|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak ubrać chudego faceta?
Prosze dziewczyny, doradźcie coś.W czym bedzie dobrze wygladal chlopak dosc wysoki,ale chudy :/ jakie spodnie,koszule? bede wdzieczna
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ubrać chudego faceta?
Mój facet jest właśnie wysoki i chudy.Musiałam nieco przerobic jego szafe.Niestety uwielbiał wszystko w rozmiarze xxxxxl co dawało straszliwy efekt stracha na wróble.
Myśle, że tacy faceci dobrze wyglądają w bardziej dopasowanych ubraniach.Tzn nie za obcisłych ale też nie za dużych.Dobry efekt daje też ubieranie się na cebulke-koszulka, na to polo albo inna koszulka, bluza.Spodnie proste ale nie za luźne.No i wszystko co optycznie pogrubia np poziome paski |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ jest własnie szczupły i wysoki , ubiera zazwyczaj jasne jeansy (fajnie podkreslaja tyłeczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Najgorsze wyjście to obcisłe albo bardzo dopasowane rzeczy które podkreślają że chłopak jest zbyt chudy...ja np wole żeby taki chłopak miał luźne spodnie...oczywiście nie takie a'la skate z krokiem z kostkach tylko poprostu normalne ale luźne i marszczone na dole
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A jak ubrać wysokiego,chudego z dużym brzuchem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moj tez wysoki prawie 2 metry i chudy ,ubiera sie an cebulke ,chociaz trudno to zrobic latem
![]() najwiekszy problem ma z spodniami ,garnitury szyjemy na zamówienie a dzinsy trzeba troche sie naszukac. koszule w kazdym kolorze ,najlepiej jasne w krate,poprzeczne paski,koszulki polo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.