Dobry Salon Kosmetyczny Łódź! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 15:26   #1
Los Justynos
Raczkowanie

Dobry Salon Kosmetyczny Łódź!

Kto może mi polecić dobry salon kosmetyczny w Łodzi?! Tylko naprawdę taki gdzie mi pomogą!!! Pozdrawiam
Los Justynos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-05, 15:45   #2
subiektywna Vera
Rozeznanie

Dot.: Dobry Salon Kosmetyczny Łódź!

Cytat:
Napisane przez Los Justynos Pokaż wiadomość
Kto może mi polecić dobry salon kosmetyczny w Łodzi?! Tylko naprawdę taki gdzie mi pomogą!!! Pozdrawiam
A co Ci dolega?
Stary 2012-07-05, 22:02   #3
Los Justynos
Raczkowanie

Potrzebuje zabiegów kosmetycznych na zapalenie mieszka włosowego. Dermatolog mi nie pomógł to może kosmetyczka mi pomoże.
Los Justynos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-05, 14:23   #4
agnieszkalodz
Przyczajenie

Ja mogę polecić salon urody ewastyl. Mieści się on na Teofilowie na Parcelacyjnej 9. Jest tam ładnie,czysto,przemiła obsługa i to co robią to robią dokładnie i efekty powiem szczerze są zadowalające. Polecam Aga
agnieszkalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-01, 15:40   #5
wiosennatrawka
Przyczajenie

ja mogę polecić inną P. dermatolog, mianowicie P. prof. Annę Zalewską- Janowską. Ja miałam wizyte na kase chorych, czekałam ok miesiąca. Zapisy w centrum stomatologii na Ul. Pomorskiej 251, tam też przyjmuje,
wiosennatrawka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-05, 15:14   #6
maklocka
Przyczajenie

Polecam Cosmed Klinika w Łodzi.
Współpracuje tam ze sobą zespół kosmetologów i dermatologów.
Wykonują m.in: depilacja laserowa laserem diodowym, odchudzanie, likwidacja cellulitu, masaże bańką chińską, likwidują zmarszczki i blizny. Dobry sprzęt i profesjonalna obsługa.

xxx

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-11-20 o 09:24 Powód: link
maklocka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-06, 10:11   #7
kaja_1985r
Rozeznanie

A ja polecam Aesthetic na Piotrkowskiej. Chodzę tam od dawna na kwasy i jestem bardzo zadowolona. Co ważne - nie naciągają na kolejne zabiegi. Kiedy uważają, że już wystarczy to mówią. No i zespół tworzą kosmetolodzy i lekarze.
kaja_1985r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-15, 09:47   #8
marlena922
Przyczajenie

Polecam nowy salon kosmetyczyny La Clinique na legionów 61 w Łodzi. Są tam prawie wszystkie zabiegi, oxybrazja, mikro, i jest depilacja laserowa SHR, kriolipoliza itd. Z tego co się orientuję jedyna w Łodzi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Na pewno będę tam wracać. Polecam
www.la-clinique.pl
marlena922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-14, 22:09   #9
AlmE
Przyczajenie

GG do AlmE

Ja polecam swoja panią kosmetolog-Panią Anie Dybowską, przyjmuje praktycznie w samej Manufakturze na Drewnowskiej 62 lok.2 razem z dermatologiem,chodzę do niej od lat i mój trądzik jest pod kontrolą. Od lat jest szkoleniowcem i ma naprawdę ogromną wiedzę ! na priv mogę podać jej telefon
AlmE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-21, 18:19   #10
auris
Raczkowanie

Ja też byłam w Skinfinity na zapalenie mieszków włosowych seria peelingów kwasem azelainowym, dzięki czemu udało mi się po latach różnych terapii dermatologicznych zlikwidować ten męczący problem. Najpierw miałam konsultację dermatologiczną w gabinecie na Drewnowskiej a po leczeniu miejscowym Rozex 6 tyg Pani doktor zaleciła mi kurację kwasem u kosmetolog i skóra jest w końcu gładka.

Edytowane przez auris
Czas edycji: 2016-02-02 o 21:29
auris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-07, 00:53   #11
Need4beauty
Przyczajenie

Polecam na Kościuszki ESPA CLINIC w Nowej Europie. Salon od niedawna chyba, poleciła mi go koleżanka i jestem zakochana w tym miejscu.
Obecnie uważam to miejsce za numer jeden w Łodzi wraz z Good Time Day Spa tylko w ESPA jest dużo, dużo lepsza obsługa klienta, zaś oferta zabiegowa porównywalna, jakość zabiegów również na zbliżonym bardzo wysokim poziomie.
Need4beauty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-22, 11:05   #12
kosmoblogerka
Przyczajenie

Moja siostra odkryła maj Gabinety Urody. Ja też byłam pozytywnie zaskoczona. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o zabiegi. Miła obsługa. Czysto, sterylnie, gabinety przyjemnie. Ceny mogłyby być niższe trochę – za to mały minus, ale da się znieść. Korzystam z zabiegów na twarz, przychodzę też na paznokcie. Wolę zapłacić kilka złotych więcej, ale dostać jakość – także produktów. Raz z konieczności zrobiłam manicure w galerii na tzw wyspie. Po dwóch dniach paznokcie były do niczego. Nigdy więcej. Maj gabinety polecam.
kosmoblogerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-01, 15:14   #13
monia855
Przyczajenie

A ja polecę Panią Martę z Fox Beauty na Pogonowskiego.
Salon nowy, czysty, Pani Marta bardzo miła i profesjonalna.
Byłam na makijażu przed ślubem znajomej. Używa produktów z drogerii a sam efekt był super!
monia855 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-03, 08:56   #14
galona88
Przyczajenie

Polecam Aspasja
galona88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-30, 07:55   #15
diaaane
Przyczajenie

Ja z kolei polecę salon kosmetyczny Beata Permanent, chociaż jak sama nazwa wskazuje, specjalizacją jest makijaż permanentny, to wykonują jeszcze szereg innych zabiegów, również zabiegi oczyszczające, takie jak złuszczanie kwasami i peeling chemiczny W Łodzi to jeden z lepszych wyborów.
diaaane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-10-30, 12:49   #16
daria_24
Przyczajenie

W poszukiwaniu studia urody czy gabinetu medycyny estetycznej najlepiej skorzystać z portalu <ciach> , gdzie znajduje się baza gabinetów z całej Polski, wybierasz dogodną lokalizacje a portal wskaże Ci wszystkie gabinety dostępne w Twojej okolicy

Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2
Czas edycji: 2018-11-03 o 21:51
daria_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości