|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
UglyToy* dla mojego TZ na urodziny krok po kroku
postanowilam zrobic uglytoya (uglydolla)* dla mojego chlopaka na urodzinki. oto i poczatek jego powstawania, bede updatowac w miare jak bedzie sie zmienial
![]() 1. projekt graficzny. obok jeszcze byl widok z boku i z tylu, ale aparat w komorce tego nie objal... +wyliczone dlugosci poszczegolne + zaplanowane materialy + gadzety 11.jpg 2. szkielet wykonany z gliny. oczywiscie pamietalam zeby rzezbic z jednego kawalka. patyki do gadzetow z wykalaczek juz zatkniete. teraz czas na suszonko 12.jpg to b continued... *niestety nie dysponuje takimi srodkami, maszynami i materialami jak ci znani lalkarze, ktorych lalki mozecie zobaczyc tu: http://www.ningyoushi.com/category/vinyltoys |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: UglyToy* dla mojego TZ na urodziny krok po kroku
aaa, w nastepnym odcinku:
3.projekt kolorowy + szczegoly (nadruk na koszulce, wykonczenie, twarz) na papierze 4.zalepienie ewentualnych dziur+ wstepne lakierowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: UglyToy* dla mojego TZ na urodziny krok po kroku
No czekam z niecierpliwością na dalsze odcinki tego serialu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.