|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Depilator IPL - co wybrać?
Drogie Panie, potrzebuję pomocy
![]() Nad depilacją światłem zastanawiam się już od dłuższego czasu i chcę kupić sobie swój własny depilator, żeby nie latać co miesiąc do gabinetu... No i oficjalnie zgłupiałam - co tu wybrać?! Wybór jest ogromny, zastanawiam się czy kupić coś używanego, czy jednak nowy sprzęt. Budżet mam ograniczony do, powiedzmy, 700-800 zł. Zupełnie się na tym nie znam, ilość impulsów, wymienne lampy itp itd to dla mnie czarna magia, czy któraś z Was mogłaby mi to na chłopski rozum wytłumaczyć? Wiem, że efekt jest nietrwały i zabieg trzeba powtarzać co jakiś czas, dlatego zależy mi, aby można było tę lampę wymienić na nową, jak się skończą te całe impulsy ![]() Ps. Wiem, że jest sporo wątków na ten temat, ale niektóre sięgają 2003 roku... troszkę się od tamtego czasu pozmieniało ![]() Myślę, że temat jest teraz na czasie i nie mnie jednej przyda się pomocna dłoń ![]()
"Everyone says the pain will get less as time passes, but I don't believe them. I think they only say it so you can face getting out of bed every day. You think today might be the day, but it never is." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilator IPL - co wybrać?
Od rana czytam i czytam o tych depilatorach i podoba mi się Remington 6250. Jest dużo pozytywnych opinii, lampa co prawda niewymienna, ale na okres gwarancji powinna wystarczyć... czy ktoś może potwierdzić mój wybór?
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Teraz zaś w oko wpadł mi depilator Philipsa, Lumea 1983. Mało popularny w Polsce model, kosztuje mniej niż 700 zł, na zagranicznych forach zbiera dobre opinie. Długość fali świetlnej wg producenta >475, to dużo czy mało? Zupełnie się na tym nie znam... Pomocy ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Poradziłam sobie. Proszę o usunięcie wątku.
"Everyone says the pain will get less as time passes, but I don't believe them. I think they only say it so you can face getting out of bed every day. You think today might be the day, but it never is." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Depilator IPL - co wybrać?
Ja mam Panasonica.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.