|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dzrzewko szczęścia..
Nigdzie nie znalazłam podobnego tematu,wiec zakladam.. kupiłam mamie dzrzewko szczęścia Bonsai na dzień matki jest przesliczne dałam je mamie wcześniej,bo boje sie że mogłoby mi zdechnąć.. a teraza moje pytanie do was czy może któraś z was ma takie drzewko i wie jak sie nim opiekować i pielęgnować tak żeby rosło silne i zdrowe..
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dzrzewko szczęścia..
te drzewka sa sliczne, sama chcialabym kupic ale nie moge nigdzie znalesc, ani w kwiaciarniach ani w tych duzych marketach budowlanych i ogrodniczych, nie wiem moze akurat mialam pecha, mozesz zdradzic ile takie drzewko kosztowalo i jaki gatunek kupilas bo nie wszystkie sa ladne ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Zajrzyj na forum zrób to sama, tam chyba był wątek o tych drzewkach. Sama zastanawiam sie nad kupnem... W sumie Dzień Matki byłby dobrą okazją do tego
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
w sumie kupiłam je na giełdzie kwiatowej w Tychach.. wiadomo ze wszystko tam jest o wiele tańsze.. z reszta kupiłam je po znajomosci za 15 zł.. wiem ze Koles je sprzedawał za 25zl i sa one takie male jeszcze.. bo np takie duże ok 130cm było za 800zl.. licze ze sama takie wychoduje.. :P.. A co do ceny sklepowej mysle ze bedą cos ok 35-40 zl.. aa gatunek hhmm .. szczerze mowiac sama nie wiem,ale jest przesliczne..
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mialam kiedys Bonsai,ale cóz jest bardzo,ale to bardzo wymagajace i padło,szkoda
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.