do 29cm.
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
191: czerwona bluzeczka 'rockies' firmy terranova, rozmiar s. wymiary: długośc 51cm, szerokosc 36cm. 100% bawełna.
192: szary bezrękawnik z golfem, nie pamiętam jaki rozmiar, bo odcięłam metkę, gryzła, wymiary: dlugosc 53cm, szerokosc 38cm. bawełna. 193: czerwony bezrekawnik z golfem, bawełna. rozmiar s. wymiary: długośc 51cm, szerokosc 37cm. 196: bluzka z granatowo-czerwone prążki. bardzo fajna, ale za mała na mnie ![]()
Odchudzanie i samodoskonalenie! ![]() ![]() Edytowane przez ysabell Czas edycji: 2006-03-18 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.