Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-05, 16:18   #1
rika100
Raczkowanie

Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy

Witam, chciałabym się dowiedzieć jaki jest to typ treningu , czy to jest interwał? Poznać Wasze efekty jeśli z nim ćwiczyłyście, ile razy można zrobić go w tygodniu, bo jak wiadomo np. : w przypadku interwałów można je robić 3-4 razy w tygodniu .

Załącznik dla osób które jeszcze nie widziały tego treningu https://www.youtube.com/watch?v=gwo2G_RnC78

Edytowane przez rika100
Czas edycji: 2014-10-05 o 16:19
rika100 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-28, 13:39   #2
pysia07
Raczkowanie

Dot.: Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy

Ja jako, że chce spalic tkanke tluszczowa w pewnych miejscach to szukalam w Internecie roznych treningow. Na poczatek zaczelam probowac z Chodakowska i wlasnie powiem ci ze przypadl mi do gustu ten wlasnie trening. Z tym, ze po kilku dniach tego skakania z nia zaczely mnie bolec stopy (srodstopia,piety, kostka). Zrobilam sobie a to dzien przerwy, a to sie przerzucilam na inne cwiczenia ale bol sie nadal utrzymuje i nie wiem co robic. :-(

Jednak trening jak dla poczatkujacych daaje w kosc, sama po 10 minutach mam dosyc

Chyba nawet trzeba je robic przynajmniej 3-4 razy w tygodniu jak sie chce schudnac, ja niestety musze szukac czegos innego bo niedlugo chodzic nie bede mogla, a dopiero niedawno zaczelam z nia cwiczyc.

Edytowane przez pysia07
Czas edycji: 2014-11-28 o 13:40
pysia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-29, 13:20   #3
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Pysia, a cwiczysz w butach czy boso?

czekanie...
AgleRkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-30, 16:01   #4
Parabelka
Panaroja

Ten trening wygląda na świetny sposób , żeby sobie w krótkim czasie nogi zjechać zdecydowanie nie dla początkujących , może bokserzy albo biegacze mogą to robić bez urazu

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 11:18   #5
gwiazdaJ
BAN stały

Ja oglądałam, już na yt... i trochę się boję ale pewnie niedługo spróbuję, chcialabym nogi ogarnąć jakoś w miarę szybko :P ale nie wiem czy to będzie szybko
gwiazdaJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-01, 11:32   #6
pysia07
Raczkowanie

No wlasnie ja cwiczylam boso, w skarpetkach i moze to tez dlatego...ale pozniej nawet w butach i tak srodstopia bolaly, wiec obecnie zrobilam sobie kilka dni przerwy i juz jest nieco lepiej. Mi zalezalo by zrzucic tkanke tluszczowa z ud i brzucha i ten trening przypadl mi do gustu, ale widac faktycznie to nie dla poczatkujacych
Stary 2014-12-02, 18:33   #7
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
Napisane przez pysia07 Pokaż wiadomość
No wlasnie ja cwiczylam boso, w skarpetkach i moze to tez dlatego...ale pozniej nawet w butach i tak srodstopia bolaly, wiec obecnie zrobilam sobie kilka dni przerwy i juz jest nieco lepiej. Mi zalezalo by zrzucic tkanke tluszczowa z ud i brzucha i ten trening przypadl mi do gustu, ale widac faktycznie to nie dla poczatkujacych
Pysia, nigdy takich treningów nie wykonuj boso!!!! Dobre sportowe buty to podstawa do treningów tego typu, jak widać na boso można narobić sobie raz dwa krzywdę.

Życzę Ci, żeby kontuzja szybko minęła i żebyś szybko wróciła do aktywnych ćwiczących dziewczyn.

czekanie...
AgleRkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-03, 13:07   #8
pysia07
Raczkowanie

AgleRkowa a no widzisz ja jako ze poczatkujaca i niedoswiadczona, to nie mialam zielonego pojecia ze powinnam cwiczyc w butach, boso bylo mi duzo wygodniej...musialam sobie zrobic z dobre 5 dni przerwy i juz jest prawie dobrze, ale teraz zeby znow sie zabrac za cwiczenia to ciezko...no coz dzis mam zamiar cos pocwiczyc. Dzieki za wsparcie
Stary 2016-07-11, 23:18   #9
pauliszka
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Odświeżam temat bo ostatnio wykopałam ten trening na youtube i zastanawiam się czy są jakieś wizażystki które rzeczywiście przez miesiąc regularnie go ćwiczyły i mogłyby się podzielić swoimi spostrzeżeniami ?
pauliszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-08-18, 12:48   #10
Natiii225
Przyczajenie

Smile Dot.: Trenin Ewy Chodakowskiej dla Detocell Academy

Cześć
Ja ćwiczę ten program regularnie (na zmianę z Killerem), intensywne treningi połączone wraz z dietą rozpoczęłam dokładnie miesiąc temu. W tym czasie schudłam 6 kg. Treningi są bardzo fajne, na początku wydają się być trudne, ale z czasem wykonywanie poszczególnych ćwiczeń będzie przychodzić z przyjemnością. Koniecznie ćwicz w butach Powodzenia!
Natiii225 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości