|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
środki do farbowania
witam, chcialabym wiedziec gdzi emozna kupic srodki do farbowania ybran? w sklepach gospodarstwa domowego nei bylo... i w ogole to czy mozna farbowac cos 'a la welna? aha i ile takie cos miej wiecej kosztuje ?
''...kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to że owo pragnienie zrodziło się w duszy wszechświata, a spełnienie tego pragnienia to Twoja misja na Ziemi...'' ![]() ''Największe szczęscie w świecie na końskim leży grzbiecie'' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: środki do farbowania
Wydaje mi się, ze było o tym.... kilka razy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka kupuje barwniki do tkanin w sklepie budowlanym.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ja kupuję barwniki do tkanin w sklepie chemicznym i wlasńnie 1,40 zł płace za saszetke, nawet niezłe są, ale brudzą cialo niestety, więc się tak na prowizorke nadają...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
spytaj w drogerii
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Mozna je dostac w sklepach z art.gospodarstwa domowego.Farbuja dobrze ale glownie bawelne,z tkaninami syntetycznymi to roznie bywa.No i niestety czasami jest tak ze material owszem ladnie sie ufarbuje ale nici ktorymi byl szyty-niekoniecznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A czy taka farba mogę przefarbiowaś jeans?? Bo chcę uszyc torebkę ale mam zbyt jasy jeans, a chcialabym żeby był czarny więc nie wiem czy jak bede nocic ta torebke to czy mi ubrań nie bedzie farbowac??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a jak farbuje się "wycierane" dzinsy to czy zafarbują się równo czy też będą odpowiednio jaśniejsze w jasnych miejscach? Bo szykuję się na przerabianie starych spodni i nie wiem jakiego efektu mam się spodziewać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.