|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Podkład L'oreal infaillible JAK OCENIACIE?
Witam, chciałabym kupic sobie ten jakze zachwalany przez producentow Podkład L'oreal infaillible. Ale powiedzcie mi czy warto? Jakos nie chce mi sie wierzyc aby utrzymywał on sie na twarzy przez 16 h, ale jakby dzialal 10h byloby
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkład L'oreal infaillible JAK OCENIACIE?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84742
Co prawda, ktoś tu pomylił tytuł/nazwę podkładu ale wątek jest własnie o L'oreal infaillible ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
witam!!
calkiem przypadkiem użyłam ostatnio probki tego podkladu - jak dobrze pamietam warm beige (dopadla mnie wysypka po antybiotyku i po prostu bylam zmuszona sie 'maskowac': ) kolor na pierwszy 'rzut oka' ![]() jak wyszlam z domu po 6 rano i wrocilam po 22, wygladalam jak swiezo umalowana ![]() ![]() (dodam ze moja mam wiecorkiem byla zdziwiona jak wrocialm do domu ze tak ladnie sie 'trzymam' po calym dniu,a w ogole nie zauwazyla ze mam podkald,dopiero jak jej powiedzialam to ona na to'w ogole nie widac' ![]() skubany trzyma sie dlugo i swietnie,nastepnego dnia dopiero zauwazylam ze zle zmylam makijaz z szyjki wiecorkiem i powiem Ci ze bylam zdziwiona ze w ogole sie tez nie wytarl,szyjka wygladala elegancko umalowana ![]() czy brudzi hmmm...troszke na pewno,ale bylam w bialej koszuli wiec nie ma sie co dziwic ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.