|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię na inne perfumy
Bardzo chętnie wymienię na inne zapachy:
1. Chopard - Wish Pure (75 ml) EDT - psknięte z 4 razy 2. Hermes - Rouge Eau Delicate (30 ml) EDT - psiknięte 1 raz. Nie mogę patrzeć jak stoją bezużyteczne. Serdecznie zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię na inne perfumy
Mam versace versus time for pleasure z pojemnosci 125ml pozostalo polowa
Chętnie wisha przyjme
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie chopard, na wymiane mam
Laura Biagiotti Emotion 25ml z 50ml Lacoste Touch of Pink 30ml z 90ml Paris Hilton 30ml bez kilku psikow D&G Light Blue ok 6ml z 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mam Eternity Summer 2005
![]() Interesuje mnie Pure Wish. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za propozycję, lecz niestety przyznaję, że nie znam tego zapachu. Więc bardzo trudno mi "strzelać" w ciemno. Pozdrawiam serdecznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja również muszę przypomnieć sobie Pure Wish'a, bo dość dawno go nie wąchałam, a zauważyłam, że moje upodobania zapachowe w ostatnim czasie uległy dość radykalnej zmianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Do Basi39
No właśnie, bardzo szkoda. Można by było poniuchać. Jeśli chodzi o brak lokalizacji - to dopiero moje początki na forum Wizażu. Na razie próbuję rozeznać o co chodzi. Trochę to wszystko skomlikowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, mam Gucci II około 15 - 20 ml (z 30 ml buteleczki) no i ewentualnie jakieś kosmetyki gdybyś zechciała, ale dobrze byłoby wiedzieć co cię intersuje
![]()
#17 |
Zadomowienie
|
moze u mnie cos za Choparda?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116804 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hej
a może coś u mnie? Helmut Lang 8 ml w zastepczym flakoniku Heliotrope ETRO 30 ml w zastępczym flakoniku, rodzina spisała zapach na straty i jakoś nie mam do niego serca, a tyle zachodu z nim było miniaturka Joy - 5 ml, Mexx Waterlove , kartonik - 50 ml ubytek w granicach 5 ml o ile dobrze pamiętam, musiałabym sprawdzić, bo nie wyciągałam ich od roku Apparition Ungaro- 30 ml z 50, kartonik trochę sfatygowany Initial EDP - zostało jakieś 75 ml ze 100, kartonik |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Bardzo Wam serdecznie dziękuję. Ale to nie to, co by mi pasowało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
byłam w trzech Sephorach i w żadnej nie znalazłam Pure Wish ![]() W trzeciej perfumerii konsultantka powiedziała, że w żadnej Sephorze tego zapachu już raczej nie znajdę, ponieważ został wycofany pół roku temu. Mogę szukać dalej w perfumeriach innych sieci, tudzież w niewielkich prywatnych perfumeriach, z tym, że zanim rozkręcę czasochłonne poszukiwania na szeroką skalę chciałabym upewnić się, czy nadal jesteś zaintersowana zaoferowanym Ci przeze mnie zapachem. Dostałaś, jak widzę kilka intersujących propozycji, więc może mój CK w ogóle juz nie jest brany pod uwagę. Daj znać, proszę, jaki jest aktualny stan rzeczy. Czekam na info i pozdrawiam Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oszczędził mi on całkowicie niepotrzebnych poszukiwań zapachu, którego oferta wymiany jest już nieaktualna. Pozdrawiam Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Na wstępie bardzo mocno chciałam podziękować Madlaine za udzieloną informację. Jestem Ci bardzo wdzięczna.
![]() Ja rzeczywiście korzystam z internetu w pracy (gdyż nie posiadam go w domu) i wczoraj po dokonanej transakcji z Madlaine myślałam o tym właśnie, żeby poinformować wszystkich, że moja oferta jest nieaktualna, ale niestety nie znalazłam już chwili, aby wejść do internetu. na pewno wiecie jak to jest, gdy się jest w pracy ... I dopiero dzisiaj weszłam, aby to uczynić. Dlatego bardzo przepraszam wszystkich zainteresowanych moją ofertą, a w szczególności "Astronomiczną.anię" za brak informacji. ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.