|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Mały dylemat . ;)
Witajcie Dziewczyny !
Jestem tu nowa . ![]() I od razu mam do Was pytanie... Jakiego szamponu i jakich odżywek używać, żeby rudy kolor nie schodził tak od razu ? Chcę żeby naprawdę kolor był trwały, a włosy nie tak bardzo zniszczone. Wiadomo, że jest to kolor ciężki do utrzymania. Wymaga pielęgnacji...jednak bardzo mi się podoba. Na początku lutego idę do fryzjera farbować te moje włosy i w sumie mogłabym się zapytać o pielęgnację, ale chcę żebyście mi coś poleciły tak z własnego doświadczenia...niby coś tam mam poleconego, ale chyba bardziej teoretycznie niż w praktyce. Fryzjerka już mnie uczuliła, że z pielęgnacją łatwo nie będzie... Stąd mój dylemat...a zależy mi na zdrowych włosach i trwałym kolorze. A może proponujecie inne formy pielęgnacji ? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi . ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mały dylemat . ;)
Ja polecam wybrac sie do salonu, ktory pracuje na farbach goldwella- sama mialam rude wlosy, farbowane tymi farbami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo...udam się, udam .
![]() Chcę chociaż, żeby ten kolor był trwały i nie schodził po paru umyciach... Gorzej z szybko rosnącymi włosami . ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem, wazne, zebys przynajmniej pierwszy raz pofarbowala u fryzjera.. zeby ladnie pokryc Twoj kolor lub jesli masz ciemne wlosy- umiejetnie je rozjasnic.pozniej mozesz odswiezac kolor w domu..
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja mam ciemne włosy...ciemny brąz...i oczywiście rozjaśnianie będzie konieczne.
Bałabym się sama kombinować z włosami w domu . ;D Także lecę do fryzjera ;D Marzy mi się taki ciemny rudy, ach. Nic związanego z marchewką ! Nigdy.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Odświeżam ! ;D
Wasza opinia jest dla mnie bardzo ważna . ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.