![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() HATFIELD - Anglia - jest tam któraś z WAS ;JUŻ niedługo się tam przenoszę za kilka m-cy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: HATFIELD - Anglia - jest tam któraś z WAS ;
Ja juz niedlugo tam jade, tzn jutro rano
![]() Teraz jestem w Swindon bardzo mi sie tu podoba ale wyjezdzam doHatfield, jak juz tam bede i bee miec kompa to bede opisywac
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jestem juz w Hatfield od prawie dwoch tygodni
Swindon bardziej mi sie podobalo bo bylo duzo wieksze i jak na moje oko ladniejsze W zasadzie jest tu duze centrum handlowe i do tego kilka sklepow w centrum no i to chyba bedzie koniec, nie bylam jeszcze w poludniowej czesci miasta ale wydaje mi sie ze nie bedzie tam nic ciekawego, podobno duzo lepiej wyglada sasiednie miasto Welwyn Garden City ale to slyszalam tylko z opowiesci Jak narazie zaliczylam powazne przeziebienie z goraczka i ogromnym bolem wszystkeigo a to tylko dlatego ze mnie troche zawialo na dworze i zmarzlam ![]() ![]() Teraz szukam prace i jak narazie nie moge nic znalesc jedna juz mi przepadla bo okazalo sie ze bez national insurance number nigdzie mnie nie moga zatrudnic takze musialam sobie to zalatwic i teraz czekam na interview w job centre jak widze zadna wizazantka sie nie odezwala z Hatfield ![]() czyzbym byla tu tylko jedna ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Po dwoch latach w Hatfield, stwierdzam ze jest to najwieksza dziura w jakiejkolwiek mieszkalam
![]() brak centrum miasta gdzie mozna by bylo spedzic wieczory nic tu nie ma, no moze Hatfield house ale ile razy mozna chodzic w to samo miejsce basen silownia scianka wspinaczkowa na uniwersytecie, jedyne centrum rozrywki miasta nic wiecej tu nie ma
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
lepsze niz Luton
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czesc wam. Ja mieszkam w Hatfield juz trzy lata i moge powiedziec ze gorszego miasta nie widzialam .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
i ja tu mieszkam!!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
WW Start - 16.03.2016r. - 61,3kg Ważenie 1 - 23.03.2016r. - 60,4kg Edytowane przez dragon_she Czas edycji: 2010-11-07 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Mam pytanie do tych z Was, które mieszkaja w Hatfield. Napiszcie coś o centrum outlet, które się u Was znajduje. Wybieram się na zakupy do UK i koleżanka mówiła, że można tam kupić fajne i tanie ciuszki damskie i dla dzieci. Interesują mnie takie marki jak next, h&m, zara, gap i tp. ciuszki dobre jakościowo. A może znacie jeszcze jakieś inne outlety do których warto się wybrać? Proszę o informację i z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkie Wizzazanki na obczyźnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
zary to nie bedzie ale przeciez w hatfield galeria jest outlet nexta, nie tylko gapa, i jak sie pobuszuje to mozna cos fajnego upolowac, no i jest french conection
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy ktoras z Was jeszcze zaglada na ten watek?♦ja sie przeprowadzilam niedaleko hatfield -Stevenage. Dziura straszna dola lapie jak cholera, nie znam nikogo nei wiem czy wogole tu jacys lduzie sa, same lasy masakra!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny a gdzie pracujecie w Hatfield czy dojeżdżacie do Londynu??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Hej , ja dojezdzam do borehamwood ,
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- heh srednio raz na dwa miesiace ktos tu pisze , cos nie ma zbyt wiele wizazanek w hatfield i okolicach a szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
ja pracuje w hatfield ale w ty roku zamierzam to zmienić... musze... w maju będzie 5 lat w tej samej firmie i juz mam dosyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witam, ja tez jestem z Hatfield...
Nikt tu nie pisze bo wszyscy tacy zapracowani?????? Pisalam tu jakies 2 i 3 lata temu, hehehe teraz smiesznie czytac te moje wypowiedzi. Mysle ze Hatfield to miasteczko jak miasteczko ... najwazniejsi sa ludzie ktorzy w tym miasteczku mieszkaja Zna ktos jakies fajne trasy rowerowe????
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
ja ostatnio jestem zapracowana... ojjjjjjj tak tak.....
moja koleżanka jeździ na st. albans jest też trasa rowerowa na welwyn garden city. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Jestem z okolic z Watford moze ktoras z Was jest stad?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
to znowu ja ... po kilku miesiacach
Bylam ostatnio w St Albans uwielbiam tam jezdzic bo jest przecudownie, przepieknie i tak duzo ludzi sie tam kreci, w Hatfield puste uliczki i puste centrum handlowe to norma, no moze w Galerii sa jacys ludzie ale przeciez chodzi o to zeby ulice byly przepelnione ... gdybym tylko mogla sie tam przeprowadzic to nawet bym sie nie zastanawiala ... no ale niestety praca w Hatfield. Jest tu ktos jeszcze? Dzieki za trase rowerowa, kupilam ost mapke to sietam wybiore. A swoja droga fajny jest dojazd do St Albans przez Alban Way bardzo latwa trasa odzywac sie dziewczyny
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Cześć dopiero co wprowadziłam się mieszkam obok Saint Albans i szukam kolezanek na wyjscia na pogaduchy . Jestem tu nowa i za bardzo nikogo nie znam jak macie chęć to się odezwijcie. pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
![]()
Część dziewczyny! Dluuuugo mnie tu nie było
![]() Aktualnei w Hatfield i nadziwić się nie mogę waszym opiniom :/ Ja jestem zachwycona okolicą = CISZA I ŚWIĘTY SPOKÓJ ![]() Pracuje z regóły w okolicach centrum Londynu i jak miło jest móc wrócić z miasta i zaznać troszkę spokoju w małym miasteczku, w którym w dodatku niczego nei brakuje. Zielono, puste uliczki po których aż miło pospacerować, sklepów pełno... Poza tym bardzo bezpieczna okolica. Jedynie to może chciałabym więcej anglików zasiedlonych tu mieć ![]() Byłam w Welwyn Garden City - ślicznie tak i podobno jeszcze spokojniej. Obecnie szukam fryzjera w Hatfield - czy jakiegoś możecie polecić? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Hej ja mieszkam w Welwyn Grden City i mam tu dobrą fryzjerke Magde. Napisz na maila jeśli jestes zainteresowana to dam ci jej nr tel.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
w Hatfield od niedawna jest Polski salon fryzjerski i kosmetyczka. Niebawem się wybieram to napisze co i jak!!!
Hala to dawaj na te pogaduchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Powiedzcie czy jest a Hatfield polski sklep i w Welwyn Garden city i jak wyglada sprawa z dobrym salonem fryzjerskim oraz z kosmetyczka? Z góry bardzo Wam dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
w hatfield masz 3 spore PL sklepy, jest tez salon fryzjersko-kosmetyczny i kilka dziewczyn ktore w swoich domach maja urzadzone mini saloniki (korzystam uslug z ich i jestem zadowolona).
Jesli chodzi o WGC to nie wiem jak wyglada sprawa ze sklepami i salonami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
witam .... mam pytanie ... czy w hatfield lub najbliższej okolicy są jakieś oferty pracy ?czy łatwo tu o pracę czy trzeba szukać dalej w innych miastach pracy ? była bym wdzięczna za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
ostatnio jestem w szoku bo jest tutaj naprwde sporo ogloszen... moze nie jakies rewelacyjne oferty ale lepsza taka praca niz nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim! Chcialam sie przywitac. Tez mieszkam w Hatfield juz ponad rok I jestem mega zadowolona. Cisza, spokoj I ludzie wokol sa ok. Jest to swego rodzaju nudna dziura, ale osobiscie uwazam to za zalete. Jesli ktos narzeka na brak pubow to nie trzeba daleko szukac - St Albans, Potters Bar albo troche dalej Watford. Jest w czym wybierac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Witam
Mieszkam w WGC i szukam "fryzjerki na telefon" Bylabym wdzieczna za pomoc bo juz nie ogarniam tego co mam na glowie a za cieplo jest na noszenie beretu ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.