![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie :)
Nieaktualne.
Wymienione w tym wątku: LEIM Retinol Royal Q10 Exclusive Night Serum. Poj. 50 ml, nowe. Anahstasia John Frieda Sheer Blonde - Volles Blond Volumen Spray - Marigold19 Dax Cashmere - baza pod makijaż - Marigold19 LRP Anthelios XL SPF 60+ - nieaktualne Avene - woda termalna 50 ml - relissys Bielenda Botox Efect – peeling termiczny - relissys Avon Planet SPA eksfoliująco-rozgrzewająca maseczka do twarzy - relissys Przyrząd do masażu, z wymiennymi końcówkami - relissys Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-20 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam do mnie :)
Zapraszam do Mnie
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos za:
LRP Effaclar A.I. Poj 15 ml, ubytek ok. 10-15% ?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Avon - błyszczyk do ust Glazewear IsaDora – paletka potrójnych cieni nr 19 Blue Turquoise
![]() |
#6 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Zainteresowało mnie u Ciebie parę kosmetyków. Zajrzyj do mnie, może Ci się coś spodoba ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Basiu, mam na wymiane zapachy: Dune 15 ml z 20, J'adore edp 22 ml z 50 i 20 ml MAx Mara - 20 ml - niedawno kupione, bez kilku psikow.
Interesuje mnie podklad Kanebo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast jeśli posiadasz coś z mojej listy to bardzo chętnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mam korektor , ktroego szukasz, uzywany jakis miesiac (bardzo wydajny)+2 tubki samoopalacza do nog Biotherm - tubka 15 ml. Niestety nic wiecej z Twojej listy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie LRP Effaclar A.I. Poj 15 ml, ubytek ok. 10-15%
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
hej! zainteresowałao mnie:Luciano Soprani - Funny Rose Smile EDT - włoska woda toaletowa o ładnym świeżym lekko słodkim cytrynowo-grapefrutowym zapachu w zabawnym flakoniku, przypominającym wyglądem kwiat róży. Pojemność 90 ml, ubytek ok. 10 ml.
znajdziesz cos u mnie??? ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
[
![]() Może coś znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116836 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
hej interesuje mnie baza dax i puder dior
![]() zerknij do mnie do wątku ![]() ponadto mam krem ujędrniający do biustu AVON, błyszczyk Guerlain balsam brązujący J&J holidy skin night ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki, ale właściwie potrzebuję jedynie kosmetyków wymienionych w pierwszym wpisie, a w Waszych kramikach ich nie znalazłam.
edit: RedButterfly jestem zainteresowana kremem do biustu. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-07-08 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Mi zależy przedewszystkim na diorku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
W moich wątkach napewno nic nie znajdziesz, ale mogę ci zaproponować co mam poza wątkiem:
Szminkę w gąbce Bourjois ciemny brąz z przezroczystym błyszczykiem Szminkę z błyszczykiem Rimmel nr. 09 Hold On Krem do biustu Avon Balsam zwalczający celulits Tanita Żel do ciała zwalczający celulits Venita Balsam brązujący Kolastyna Wszystko kosmetyki są nowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zakupoholiczko u Ciebie interesowałyby mnie ew.:
Krem do biustu Avon Balsam zwalczający celulits Tanita A co u mnie w zamian by Cie interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No raczej ci się nie będzie opłacać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie patrzałam na twoją listę, ale ty poszukujesz w większości filtrów a ja mam tylko próbeczki, bo sama zaczynam testy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Próbeczki mnie nie interesują w zamian za produkty pełnowymiarowe. Poszukuje wielu kosmetyków oprócz filtrów m.in.
* Estee Lauder, Lucidity (Puder sypki) * Iwostin - krem nawilżający o przedłużonym działaniu oraz na noc z witaminami C+E * Toniki i płyny miceralne Avene, Bioderma, LRP, SVR, Vichy * Avene Diroseal * Avene - maseczka kojąco-nawilżająca * LRP Effaclar K, Redermic, Active C * nawilżające kremy Avene i LRP * Kosmetyki dr. Hauschki i Welledy * Abacosun – żywa ziemia wulkaniczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Wybierzesz cos za IsaDora – paletka potrójnych cieni nr 19 Blue Turquoise. Zużycie max. 2%.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Basiu czy wiesz może jak ma się kolor Twojego Kanebo Liquid Finish nr 202 soft beige do numeru 203, który z nich jest ciemniejszy?
Mam na ten Twój ochote , ale nie wiem co z kolorem, wiem że one nie są układane numerami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.