|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
czy to normalne podczas ciazy?
jestem w 11 tygodniu ciazy i zdaza mi sie popuszczac troszkie moczu ,spoczatku myslalam ze to sluz zabarwiony na zolto teraz jestem pewna ze to mocz,pecherz mam zdrowy bo ani nie bola nerki ani przy oddawaniu siusikow tez nie boli ,Czesto chodze siku ,zdarza mi sie nawet w nocy sadzicie ze w tak wczesnym stadium ciazy to normalne ,czy zdarzalo sie komuś cos takiego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rzabbocop
|
Dot.: czy to normalne podczas ciazy?
To jest normalne
![]() Nie każdej kobiecie w ciaży zdarza sie popuszczanie moczu ale jest to dość częste, zwłaszcza na poczatku i pod koniec ciąży. Warto ćwiczyć mięsnie kegla by temu zapobiegać, ułatwi to również poród i powrót do formy po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Mi się to nie zdarzyło (9tc.), ale z sikaniem mam normalnie urwanie głowy, średnio co 30-40 minut musze biec do WC. Najgorsze są noce, których nie potrafię przespać w całości, bo co 1,5 godziny muszę wstać do toalety. Kiedyś potrafiłam bardzo długo trzymać sikanie, teraz jest to poprostu niemozliwe, od razu boli mnie pęcherz, i musze pędzic do ubikacji. I jedengo jestem pewna, gdybym nie miała w pobliżu ubikacji, to pewnie bym popuściła.
Zapytanie dla kici187 dlaczego nie ma Cię na naszym wątku mamuś czerwcowo-lipcowo-sierpniowych?? Zapraszam serdecznie, dołącz do nas!! Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2006-12-28 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;3332682]
Zapytanie dla kici187 dlaczego nie ma Cię na naszym wątku mamuś czerwcowo-lipcowo-sierpniowych?? Zapraszam serdecznie, dołącz do nas!![/quote] Właśnie!?!?! Kici, zapraszamy do nas!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
mi sie nigdy nie zdarzyło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.