Facet adoruje inne - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-05-04, 23:28   #1
olcia1987
Rozeznanie

Facet adoruje inne

Hej dziewczyny przejde od razu do setna. Znalazlam w wiad u mojego faceta wiad do kolegi gdzie opisywal. Ze spotkal jakas ich wspolna kolezanke w barze i ze swietnie wyglada i ze by ja przelecial.... niewiem co myslec gdy pokazalam mu wiad stwierdz ze glupio postapil i ze to taka gadka miedzy facetami itd... zle sie czuje , zreszta to nie pierwsz taka sytuacja kiedys bedac w barze wyslal zdj jakies barbanki do kolegi z jakims komentarzem na temat jej piersi...czuje sie coraz gorzej w tym zwiazku,moja samoocena spadla ponizej zerwa... obwiniam siebie ze moze sie zaniedbalam czy przytylam czy cos...czy myslicie ze taka gadka miedzy facetami to norma
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 08:39   #2
using namespace std
BAN stały

Dot.: Facet adoruje inne

Dla mnie norma, muszę poinformować moich kolegów kogo zobaczyłem, bo inaczej nie wyrobie.
using namespace std jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 09:06   #3
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez using namespace std Pokaż wiadomość
Dla mnie norma, muszę poinformować moich kolegów kogo zobaczyłem, bo inaczej nie wyrobie.
To wspolczuje twojej partnerce. Takie zwierzątko co kieruje się instynktem i chcicą...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2017-05-05 o 09:07
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 09:31   #4
olcia1987
Rozeznanie

Dla. Mnie to chyba niejest normalne. Wiem ze facet zwraca uwage na inne,pewnie komentune je z kolegami itd ale chyba tego typu zeby zeby ja przelecial badz wysylanie zdj jakies barmanki z baru do kolegi to lekkie przegiecie..
Stary 2017-05-05, 09:35   #5
using namespace std
BAN stały

[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7352261 1]To wspolczuje twojej partnerce. Takie zwierzątko co kieruje się instynktem i chcicą...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Jeśli masz problem, że jestem zwierzęciem, to zostań rośliną.
Stary 2017-05-05, 09:40   #6
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
.czuje sie coraz gorzej w tym zwiazku,moja samoocena spadla ponizej zerwa..
nie ma znaczenia, co robi facet. jeśli czujesz się w ten sposób to uciekaj jak najdalej dla swojego dobra. to nie jest normą, że facet wysyła czyjeś zdjęcia czy komentuje jakąś dziewczynę w stylu "przeleciałbym ją".
9bfc43f248fa3dd370e3b645ec22fc32ebbe1d0f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 09:42   #7
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli masz problem, że jestem zwierzęciem, to zostań rośliną.
Wiem, że ludzie są zaliczani do zwierząt, ale chyba jest coś co nas odróżnia od takich prymitywnych stworzeń i jest świadomość, inteligencja i moźliwość kierowania popędem (chyba, że ty się nie zaliczasz do ludzi i nie jestes w stanie tego powstrzymać), a nie robieniem tego jak króliki i łapanie pierwszej lepszej samicy, bo popęd każe. Ale widzę, że niektórzy jednak nie ewoluowali i dalej kierują sie popędem jak orangutany. Eot

Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Czas edycji: 2017-05-05 o 09:44
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-05, 09:55   #8
olcia1987
Rozeznanie

Dzieki dziewczyny czulam ze chyba niejest to normalne zeby facet 35 lat komentowal i rozmawial w ten sposob z kumem. Probowal mi wmowic ze to niby normalne itd...nasze zycie seksualne tez wyglada srednio zadko dochodzi do zblizenia a jesli go zapytam to twierdzi ze przeciez ja tez moge zaczac itd.czuje. sie winna bo przytylam 5 kg bo moze sie gdzies zaniedbalam,zmienilam czy cos a poznjej biore sie w garsc i zastanawiam sie czy on jest taki idealny i przez istatnie 8lat bycia razem sie nic a nic niezmianjl...chyba przestaje mu juz nawet ufac mysle ze pisac takie rzeczy moglby mnie zdradzic
Stary 2017-05-05, 09:59   #9
using namespace std
BAN stały

To podaj przykład kiedy to kobieta kieruje się "inteligencją i rozumem" a nie "popędęm"? Bo tutaj widać namawiasz ją, by kierowała się popędem, czyli tym co każą emocje i serce, a nie rozumem, czyli przyjęciem, że to tylko były prywatne rozmowy panów.

po prostu nie widze powodu, dla których miałbym wyrzec się mówienia kolegom, na co mam ochotę i z kim. Oprócz tego oczywiście, że barmanki nie wolno, bo ona jest w pracy.

Edytowane przez using namespace std
Czas edycji: 2017-05-05 o 10:06
Stary 2017-05-05, 10:04   #10
Hultaj
BAN stały

Cytat:
To podaj przykład kiedy to kobieta kieruje się "inteligencją i rozumem" a nie "popędęm"? Bo tutaj widać namawiasz ją, by kierowała się popędem, czyli tym co każą emocje i serce, a nie rozumem, czyli przyjęciem, że to tylko były prywatne rozmowy panów.
może po prostu znajdź dziewczynę, wysyłanie sobie zdjęć barmanki trąci trochę nie biologią i popędem a gimnazjum i desperacją.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 10:28   #11
Konto usunięte

Cytat:

po prostu nie widze powodu, dla których miałbym wyrzec się mówienia kolegom, na co mam ochotę i z kim. Oprócz tego oczywiście, że barmanki nie wolno, bo ona jest w pracy.
W którym miejscu ją namawiam? Wiesz miłość to nie popęd, bo można kochać brata, matke, ojca, przynaciela lub przyjaciolke czyli to co "serce" mówi. Sam napisaleś, ze nie umiesz się wstrzymać, bo nie wyrobisz, bo w tym momencie kierujesz się tylko i wyłącznie popędem nie rozumem. Do związku trzeba milosci i pociągu, więc nie mył dziecinnego "ruchałabym", robinie zdjec atrakcyjnym kobietom ze związkiem. Autorka się zgodziła na zwiazek monogamiczny, więc obczajanie innych samic, ktore chętnie by wychędożył nie jest ok.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-05, 10:37   #12
TakaSamaInna
live your passion

Dla mnie to strasznie dziecinne zachowanie. Gdyby miał w okolicy 15 lat to jeszcze by uszło, ale nie 35. Kobieta może się spodobać itd., ale żeby lecieć z tym do kumpla z tekstami, że by przeleciał itd. to już strasznie słabe. To jakby kobieta w związku miała lecieć dzwonić do koleżanki z piskiem "Jakie ciacho widziałam! Dałabym mu". Ten sam poziom.

angielski - C2
rosyjski - B2
hiszpański - ?
TakaSamaInna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 10:44   #13
Hultaj
BAN stały

nie no spoko
wiadomo ze jak 2 kumpli stoi przy grillu i zakręci się jakaś ładna panna trudno żeby się głupio nie uśmiechnęli czy ktoś czegoś nie skomentował, , najprędzej żartem jak sie ma 30 lat

ale żeby pisać sobie takie smski będąc w związku i cykać foczkowe focie, nieźle nielojalne.

ciekawe jakby się koleś czuł gdyby jego żona tak pisała do psiapióły
''spotkałam patryka, tego z pracy, jak on wygląda, heh, kurczę, ależ bym mu ssała !''

no zadowolenie badboya z poziomu niewiasty zapewne byloby level hard
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 10:55   #14
olcia1987
Rozeznanie

Tez uwazam ze to niejest OK
Tymbardziej ze to ktoras z kolei sytacja. Kiedys znalazlam ze mial jakos dziewczyne name snapchacie spytalam kto to itd on ze z pracy... jak sie okazalo wcale jej niezna tylko to kolegi kolezanka a on spytal go o jej nick zeby mogl sobie jak ogladac
... nigdy niebylam jakos zazdrosna ,ufalam mu ,niesprawdzalam itd natomiat teraz nieczuje zainteresowania z jego strony,sex zdasza sie rzadko itd dodatowo takie texty...
Stary 2017-05-05, 11:14   #15
the cherry blossom girl
Rozeznanie

No tak, bo przecież faceci między sobą mogą prowadzić takie rozmowy, ale jak już kobieta z inną kobietą, to pojawia się problem.
Bardzo jestem ciekawa czy Twój chłopak byłby zachwycony, gdybyś rozpływała się nad kolegą z pracy czy jakimś facetem z siłowni...

Ja uważam, że jak sami nie lubimy pewnych zachowań u innych, to sami nie powinniśmy tak postępować. Proste.
Poza tym często od słów do czynów niedaleka droga. Mój znajomy ma dziewczynę i wciąż gada o innych laskach, nie muszę dodawać, że w końcu zdecydował się z inną pójść do łóżka.
Takie gadanie niby wydaje się niewinne, ale wcale nie jest. Według mnie, nie powinno być przyzwolenia na tego typu zachowanie.
the cherry blossom girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 11:15   #16
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
nie no spoko
wiadomo ze jak 2 kumpli stoi przy grillu i zakręci się jakaś ładna panna trudno żeby się głupio nie uśmiechnęli czy ktoś czegoś nie skomentował, , najprędzej żartem jak sie ma 30 lat

ale żeby pisać sobie takie smski będąc w związku i cykać foczkowe focie, nieźle nielojalne.

ciekawe jakby się koleś czuł gdyby jego żona tak pisała do psiapióły
''spotkałam patryka, tego z pracy, jak on wygląda, heh, kurczę, ależ bym mu ssała !''

no zadowolenie badboya z poziomu niewiasty zapewne byloby level hard
:brzyda l: Dokladnie tak!

Twoj chlopak to straszny burak, nie znioslabym czegos takiego prostaka. Zastanow sie czy warto na niego marnowac czas! Jestes wiecej warta!
Stary 2017-05-05, 11:18   #17
201803290936
Konto usunięte

No ale o co chodzi? Kolejna sytuacja, z której wynika, że Twój facet zadaje się z burakami i chyba niestety sam burakiem jest. Widzisz, co wybierasz.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 11:33   #18
Belet
Rozeznanie

Cytat:
czy myslicie ze taka gadka miedzy facetami to norma
Ta. U facetów na pewnym poziomie. Teraz pytanie czy chcesz do tego poziomu równać?

Ja bym przylała w papę, poczekała jak atmosfera trochę ostygnie, porozmawiała i w zależności od przebiegu rozmowy dała szansę albo nie. Być może ziomek nie widzi w tym nic złego bo zawsze w jego otoczeniu były takie zachowania normalne.
Stary 2017-05-05, 11:57   #19
olcia1987
Rozeznanie

Dzieki dziewczyny. Narazie niemam zamiaru z nim gadac nawet.. gdyby jeszcze bylo tak ze czuje ze jemu na mnie zalezy,wiem ze mu sie podobam itd to ok moze palnal cos glupiego.. ale ja nieczuje sie atrakcyjna dla niego. Pare razy w ost latach zdarzylo sie zeby powiedzial ze dobrze wyglada itd.. a ja zaczelam zle czuc sie ze soba,fakt przytylam 5 kg ,pewnie niejestem juz tak atrakcyjna jak 8 lat temu ,mam 30 lat ,prace od 5 rano itd wiec pewnie niezawsze wygladam super. Staram sie byc zadbana ale niestety nieczuje sie atrakcyjna. Baa ja nawet zaczynam zle czuc sie na jakis imprezach,centach handlowych itd bo wydaje mi sie ze on wszedzie widzi i oglada sie za innymi... burak wiem coraz czesciej tak o nim mysle.. ale jednak boli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-05, 12:31   #20
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Dzieki dziewczyny. Narazie niemam zamiaru z nim gadac nawet.. gdyby jeszcze bylo tak ze czuje ze jemu na mnie zalezy,wiem ze mu sie podobam itd to ok moze palnal cos glupiego.. ale ja nieczuje sie atrakcyjna dla niego. Pare razy w ost latach zdarzylo sie zeby powiedzial ze dobrze wyglada itd.. a ja zaczelam zle czuc sie ze soba,fakt przytylam 5 kg ,pewnie niejestem juz tak atrakcyjna jak 8 lat temu ,mam 30 lat ,prace od 5 rano itd wiec pewnie niezawsze wygladam super. Staram sie byc zadbana ale niestety nieczuje sie atrakcyjna. Baa ja nawet zaczynam zle czuc sie na jakis imprezach,centach handlowych itd bo wydaje mi sie ze on wszedzie widzi i oglada sie za innymi... burak wiem coraz czesciej tak o nim mysle.. ale jednak boli
Czemu szukasz problemu w sobie? Przy fajnym facecie nie trzeba się martwić o kilka kilogramów w tą, czy w tą. Serio uważasz, że facet ma prawo się tak zachowywać, bo przytyłaś kilka kilogramów? Naprawdę to jest problemem? A jak przytyjesz jeszcze 5, to uznasz, że ma prawo zdradzać, albo poniżać?
Stary 2017-05-05, 12:48   #21
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Czemu szukasz problemu w sobie? Przy fajnym facecie nie trzeba się martwić o kilka kilogramów w tą, czy w tą. Serio uważasz, że facet ma prawo się tak zachowywać, bo przytyłaś kilka kilogramów? Naprawdę to jest problemem? A jak przytyjesz jeszcze 5, to uznasz, że ma prawo zdradzać, albo poniżać?
Dokładnie autorko.to nie jest twoja wina, tylko faceta-buraka.
Ciekawe jakby się czuł, gdyby sytuacja była calkiem odwrotna

Stary 2017-05-05, 12:54   #22
the cherry blossom girl
Rozeznanie

Cytat:
Moja koleżanka chyba przytyła z 15 kg i jej chłopak z którym była od dawna,oświadczył jej się Także nie gadaj głupot. Są faceci którzy nie wymieniają swoich dziewczyn,bo przytyły parę kilo.
Poza tym ten twój luby taki idealny? Masz się czuć dobrze sama ze sobą przede wszystkim, a nie uzależniać swojego nastroju od tego czy on spojrzał na jakaś czy nie. Pewność siebie bardzo dużo daje,więc głową do góry. A jak jaśnie Pan woli spędzać czas na przeglądaniu fotek innych dziewczyn,to krzyż na drogę i do widzenia
Stary 2017-05-05, 12:55   #23
olcia1987
Rozeznanie

Dzieki wiem ze to glupio ze obwiniam siebie ale ciezko mi zmienic myslenie. W zaden sposob niebronie go to chamskie pisac i mowic takie rzeczy nawet do kumpla. Ja zwyczajnie wstydzialabym sie powiedziec kolezance ktora wie ze jestem w zwiazku rzeczy tego typu. .. on tez przytyl,zmienil sie itd ale ja wciaz obwiniam siebie ,mysle sobie ze niejestem wystarczajaco fajna,ladna itd skoro on robi takie rzeczy... niechce mi sie z nim romawiac serio,jest mi przykro i to bardzo ale coraz bardziej tego typu styuacje odpychaja mnie od niego.. chyba martuje czas ,dajac mu szanse ,wierze ze jest inny a jewt zwyklym dzieciakiem...
Stary 2017-05-05, 13:01   #24
201707261519
Konto usunięte

Ty możesz schudnąć, ale on nie zmądrzeje. Wstyd mi by było być jego dziewczyną.
201707261519 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 13:04   #25
the cherry blossom girl
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki wiem ze to glupio ze obwiniam siebie ale ciezko mi zmienic myslenie. W zaden sposob niebronie go to chamskie pisac i mowic takie rzeczy nawet do kumpla. Ja zwyczajnie wstydzialabym sie powiedziec kolezance ktora wie ze jestem w zwiazku rzeczy tego typu. .. on tez przytyl,zmienil sie itd ale ja wciaz obwiniam siebie ,mysle sobie ze niejestem wystarczajaco fajna,ladna itd skoro on robi takie rzeczy... niechce mi sie z nim romawiac serio,jest mi przykro i to bardzo ale coraz bardziej tego typu styuacje odpychaja mnie od niego.. chyba martuje czas ,dajac mu szanse ,wierze ze jest inny a jewt zwyklym dzieciakiem...
Sądzę,że nawet jakbyś miała figurę modelki to niewiele by to dało,bo jak ktoś jest burakiem to taki jest i kropka. Także ja bym się zastanowiła czy chce żyć u boku z kimś takim jak on.
Taki facet raczej się nie zmieni,dołuje Cię i wpędza w kompleksy. Wydaje mi się,że nie warto się tak męczyć.
Stary 2017-05-05, 13:12   #26
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez demona1979 Pokaż wiadomość
Mistrzowskie podsumowanie.
Stary 2017-05-05, 14:15   #27
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez demona1979 Pokaż wiadomość
Najszczersza prawda

Stary 2017-05-05, 14:28   #28
OldWorldBlues
mad lad

Cytat:

Nie, to nie jest normalne.
Czytając pierwszy Twój post, miałem jeszcze wrażenie, że po prostu żartujesz. Ale nie, nie żartujesz. Porażka - takie zachowanie jest po prostu obleśne.
Stary 2017-05-05, 14:54   #29
niagha
Raczkowanie

Gdyby moj facet o jakiejkolwiek innej kobiecie powiedzial, ze chce ja przeleciec to bym mu to bardzo szybciutko ulatwila i w mgnieniu oka zniknelabym z jego zycia, zeby misio mogl sobie spac z kim chce.

Lojalny, dojrzaly, normalny facet takich rzeczy nie mowi. Mysle, ze jak ktos jest w szczesliwym zwiazku to nawet nie mysli o spaniu z innymi ludzmi. Co innego powiedziec, ze jakas kobieta jest atrakcyjna a co innego sie na nia napalac i opowiadac takie rzeczy swoim kolegom. Twoj facet jest strasznym prostakiem i nie ma do Ciebie szacunku, co Ty z nim jeszcze robisz?
niagha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-05-05, 15:13   #30
bluebluesky
Zakorzenienie

Kochanie, w ciagu 10 lat mojego zwiazku, zdazylam przytyc wiecej niz 5 kilo, a on jeszcze wiecej! Pan moj konkubent wylysial, a ja mam zmarszczki . Zycie! Nigdy nie uslyszalam od niego slowa krytyki! Raczej podziwial moj wiekszy biust

Na takiego prostaka i chama nie ma co tracic czasu, wierz mi! Nie ukladaj sobie zycia z takim idiota, cale zycie bedziesz nieszczesliwa i czula sie gorsza, po co ci to?

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości