|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad: Ellise Faas
hej
![]() mam na wymianę: * ELLIS FAAS -pomadka w płynie - Creamy lips - Ellis red blood red - L101 użyta jeden raz, niestety kolor "nie mój", kupiłam na podstawie entuzjastycznych opinii w internecie oczywiście wyslę zdezynfekowaną kupiona kilka dni temu tutaj * MAC Lighful. softening lotion - ponad pół opakowania * Rene Furterer lumica - 50 ml płukanka rozświetlająca - 60% opakowania zapraszam ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2017-11-18 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: Ellise Faas
Hej, chętnie przygarnę pomadkę, może któraś z moich Cię zainteresuje w zamian?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad: Ellise Faas
Hej, nie, ta linia Diora to normalne pomadki tylko mniej wyczuwalne na ustach i błyszczące, osobiście je bardzo lubię bo nie wysuszają ust, łatwo się ich używa, długotrwałe, można stopniować intensywność koloru. Tease jest dla mnie b. jasna i jaskrawa, od razu widać, że to pomadka - kierując się zdjęciami w necie faktycznie można czasem odnieść wrażenie, że to twarzowy odcień ust, ale to ryzykowne brać kolor w ciemno z takim założeniem bez testowania.
To odnośnie opisu pomadki i odpowiedzi na Twoje pytanie; ja jednak zrezygnuję z Ellis red, to byłby strzał w ciemno a biorąc pod uwagę, że za Tease płaciłam w zeszłym miesiącu 165 zł jest to dla mnie za duże ryzyko. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.