|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() jakich kosmetyków używać?
cześć. Czy ktoś może mi poradzić jakich kosmetyków używać aby makijaż wytrzymał bez poprawek całą noc ( zaznaczam ze mam bardzo tłustą skórę)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jakich kosmetyków używać?
Dobry jest tzw. fixator, który urwala makijaż, kiedys byłam psiknięta takim firmy Kryolan i efekt był suuuuper, na wiele godzin ale to dość droga rzecz.. Z tańszych polecam puder matujący Maybelline Fresh Matte matuje na długo tłustą cerę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Fresh matte maybelline osobiście Tobie nie polecam,także mam tłustą cerę i byl wręcz paskudny
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Do zmatowienia cery w trakcie imprezy polecam puder transparentny miss sporty "so clear"; jestem z niego zadowolona;
Co do makijazu to na mojej tlustej cerze dobrze sprawdzal sie podklad DMM chociaz wiele dziwczyn pisalo ze na calonocne imprezy sie nie nadaje, dla mnie byl naprawde ok; Do poprawek warto wziac puderek, korektor i delikatny roz a cera nawet nad ranem bedzie wygladala swiezo; Udanej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja slyszalam o bibułkach matujacych,sama mam zamiar sobie kupic... poprostu jak skora zaczyna sie swiecic wysiagasz taka bibulke ktora zbiera nadmiar sebum i w dodatku jes pokryta pudrem co sprawia ze makijaz nie schodzi i wyglada sie swiezo... a jakiej firmy te bibulki sa najlepsze to niestety nie wiem,ale na KWC duzo mozna o nich znalezc
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.