|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kontrolować wydatki..
Wchodzę dziś na konto i doznaję szoku.
Zostało mi dosłownie parę złotych na koncie a do wypłaty jeszcze ok 3 tygodnie ,ale nie o tym chcę rozmawiać.Chodzi mi o wydatki zauważyłam ,że za dużo wydaję po prostu nie umiem kontrolować wydatków ,mam kartę płatniczą kurcze i chyba muszę z niej zrezygnować bo przez nią nie patrzę co kupuję i za ile a pieniądze wychodzą jak woda ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kontrolować wydatki..
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
U mnie pomogło powzięte w połowie maja postanowienie, że nie kupuję ubrań, kosmetyków, biżuterii i nie jem na mieście. Prawie się udaje
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Nie noszę ze sobą karty. Używam jej jedynie tylko po to, aby wypłacić kasę z bankomatu. Płacąc gotówką wydaje mi się, że wydaje mniej, bo widzę ile pieniędzy mi ubywa z portfela .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.