|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy
Witam, chciałabym się dowiedzieć jaki jest to typ treningu , czy to jest interwał? Poznać Wasze efekty jeśli z nim ćwiczyłyście, ile razy można zrobić go w tygodniu, bo jak wiadomo np. : w przypadku interwałów można je robić 3-4 razy w tygodniu .
Załącznik dla osób które jeszcze nie widziały tego treningu https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78 Edytowane przez rika100 Czas edycji: 2014-10-05 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy
Ja jako, że chce spalic tkanke tluszczowa w pewnych miejscach to szukalam w Internecie roznych treningow. Na poczatek zaczelam probowac z Chodakowska i wlasnie powiem ci ze przypadl mi do gustu ten wlasnie trening. Z tym, ze po kilku dniach tego skakania z nia zaczely mnie bolec stopy (srodstopia,piety, kostka). Zrobilam sobie a to dzien przerwy, a to sie przerzucilam na inne cwiczenia ale bol sie nadal utrzymuje i nie wiem co robic. :-(
Jednak trening jak dla poczatkujacych daaje w kosc, sama po 10 minutach mam dosyc ![]() Chyba nawet trzeba je robic przynajmniej 3-4 razy w tygodniu jak sie chce schudnac, ja niestety musze szukac czegos innego bo niedlugo chodzic nie bede mogla, a dopiero niedawno zaczelam z nia cwiczyc. Edytowane przez pysia07 Czas edycji: 2014-11-28 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Pysia, a cwiczysz w butach czy boso?
![]() |
#4 |
Panaroja
|
Ten trening wygląda na świetny sposób , żeby sobie w krótkim czasie nogi zjechać
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Ja oglądałam, już na yt... i trochę się boję ale pewnie niedługo spróbuję, chcialabym nogi ogarnąć jakoś w miarę szybko :P ale nie wiem czy to będzie szybko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No wlasnie ja cwiczylam boso, w skarpetkach i moze to tez dlatego...ale pozniej nawet w butach i tak srodstopia bolaly, wiec obecnie zrobilam sobie kilka dni przerwy i juz jest nieco lepiej. Mi zalezalo by zrzucic tkanke tluszczowa z ud i brzucha i ten trening przypadl mi do gustu, ale widac faktycznie to nie dla poczatkujacych
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Życzę Ci, żeby kontuzja szybko minęła i żebyś szybko wróciła do aktywnych ćwiczących dziewczyn. ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
AgleRkowa a no widzisz ja jako ze poczatkujaca i niedoswiadczona, to nie mialam zielonego pojecia ze powinnam cwiczyc w butach, boso bylo mi duzo wygodniej...musialam sobie zrobic z dobre 5 dni przerwy i juz jest prawie dobrze, ale teraz zeby znow sie zabrac za cwiczenia to ciezko...no coz dzis mam zamiar cos pocwiczyc. Dzieki za wsparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Odświeżam temat bo ostatnio wykopałam ten trening na youtube i zastanawiam się czy są jakieś wizażystki które rzeczywiście przez miesiąc regularnie go ćwiczyły i mogłyby się podzielić swoimi spostrzeżeniami ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć
![]() Ja ćwiczę ten program regularnie (na zmianę z Killerem), intensywne treningi połączone wraz z dietą rozpoczęłam dokładnie miesiąc temu. W tym czasie schudłam 6 kg. Treningi są bardzo fajne, na początku wydają się być trudne, ale z czasem wykonywanie poszczególnych ćwiczeń będzie przychodzić z przyjemnością. Koniecznie ćwicz w butach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.