|
Notka |
|
Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Społeczna Akademia Nauk
Witam. W tym roku wybieram się na studia.
Interesuje mnie logistyka na Społecznej Akademii Nauk w Łodzi. Tylko zastanawiam się czy ludzie tam nie chodzą tylko po to by mieć status licencjata albo inżyniera. Chodzi o to, że nie wiem co powie później pracodawca, który zobaczy, że jestem z SAN. Czy nie będę z góry przegrany jeśli ktoś będzie miał ukończony UŁ a ja SAN. Czy ma to jakieś znaczenie w dzisiejszych czasach? Mam koleżankę po fizjoterapii z SAN, która od roku zmienia ciągle prace tylko. Wiele osób jak rozmawiam odnosi wrażenie, że SAN to taki Żak gdzie uczą po to by mieć tylko papierek dalej. To w końcu 3 lata studiów a nie chciałbym w trakcie przerywać. Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Społeczna Akademia Nauk
Tak, istnieje takie ryzyko, że ludzie będą się na Ciebie krzywo patrzeć. Szkoły prywatne mają w Polsce taką, a nie inną opinię i trzeba się z tym liczyć. W jednej z moich prac szefowie nawet nie życzyli sobie zapraszania ludzi po szkołach prywatnych. Ale to też zależy od branży, jak jest duże zapotrzebowanie, to nikt nie wybrzydza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Społeczna Akademia Nauk
ja się wybieram w tym roku na psychologię biznesu też mam takie obawy jak ty ale jestem dobrej myśli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.