|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dobry Salon Kosmetyczny Łódź!
Kto może mi polecić dobry salon kosmetyczny w Łodzi?! Tylko naprawdę taki gdzie mi pomogą!!! Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dobry Salon Kosmetyczny Łódź!
A co Ci dolega?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje zabiegów kosmetycznych na zapalenie mieszka włosowego. Dermatolog mi nie pomógł to może kosmetyczka mi pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja mogę polecić salon urody ewastyl. Mieści się on na Teofilowie na Parcelacyjnej 9. Jest tam ładnie,czysto,przemiła obsługa i to co robią to robią dokładnie i efekty powiem szczerze są zadowalające. Polecam Aga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ja mogę polecić inną P. dermatolog, mianowicie P. prof. Annę Zalewską- Janowską. Ja miałam wizyte na kase chorych, czekałam ok miesiąca. Zapisy w centrum stomatologii na Ul. Pomorskiej 251, tam też przyjmuje,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Polecam Cosmed Klinika w Łodzi.
Współpracuje tam ze sobą zespół kosmetologów i dermatologów. Wykonują m.in: depilacja laserowa laserem diodowym, odchudzanie, likwidacja cellulitu, masaże bańką chińską, likwidują zmarszczki i blizny. Dobry sprzęt i profesjonalna obsługa. xxx Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-11-20 o 09:24 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
A ja polecam Aesthetic na Piotrkowskiej. Chodzę tam od dawna na kwasy i jestem bardzo zadowolona. Co ważne - nie naciągają na kolejne zabiegi. Kiedy uważają, że już wystarczy to mówią. No i zespół tworzą kosmetolodzy i lekarze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Polecam nowy salon kosmetyczyny La Clinique na legionów 61 w Łodzi. Są tam prawie wszystkie zabiegi, oxybrazja, mikro, i jest depilacja laserowa SHR, kriolipoliza itd. Z tego co się orientuję jedyna w Łodzi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Na pewno będę tam wracać. Polecam
www.la-clinique.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Ja polecam swoja panią kosmetolog-Panią Anie Dybowską, przyjmuje praktycznie w samej Manufakturze na Drewnowskiej 62 lok.2 razem z dermatologiem,chodzę do niej od lat i mój trądzik jest pod kontrolą. Od lat jest szkoleniowcem i ma naprawdę ogromną wiedzę ! na priv mogę podać jej telefon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja też byłam w Skinfinity na zapalenie mieszków włosowych seria peelingów kwasem azelainowym, dzięki czemu udało mi się po latach różnych terapii dermatologicznych zlikwidować ten męczący problem.
![]() Edytowane przez auris Czas edycji: 2016-02-02 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Polecam na Kościuszki ESPA CLINIC w Nowej Europie. Salon od niedawna chyba, poleciła mi go koleżanka i jestem zakochana w tym miejscu.
Obecnie uważam to miejsce za numer jeden w Łodzi wraz z Good Time Day Spa tylko w ESPA jest dużo, dużo lepsza obsługa klienta, zaś oferta zabiegowa porównywalna, jakość zabiegów również na zbliżonym bardzo wysokim poziomie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Moja siostra odkryła maj Gabinety Urody. Ja też byłam pozytywnie zaskoczona. Pełen profesjonalizm jeśli chodzi o zabiegi. Miła obsługa. Czysto, sterylnie, gabinety przyjemnie. Ceny mogłyby być niższe trochę – za to mały minus, ale da się znieść. Korzystam z zabiegów na twarz, przychodzę też na paznokcie. Wolę zapłacić kilka złotych więcej, ale dostać jakość – także produktów. Raz z konieczności zrobiłam manicure w galerii na tzw wyspie. Po dwóch dniach paznokcie były do niczego. Nigdy więcej. Maj gabinety polecam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
A ja polecę Panią Martę z Fox Beauty na Pogonowskiego.
Salon nowy, czysty, Pani Marta bardzo miła i profesjonalna. Byłam na makijażu przed ślubem znajomej. Używa produktów z drogerii a sam efekt był super! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Polecam Aspasja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Ja z kolei polecę salon kosmetyczny Beata Permanent, chociaż jak sama nazwa wskazuje, specjalizacją jest makijaż permanentny, to wykonują jeszcze szereg innych zabiegów, również zabiegi oczyszczające, takie jak złuszczanie kwasami i peeling chemiczny W Łodzi to jeden z lepszych wyborów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
W poszukiwaniu studia urody czy gabinetu medycyny estetycznej najlepiej skorzystać z portalu <ciach> , gdzie znajduje się baza gabinetów z całej Polski, wybierasz dogodną lokalizacje a portal wskaże Ci wszystkie gabinety dostępne w Twojej okolicy
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-03 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.