|
Notka |
|
Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lakiery hybrydowe PROcosmetics
Witam. Czy ktos może używa lakierow hybrydowych firmy PROcosmetics?? Ostatnio na fb znalazłam reklame z tymi lakierami. Chciałam sie dowiedziec czy są dobrze napigmentowane i jaki maja pedzelek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe PROcosmetics
Up.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mam 5 lakierów tej firmy i używam ich z bazą i topem Semilac. Jeśli chodzi o pigmentacje to jak dla mnie bardzo fajna. Intensywniejsze kolory kryją ładnie po dwóch warstwach, a pastele również, jednak czasem lubią smużyć i wtedy dokładam jeszcze jedną cieniutką warstwę. To samo dotyczy koloru białego, którego nakładam trzy cieniutkie warstwy zapobiegliwie żeby się nie marszczył. Ładnie schodzą w acetonie. Dużo lepiej niż semilac, z którego odmoczeniem nie raz miałam już problemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Zamówiłam ostatnio 5 kolorów bo akurat skorzystałam z promocji 5 w cenie 4. Jestem bardzo zadowolona, pigmentacja jak i kolorystyka lakierów na plus no i dystrybuowane są w pojemności 15ml w cenie 25 zł w promocji o której wyżej wspominałam za 20 zł!. Trwałość również bez zarzutów (używam bazy i topu Semilac). Jak dla mnie rewelacja
![]()
Aparatka ![]() góra 2011.10.17 dół 2012.04.04 ![]() Tamilee Webb "Iwant those ABS" Jillian Michaels "30 day shred Mel B. Edytowane przez <meg> Czas edycji: 2015-08-23 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Śliczne mani.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja tez w koncu skusiłam sie na te hybrydy. Kolory jak najbardziej piekne lecz konsystencja rzadka :-( niestety w porownaniu do CZ musze nakladac 3 cienkie warstwy. Uzywam topu i bazy z Gelisha i te hybrydy trzymaja sie krocej niz CZ. Promocja fajna ale nie wiem czy jeszcze zamowie lakiery z tej firmy :-\
Wystukane z SG S5 + Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
U mnie z bazą i topem semilac spokojnie 3 tygodnie na pazurkach. CZ również używam, bo też piękne kolory mają i cena/pojemność jak najbardziej na plus. No i jak przyjdzie je zdjąć to nie ma problemu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zdejmowanie z pazurków pronail, a semilac to niebo, a ziemia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.