|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ocena niedostateczna na koniec
Moja średnia z tego przedmiotu to 2,3 a nauczycielka wpisała mi 1 na koniec roku, czy tak może? Proszę o konkretne odpowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ocena niedostateczna na koniec
Wszystko zależy od statutu i regulaminu szkoły, ale jeśli masz z ważnych rzeczy typu sprawdziany same pały, a lepsze oceny wpadały za jakieś prace domowe czy coś, to zazwyczaj może.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja mama pracowała jako nauczycielka i mówiła, że ogólna zasada jest taka, że nie ma czegoś takiego jak ,,wystawianie oceny końcowej ze średniej"-na upartego komuś może wychodzić 4 na koniec, a nauczyciel może dać 3 albo 5, bo oprócz ocen w dzienniku nauczyciel może brać pod uwagę czy uczeń się stara itp. Są też nauczyciele, którzy wyciągają średnią, ale raczej nie powinno sie tego robić. Wiadomo oceny są ważne, ale jak np. uczeń się nie przykłada i olewa szkołę, to można mu obniżyć ocenę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jeżeli masz słabe oceny ze sprawdzianów i dobre za np. zadania domowe i prace na lekcji, to jak najbardziej Ci może postawić 1.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.