|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Yves Rocher ;)
Witam,
Mam prosbe do osob, ktore znaja czy uzywaja kosmetyki firmy YR. Chcialabym zamowic sobie internetowo jakis podklad tejze firmy (podobno maja dobre) ale nie wiem jaki odcien bedzie wlasciwy. W internecie sa wypisane tylko nazwy, a nigdzie nie pokazane jest jak wlasciwie te odcienie wygladaja. Pasuje mi odcien zblizony do Max Factora - porcelanowy (chociaz ten troche rozowy sie wydaje na mojej twarzy, ale ogolnie mi pasuje). Odcienie jakie oferuje YR to: podklad Luminelle: pink beige, natural beige, honey, sunshine, podklad Colours Nature (velvet) velvety lilly, velvety peach, velvety cinnamon, velvety natural. Czy moze mi ktos pomoc wybrac? Z gory dziekuje ![]() P.S. A tak w ogole to moze znacie jakies inne produkty YR, ktore warto zamowic? Bylabym wdzieczna o podzielenie sie info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher ;)
Uwaga! Pod żadnym pozorem nie kupuj Luminelle!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: yves rocher ;)
dzieki za ostrzezenie
![]() ![]() W prezencie ( wraz z zamowieniem) otrzymam m.in. ten zapach Evidence wiec mam nadzieje, ze dobry ![]() A widzialam, ze puder sypki z Luminelle ma pozytywne opinie. Tez sie zastanawiam nad kupnem pudru sypkiego tylko nie wiem z kolei czy Luminelle, CN czy Yria ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W sumie to nie znam tego pudru i może jest dobry więc nie chcę Cię zniechęcać, ja już taka jestem że jak się na czymś zawiodę to potem już temu nie ufam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podklad Luminelle byl swietny dla mnie ale przed zmiana oprawy graficznej pozniej juz nie kupowalam ale....do rzeczy,poniewaz z podkladem to sprawa skomplikowana. Nie wiem jaka masz cere,z jakimi zmagasz sie lub nie problemami. Z Colours Nature jest trudna sprawa pod katem dobrania odcienia,poniewaz dla mnie stanowilo to problem nawet kiedy mialam tester pod reka. Puder sypki z Luminelle nie byl zly ale lepiej wspominam z Colours Nature. Pomimo,ze jestem fanka kosmetykow YR to...mam okreslone produkty po ktore siegam a za kolorowka od nich za bardzo nie szaleje. Szkoda ze nie masz dostepu do Centrum YR bo naprawde nie polecam kupowania w ciemno,trudno jest doradzic cos konkretnego bo kazda z Nas ma swoje preferencje jednak....przejrzyj sobie dodatkowo KWC i ocen czy jes sens ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie ![]() ![]() seria Hamamelis tez jest warta uwagi-szczegolnie balsam czy zel pod prysznic,do tego seria zeli Jardins Du Monde ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jakie sa kolory w podkladzie yves rocher velvet ? wiem ze jest 01, 02, 03, ale czy cos jest przy nich napisane? np. natural itp? prosze o pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam serie Luminelle. Od kilku lat niemal bez przerwy uzywam pudru prasowanego i bardzo, bardxo go lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ja korzystam z Yves Rocher i CHWALE SOBIE tą firmę!
cienie luminnel (ale dość)i yria są bombowe! Odnośnie płynnych pudów polecam najjaśniejsze odcienie, bo dla mnie (bladzioszki ![]() Pomiomo cen wysokich, z jakości jesem zadowolona ![]() cienie Yria mam już 3 lata (a maluje sie nimi prawie codziennie) - są duże, trwałe, i mocno sie trzymaja powieki ![]() lubie kredki luminnel choć są miekkie. polecam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.