|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czemu zdradza jak mówi że kocha
Czesc mam do was pytanie.
Mam 17 lat przez przypadek dałam sie w romnans z żonatym mezczyzna poprostu tak od słowa do słowa odkrylismy ze mamy wile wspólnego on ma 24 lat i ma zone. Wiem ze robie zle chce to skonczyc ale nie wiem jak. Cały czas bije sie z myslami dlacvzego on ja zdradza przeciez mówi ze ja kocha. Zaczeło sie od tego ze pisalismy duzo i spotykalismy sie na kawe itp, Potem zaczeły sie pocałunki i inne rzeczy. on powiedział ze mozemy współzyc jak skoncze 18 lat ze musze byc poewna ze tego własnie chce. Ostatnio pojechalismy razem na mazury. On mówi ze muze byc pewna ze tego che moge go dotykac wszedzie tylko nie tam .. wiecie gdzie. Mówi ze tak moge miec rece jak skoncze 18 lat. Jest opiekunczy i romantyczny. Ale nie daje mi spokoju to dlaczego zdradza zone przeciez mowi ze ja kocha widze jak wstawia zdjecia na instagrama fb i tweetera na profilowym ostatnio dał sobie zdj z zona ale po tych wszystkich wydarzeniach znowu spotyka sie ze mna jak gdyby nic ... nie wiem co o tym wszystkim myslec ... Nie daje mi spokoju to ze mowi ze kocha a ja zdradza jak gdyby nic. Nie chce go pytac bo kiedys jak zapytałam to był oburzony ze wogóle pytam. Ogolnie jego znajomi mowia ze jak mnie nie ma to chodzi taki dziwny i przymulony i jest chamski dla wszystkich a jak ja jestem to zawsze usmiechniety i wesoly. Jak ide gdzies ze znajomymi to jest strasznie zazdrosny. Przepraszam ze takie dlugie ale chciałam wam dobrze przedsatawic sytuacje prosze was o pomoc bo nie wiem co zrobic. Pierwszy raz jestem bezradna. Czy to mozliwe ze on sie zakochał we mnie ? mimo tego ze ma zone ? wiem ze jej nie zostawi bo to zbyt wygodne z punktu widzenia gotuje sporzata a tak to musi sam robic .... A jestem o niego zazdrosna wiem ze nie powinnam ale boli mnie gdy dodaje zdj z zona Powiedzcie mi co robic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czemu zdradza jak mówi że kocha
dorosnąć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
DZIECKO - weź się obudź zajmij nauką i zostaw żonatego faceta, a jak masz wątpliwości to poczytaj tutaj wątki (jest ich wiele) jak wyglądają i jak się kończą romanse z żonatymi. Co się z tą młodzieżą dzieje... Chociaż nie... chwila po przeczytaniu tego jeszcze raz - to musi być troll, przecież chyba nie ma aż tak nie mądrych 17- latek (analizując cały tekst, sposób wypowiedzi) Edytowane przez Memories90 Czas edycji: 2017-05-07 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Wypowiedz jest bez sensu i caly czas powtarza "jesli kocha to czemu zdradza". Napisala, ze to dlugi post i przeprasza, bo chciala napisac jak najwiecej szczegolow... tylko, ze tych szczegolow to prawie nie ma. Ja bym sie tym watkiem nie przejmowala troll jak nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Haha rozbawiło mnie, że chłopak się oburzył, na pytanie, dlaczego zdradza żonę, skoro ją kocha... "oh tak mocno kocham moją żonę, że aż muszę ją zdradzić"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zgodnie z przewidywaniami: matury się zaczęły, więc trolle zaczęły wychodzić jak grzyby po deszczu
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Mówienie 17 latce że ma dorosnąć, nie ma żadnego sensu, bo jej dojrzewanie i tak potoczy się w swoim tempie, a tylko wzbudzi jej frustrację i poczucie niezrozumienia.
Autorko, poczytaj sobie inne wątki tego typu na forum, zastanów się jaki porządny facet robi coś takiego. Być może on jest w Tobie zakochany, ale bardziej pewne jest to, że z jego strony to fascynacja i chęć ucieczki od problemów w domu. Ten facet jest dorosły, ma zobowiązania, niemal jasne jest to, że ostatecznie wybierze życie z żoną. Pomyśl, jakie mogą być konsekwencje Twojego romansu, jeśli żona się dowie, zniszczy Ci życie i opinię. Odbierasz dzieciom ojca, a jej męża, chociaż jest on do niczego skoro wdał się w romans z Tobą. Wierz mi, w ostateczności to Ty zostaniesz zraniona. Dlaczego zdradza, chociaż mówi że kocha żonę? Sama zdradziłam i na samym początku miałam totalne rozdwojenie jaźni, bo wydawało mi się że kocham mojego partnera, ciężko mi było wyobrazić sobie, że go zostawiam po 4 latach związku, ale prawda była taka, że gdybym naprawdę go kochała, nie zakochałabym się w kimś innym. Podobnie to może wyglądać w przypadku Twojego kochanka, ale może to również być dla niego po prostu przygoda.
Hello young woman that I love Pretty punk rock mamma that I'm thinking of Hold me naked if you will In your arms in your legs in your pussy I'd kill Edytowane przez Carmela__ Czas edycji: 2017-05-09 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.