|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co moge zrobic z tymi wlosami?????
Niedawno zrobilam sobie grzywke (zaluje do tej pory) wygladam koszmarnie!! nie wiem co z nia zrobic mam nadzieje ze szybko odrosnie
tymczasem chcialabym jakas nowa fryzurke..tylko nie mam pojecia jaka? nie chce popelnic kolejego bledu ktorego pozniej bede zalowac...;/ help!! buzka![]() http://i21.photobucket.com/albums/b2...iaHPIM0363.jpg http://i21.photobucket.com/albums/b2...iaHPIM0352.jpg |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: co moge zrobic z tymi wlosami?????
wg mnie faktycznie ta grzywka trochę nie jest dla Ciebie :/ teraz raczej nic z nią nie zrobić, radzę poczekać aż odrośnie
idzie lato, więc proponuję fantazyjne upięcia możesz grzywkę spiąć do góry jakimiś klamerkami :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Jak grzywka Ci podrosnie,będzie miała długosc tak za brwi;to moim zdaniem będziesz ładnie wyglądać w grzywce;teraz jest troche za krótka co powoduje taką troche "pyzatą" twarz
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
hmmm....no faktycznie warto byłoby cos zrobic z tymi włoskami....sciac ta grzywke to nie bardzo
ale teraz upiecia sa bardzo modne, wiec proponuje to samo co smerfeta....jakos faynie ja upiąc....napewno bedzie OK wyglądac |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszę Cię.... też przedwczoraj sobie zrobiłam grzywkę i jakoś nie skaczę z tego powodu z radości....
Będziemy razem się wspierać w odrastaniu naszych włosów
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Grzywka odrasta blyskawicznie, wiec poczekaj troche, a potem mozesz ją wycieniować
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Nie jest tak źle. Znajoma była u fryzjerki, obcięła jej grzywkę na długość 1 cm. Wyglądała koszmarnie
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
1cm???
jak mnie denerwuja takie fryzjerki, wcale sie nie znaja na swojej robocie.....jak tacy ludzie utrzymują sie na rynku???!!!!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Tak 1cm. I jej włosy rosną strasznie wolno.... Dziewczyna załamała się
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam,że pasuje ci ta grzywka
Ale jeżeli się w niej źle czujesz to na czas zapuszczania możesz zaczesać na bok, podpiąć jakąś super spinką Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
jakis rok temu sama sobie obcielam grzywke i byla okropna
wiec zaczesywalam ją do tylu i spinalam jakas spineczka jakos wytrzymalam i wlosy odrosly
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
spinam grzywe juz od dawna ale jakos zle sie w niej czuje
a co do fryzury (jak mi grzywka odrosnie) to jaka proponujecie?? pzdr
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
według mnie mogłabyś jeszcze do czasu odrostu grzywki nosić opaski, teraz są modne takie fryzurki z opaskami
, uważam, że lepiej by ci było z dłuższą grzywką na bok (*lub bez grzywki) i jednolitym kolorku, ja bym albo zdecydowanie rozjaśniła albo kilka ton przyciemniła, oczywiście myślę o blondach w twoich przypadku |
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Ja też sobie obcięłam (sama....) grzywkę w grudniu i do tej pory się wkurzam
Na szczescie odrosła i jest gdzieś taka do ust (długość), ale wkurza mnie strasznie W grzywce czulam się fatalnie, nie dla mnie są wszelkie grzyweczki, bo ja musze mieć fryzurkę ulizaną Podpinałam ją spinkami - do góry, ale widzę, że Ty masz ją dość krótką... Pozostaje Ci żel - pod górę ją zaczesuj i żeluj, to męczące, ale skuteczne A potem - spinki i zaczesuj na boki albo pod górę . Chociaż powiem Ci, ze aż tak źle w tej grzyweczce nie wyglądasz, już niedlugo Ci urośnie taka za brwi i będzie dobrze
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. |
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Fryzura rzeczywiśnie nie dobrana do twarzy. Na moje oko ta fryzurka (na fotce) byłaby dla Ciebie najodpowiedniejsza. Przedewszystkim musisz troszkę przykryć policzki
i więcej się uśmiechać na zdjęciach . Jak narazie polecam nosić opaskę ... ale jeżeli masz wysokie czoło moze to wyglądać źle. Dlatego możesz opaskę bądź chustę zakładać na środku głowy.Ps.: Eksperymentować trzeba . Czasami coś wyjdzie a czasami nie .
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
Hm...thx za pomysly:d a taka fryzurka by mi pasowala??
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
koloru wlosow nie zamierzam zmienic
tylko ksztalt dziekuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

tymczasem chcialabym jakas nowa fryzurke..tylko nie mam pojecia jaka? nie chce popelnic kolejego bledu ktorego pozniej bede zalowac...;/ help!! buzka

ale teraz upiecia sa bardzo modne, wiec proponuje to samo co smerfeta....jakos faynie ja upiąc....napewno bedzie OK wyglądac

jak mnie denerwuja takie fryzjerki, wcale sie nie znaja na swojej robocie.....jak tacy ludzie utrzymują sie na rynku???!!!!
Pozdrawiam

Na szczescie odrosła i jest gdzieś taka do ust (długość), ale wkurza mnie strasznie