![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Robię porządki :-) ZapraszamNA STRONIE 3 DODAJĘ DWIE TOREBECZKI ZAPRASZAM ![]() [u]PYTAJCIE CHĘTNIE SIĘ WYMIENIĘ] BLUZKI 1. świetna bluzeczka jak na foto Materiał transparentny - idealna na upały ![]() Rozm. S/M Świetnie będzie leżała na osobie z biuścikiem 75B Stan idealny - założona 2 razy 2. sweterek beż - dekold carmen - stan dobry - niewiele noszony rozm. M 3. bluzka w odcieniach brązu - założona 2 razy rozm. M na suwak zasuwany od góry i dołu 4. bluzka kremowa rozm. duże L stan dobry - sporo noszona 5. bluzka czarna - transparentna - świetna na upały - założona ze 4 razy rozm.S/M 6. bluzeczka asymetryczna "Supermenka" stan idealny - założona ze 4 razy rozm. S/M 7. bluzka mustang - czarna 8. sweter CAP niebieski - w rzeczywistości kolor bardziej żywy - nie taki szary jak na foto 9. BLUZKA BEZ RĘKAWKÓW CZARNA W BEŻOWE MOTYWY KWIATOWE ROZM. s/m szer. 38cmx2 dł. 49 cm materiał elastan z lycrą założona kilkanascie razy [10. BLUZKA CZARNA Z LISEM rozm. M/L bawełna założona kilkanaście razy POLECIAŁA DO MRUFKI19 11. BLUZKA BIAŁO BŁĘKITNA "DIPSIZE" rozm. M szer. 39cmx2 dł. 50 cm bawełna 12. BLUZKA BŁĘKITNA BEZ RĘKAWKÓW rozm M szer. 38cmx2 dł. 48 cm materiał elastyczny założona kilkanaście razy 13. BŁĘKITNY TOP NA RAMIĄCZKA - FAJNE WYKOŃCZENIA PRZY DEKOLDZIE I NA DOLE - rozm. S/M szer. 35cmx2 ale się uciąga nieźle dł. 40 cm założony kilka razy, materiał niezidentyfikowany taki fajny delikatny 14. BLUZKA BEZ RĘKAWKÓW COŚ JAKBY ZEBERKA rozm. S/M szer. 37cmx2 dł. 48 cm materiał elastyczny, założona kilka razy 15. SATYNOWY RÓŻOWY SZLAFROCZEK - BARDZO SEXI rozm. uniwersalny dobry na S/M/L/XL regulowane wiązanie, dł. 95-96 cm od ramienia , założony dosłownie 3 razy SPÓDNICE 1. spódnica długa - świetny materiał na lato - ciekawa kolorystyka - była strasznie droga mało noszona, załozona ok 4 razy rozm. 38 2. krótka spódniczka czarna w fajne kwiatki - rozm. M mało noszona ok 5 razy SPODNIE 1. SPODNIE CIEMNY CZERWONY, NAWET POWIEDZIAŁABYM ŻE BORDO ROZM. 38, DLA WYSOKIEJ, DŁUGIEEEE, założone ok 10 razy 2. SUPER BIAŁE SPODNIE - ZAŁOŻONE DOSŁOWNIE ZE 4 RAZY - STAN IDEALNY PAS 34X2 DŁUGOŚĆ OD PASA 109 CM BIODRA 80-88 3. spodnie eleganckie kolor: ecru TOREBKI 1. torebeczka jest bardzo pakowna, skorka ekologiczna, miesci sie w niej duzy format stan b. dobry mozna ja nosic w reku i na ramieniu bo posiada pasek odpinany torebka ma liczne kieszonki torebka noszona przez niecala zime tylko do pracy ( w rogach niwielkie otarcia ) WYMIENIĘ TYLKO NA INNĄ TOREBKĘ - RÓWNIE FAJNĄ ![]() 2. mniejsza beżowa - skórka - stan bdb - noszona kilka razy do pracy ok 10 razy - super mięciutka WYMIENIĘ TYLKO NA INNĄ TOREBKĘ - RÓWNIE FAJNĄ ![]() 5. czarna torebka - sporo noszona - przy uchwytach troszkę powyłaziły nitki - na wymiane
Paula ![]() Edytowane przez paulucha Czas edycji: 2006-04-28 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Robię porządki :-) Zapraszam
Interesuje mnie brązowa torebka.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073 Edytowane przez tala Czas edycji: 2005-10-06 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zobacz u mnie na watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Witam! Interesuje mnie ta koszulka może znajdziesz coś u mnie wzamian ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nic mnie nie zainteresowało ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przykro mi również nic mi nie wpadło w oko ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oto co mnie zainteresowało ![]() ze wskazaniem na różową bardziej ![]() Różowa bluzka na ramiączkach,romiar M,stan b. dobry 12.Niebieska bluzka na jedno ramię, rozmiar M stan dobry z boku ściągana sznureczkami.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
super! a możesz podać wymiarki tej koszulki i w jakim jest stanie ( czy ma ślady od antypota?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Stan koszulki jest dobry ![]() ![]() jutro mogę ci podać sdokładne wymiarki i dokładniejsze fotki jak zechcesz ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ok to czekam na wymiary i zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
hej, ja następna po tą torebkę do ręki
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oki ![]() czekam na fotki ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
ja kolejna w kolejce do bezowej torebki do ręki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=182118 .moze znajdziesz cos u mnie?jesli nie to co by cie interesowało na wymiankę?
![]()
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ![]() wymarki 41 cm w biuście x2 bez rozciągania długość 49 cm ![]() obejrzałam dobrze bluzeczkę - jest w stanie dobrym, nie ma żadnych skaz, plam, dziurek itp załączam fotki - wszelkie plamki to wina aparatu - bluzeczka jest czarna jak wrona ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nic nie znalazłam ![]() interesuje mnie może jakaś inna torebka ![]() albo sweterek jakiś fajny ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
wymiary są dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
acha :P hehe ....fajna ta kosuzlka...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
o jejciu a co byś chciała żebym dorzuciła ? ![]() chętnie wezmę różową ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Może jakis kosmetyk...tusz albo brązowe cienie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz co ja chyba nie potrzebuję dwóch ![]() zróbmy moja czarna za Twoją różowaą? oki? KODEINKO WYSŁAŁAM CI EMAILA ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.