|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cytryna
Hey, mam pytanka: jak ususzyć cytrynę? Normalnie zostawić? Na słońcu? W piekarniku? Ile dni?
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cytryna
Wyyyyyyszuuuuukiwarkaaaaa a, lalalalalala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja normanie na kaloryferze suszyłam (w zimie oczywiście) i bardzo ladnie wyschła, natomiast jak latem tak po prostu powiesiłam plaster na sznureczku na oknie to mi zczerniala...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja wysuszylam plastry pomaranczy i cytryny pozostawiajac je pod kominkiem przez ok 4 dni. na sloncu mysle ze tez ebdzie ok
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Aj przestańcie . Mnie też zaciekawila ta cytrtyna . Nie kazdy lubi szukać w wyszukiwarce albo nie znalazl tego co chce .
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Tak wiem . Ja też nie lubię komuś powtarzac coś 100 razy . Dlatego nie wchodzę na takie wątki które już były i na które nie mam ochoty odpowiadać . Myślę , że ta dziewczyna poprostu nie znalazla tego czego chciała albo nie wie jeszcze jak szukać odpowiedzi na dane pytanie . Oczewiście nie twierdzee że napewno tak jest . Ale przecież nie każdy jest na tej stronie tak jakby ,, obcykany " czyli zna ją dobrze . Mówię to bo wiem jak było z innymi na początku . Dajmy dziewczynie szansę i pomagajmy takim osobom albo powiedzmy to delikatnie . No bo czy wy jakbyście szukaly na coś odpowiedzi chciałybyście aby ktos powiedzial wam ,, Był już wątek o tym " . Każda z nas oczekuje pomocy a nie takiego stwierdzenia . Pozdrawiam !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Tak, wiem. Ale Twoje stwierdzenie mnie po prostu powaliło:
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że się wtrącę, ale muszę o to zapytać: czy naprawdę trudno jest się domyślić jak ususzyć cytrynę/jakikolwiek owoc????????? Przecież wiadomo, że jak się zostawi poza lodówką to wyschnie!!!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
No dobrze nie ważne ale poprostu nie byla pewna jak ładnie ususzyć i tyle . Co do tego lubienia to tak mi sie napisalo !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.