|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Tusz-eyeliner Vollare w jednym.Ktos juz sprobowal?
Robilam dzis zakupy na placyku, pelno bylo tam kolorowki made by Vollare i Centare
![]() ![]() byl tam tez tusz Vollare-w czerwonym opakowaniu, z jednej strony mial eyeliner, z drugiej -tusz.Szczoteczka wygladala ciekawie-jak w tuszach podkrecajacych. Koszt 7 zl ![]() Mialam nawet kupic-z czystej ciekawosci(nigdy wczesniej nie kupowalam bazarkowych tuszy) , ale pomyslalam , ze najpierw zrobie wywiad wsrod wizazanek ![]() Moze ktoras z was juz miala ten tusz i moze podac swoja opinie? Moze nie wart nawet wydawac tych paru zlotych? A moze wrecz przeciwnie? ![]() czekam na doniesienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tusz-eyeliner Vollare w jednym.Ktos juz sprobowal?
Ja posiadam taki tusz
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na jakim placyku jeśli można spytać ![]() Bo ja ostatnio sie rozglądałam za kolorówką Vollare bo cienie podobno fajne mają ale nigdzie nie mogłam na nie trafić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() duzy wybor Vollare, Centarre i podobnych "marek" ![]() shell- dzieki za opinie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hmm ja mam z vollare tusz do kresek i jestem zadowolona (ale nakladam go innym pedzelkiem) a tusze do rzes sa u mnie za 5zł tez ten ogladalam ale wzialam z biala bazą no i co do bazy fajna jest ale jak sie na to nalozy ten tusz czy jakikolwiek to porazka jakas jest fuuuuj w zwiazku z czym nigdy wiecej tuszy z baza a co do samego czarnego tuszu daje ladny naturalny delikatny efekt w makijazy "z pistacja" i w kapelutku
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam ten tusz... z eyelinerem...skusiłam się bo pracuje w centrum handlowym i taki chłopaczek łaził to się skusiłam (zwłaszcza że gratis dał mi cień
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
zdaje sie ze po tych opiniach nie kupie tego tuszu!
i co ja bym bez wizazu zrobila! zawsze to 5 zl w kieszeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam tusz z bazą, o którym pisała Smileofangel. Wprawdzie to nie ten, który w tytule, ale może informacje się przydadzą
![]() Do tej pory prawie wyłącznie używałam L'Oreala, ale po dobrych opiniach serii Vollare na Wizażu postanowiłam zaryzykować i kupiłam go za całe 7 zł ![]() ![]() ![]() Podsumowując jestem zadowolona i za tą cenę mogę spokojnie polecić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.