|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Powitanie
Jest Biochemia Kosmetyczna, wiele wątków przeklejonych, ale nie ma jakiegoś wątku "inauguracyjnego". No więc pozwolę sobie założyć, bo chyba wszystkie mamy potrzebę "wycieszenia się" z powodu założenia dla nas nowego forum
Na zdrowie i urodę!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powitanie
Bardzo się cieszę, że mamy FORUM
No normalnie super |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do wspólnego "wycieszenia" się nowym forum.
Moze to dobry wątek, żeby nowe użytkowniczki, które chcą pisać na forum mogły się z nami zapoznac, przedstawić, itp. Cc wy na to? |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda jestem z Wami już chyba od miesiąca (?!), ale jeszcze nie pisałam, jak bardzo się ciesze, że krętymi ścieżkami udało mi się trafić na Wizaż. Niestety, stało się to już po zamknięciu BU nad czym ubolewam. Dlatego bardzo, bardzo ciszę się z tej Biochemii nowej i dziekuję dziewczynom, od których już się wiele nauczyłam, za ich inicjatywę i chęć niesienia pomocy, tak mało uświadomionym osobnikom jak ja Niech nam żyje Nowe Forum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj u nas, Monigo
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
To ja się też przywitam, a co
![]() Jeszcze raz chciałam podziękować za ogromne wspracie (i popracie , dzięki niemu mamy nasz domekNo i chciałam Wam podziękować za zaufanie, że zgodziłyście się, żebym była modką. Mam nadzieję, że będzie na tu dobrze, bedziemy szaleć wiedzowo, stawać się coraz piękniejsze i młodsze (albo przynajmniej nie starsze Kochane, ale się cieszę!!! |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę sie razem z Wami. Niewiele pisałam w tamtych wątkach za to wszystko namiętnie czytałam. Obiecuje poprawę i aktywność
). Mam już nieco doświadczenia w filtrach, niewielkie w retinoidach, żadne w kwasach.Co do prezentacji to dobry pomysł. Mhm, tylko co o sobie napisac??? Stan rodzinny: mąż i jedna córcia, kot brytjski pręgowany. Lubię książki zawodowo(pracuję w bibliotece) i prywatnie . Niestety uwielbiam też neta i to nałogowo szczególnie różne fora tematyczne i wizaż oczywiście. Z tego też względu żałuję że doba nie ma 48 godzin Pozdrawiam wszystkie filtromaniaczki i cieszę się z Wami ze ta ogromna wiedza będzie miała swoje miejce. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego samego powodu na zajęcia o 8 na uniwerku docieram półśpiąca...a mój promotor, ranny ptaszek nie może zrozumieć "co wy tacy zaspani....?"
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo się cieszę, że powstał "nasz" dział
Z tej okazji sprawiłam sobie w końcu avatarek
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
To ja w takim razie napiszę jeszcze raz,
że bardzo się cieszę z tego forum Uważam, że to jeden z lepszych pomysłów ostatnich czasów. Dziękuję zatem dziewczynom za owocną inicjatywę i wiedzę, którą dotychczas udało mi się od Was zaczerpnąć.Życzę wszystkim miłego użytkowania oraz bezproblemowego moderowania! Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
To ja tez sie przywitam
Jestem na forum od jakiegos czasu ale malo co pisze bo moja wiedza na temat "kwasow , filtrow itd...." niestety jest znikoma ale zaczyna sie to dzieki forum i pewnym "osoba" powoli zmieniac I wlasnie tym "osoba" ponownie wielkie DZIEKUJE za pomoc i zrozumienie w moich napewno dziwacznych pytaniach I ciesze sie ze powstalo to forum bo mam sporo do nadrobienia Pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Och!To cudnie!
Kolejny wątek do studiowania Dziękuję Wam dziewczęta za uświadamianie społeczeństwa-w tym mnie oczywiście.Jeszcze nie piszę,tylko cichutko siedzę i czytam z wypiekami na twarzy,robię notatki...ale pewnie nie raz i nie dwa będę zadawać głupie i oczywiste pytania-z góry proszę o wyrozumiałość.Moża zwalę to na moją wrodzoną dociekliwość Niczym z reklamy Łowicza Cieszę się zatem niezmiernie i zacytuję za Wielkim Bratem: JESTEM POD WRAŻENIEM i to ogromnym |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo się cieszę,tego właśnie mi brakowało.Mam nadzieję ,ze wypełni mi "pustkę" po forum B.U.
Sandija-gratuluję,TY Modku nowy! |
|
|
|
|
#17 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Dziękuję |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Wow - osobne forum świetnie!!!
Sandija - ładnie ci w zielonym to fakt, a druga modka co przespała inaugurację ?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Wizaz sie widze rozwija bo choć nie zglądałam na wątki o filtrach ani o kwasach to tu bede zaglądać!biochemia urody to ciekawa tematyka, pomaga dowiedziec sie co my tak naprawde na tważ koładziemy - choć moja wiedza jest niewielka w tym te,macie to sei może troszkę dzieki wam podszkole ![]() POZDRAWIAM SIERDECZNIE
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę, że powstało to forum
![]() Gratuluję wytrwałości filtromaniaczkom i oczywiście Moderatorkom
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiatam
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich. Mało zawału nie dostałam, jak nie mogłam znaleźć "naszych" wątków w ogólnym forum, a tu taka niespodzianka - NASZE FORUM.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie serdecznie teraz już oficjalnie !!!! Bardzo sie cieszę, że forum powstało!!! No i jeszcze znajoma nazwa :biochemia.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie bardzo ciesze
PS. annLeeja- ja tez robie notatki...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie!!!
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się cieszę, że nowe forum powstało. W końcu będzie wszystko w jednym miejscu.
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu jesteś królową filtromaniaczek, nie zapominaj |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Gość
|
Wojtusia,
dla Ciebie - Ty to wiesz, jak poprawić humor![]() Kate, Kochana, a mi się zielony gryzie z moim turkosowym boa, już się tak nie rzuca w oczy Fajny pomysł z tym meldowanie się tutaj, Erato |
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chciałabym się przywitać na nowym forum. Wprawdzie wątki filtrowo-kwasowe podczytuję już od jakiegoś czasu, ale moja wiedza w tej dziedzinie jest jeszcze kiepściutka. Mam nadzieję, że to się zmieni dzięki dziewczynom, które tak chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniami.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Gość
|
Megnetico witaj u nas
Super, że pojawiła się kolejna odważna wizażanka, która przestała nas tylko podczytywać, ale zaczęła również sama pisać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

No normalnie super
Co prawda jestem z Wami już chyba od miesiąca (?!), ale jeszcze nie pisałam, jak bardzo się ciesze, że krętymi ścieżkami udało mi się trafić na Wizaż. Niestety, stało się to już po zamknięciu BU nad czym ubolewam. Dlatego bardzo, bardzo ciszę się z tej Biochemii nowej i dziekuję dziewczynom, od których już się wiele nauczyłam, za ich inicjatywę i chęć niesienia pomocy, tak mało uświadomionym osobnikom jak ja 

ale zaczyna sie to dzieki forum i pewnym "osoba" powoli zmieniac 

jestem również
dla Ciebie - Ty to wiesz, jak poprawić humor