| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2017-11-18, 10:30 | #1 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: moje miasto...? 
				Przekupka: 14 pkt  / 100% pozyt. | Listopad: Ellise Faas

hej  mam na wymianę: * ELLIS FAAS -pomadka w płynie - Creamy lips - Ellis red blood red - L101 użyta jeden raz, niestety kolor "nie mój", kupiłam na podstawie entuzjastycznych opinii w internecie oczywiście wyslę zdezynfekowaną kupiona kilka dni temu tutaj * MAC Lighful. softening lotion - ponad pół opakowania * Rene Furterer lumica - 50 ml płukanka rozświetlająca - 60% opakowania zapraszam   Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2017-11-18 o 12:26 | 
|     |   | 
|  2017-11-18, 10:52 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Listopad: Ellise Faas

Hej, chętnie przygarnę pomadkę, może któraś z moich Cię zainteresuje w zamian?

__________________ | 
|     |   | 
|  2017-11-19, 13:06 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Listopad: Ellise Faas

Hej, nie, ta linia Diora to normalne pomadki tylko mniej wyczuwalne na ustach i błyszczące, osobiście je bardzo lubię bo nie wysuszają ust, łatwo się ich używa, długotrwałe, można stopniować intensywność koloru. Tease jest dla mnie b. jasna i jaskrawa, od razu widać, że to pomadka - kierując się zdjęciami w necie faktycznie można czasem odnieść wrażenie, że to twarzowy odcień ust, ale to ryzykowne brać kolor w ciemno z takim założeniem bez testowania.  To odnośnie opisu pomadki i odpowiedzi na Twoje pytanie; ja jednak zrezygnuję z Ellis red, to byłby strzał w ciemno a biorąc pod uwagę, że za Tease płaciłam w zeszłym miesiącu 165 zł jest to dla mnie za duże ryzyko. Pozdrawiam   
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.