Wielkie rzeczy :) - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania zwi±zane z ¿yciem seksualnym lub szukasz porady? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, dodaj opiniê.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2017-08-08, 12:57   #1
NinaTom
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 4
Unhappy

Wielkie rzeczy :)

Jestem facetem. Od dawna fascynowa³y mnie penisy ale nie poci±gaj± mnie faceci.
Przyszed³ w koñcu taki dzieñ, ¿e rozgryz³em o co chodzi.
Postanowi³em spróbowaæ seksu analnego z moja kole¿ank± w dzieñ jestem mêskim dominuj±cym facetem ale w nocy kobieta ma nade mn± w³adzê Kupi³em strap-on na allegro, ekstra, nie ¶mierdzia³ gum± ani lateksem, by³o super, bo mo¿na powiedzieæ ze mnie do tego zmusi³a poprzez dominacje, bardzo mi siê to spodoba³o, orgazm by³ du¿o intensywniejszy ni¿ przy seksie klasycznym, Ania by³a wniebowziêta, ¿e mo¿e to robiæ i ¿e sprawia mi to przyjemno¶æ. Nigdy wiêcej ju¿ nie spotka³em takiej kobiety która zgodzi³aby siê na taki rodzaj seksu, nawet nie wiedzia³em gdzie szukaæ, czuje, od jakiego¶ czasu, ¿e potrzebuje tego bardziej ni¿ czegokolwiek Mo¿na powiedzieæ, ¿e cierpiê psychicznie czuje siê niespe³niony.
Jak my¶licie znajdê jeszcze taka kobietê? Gdzie mogê takiej szukaæ?
NinaTom jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-08-08, 15:08   #2
lady666macbeth
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 338
Dot.: Wielkie rzeczy :)

pewnie gdzie¶ siê znajdzie.
Poszukaj tam gdzie znalaz³e¶ pierwsz±
Stary 2017-08-08, 17:08   #3
Michal39
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 50

Cytat:
Napisane przez NinaTom Poka¿ wiadomo¶æ
Postanowi³em spróbowaæ seksu analnego z moja kole¿ank± w dzieñ jestem mêskim dominuj±cym facetem ale w nocy kobieta ma nade mn± w³adzê Kupi³em strap-on na allegro, ekstra, nie ¶mierdzia³ gum± ani lateksem, by³o super, bo mo¿na powiedzieæ ze mnie do tego zmusi³a poprzez dominacje, bardzo mi siê to spodoba³o, orgazm by³ du¿o intensywniejszy ni¿ przy seksie klasycznym, Ania by³a wniebowziêta, ¿e mo¿e to robiæ i ¿e sprawia mi to przyjemno¶æ.
O jprd! Spotka³e¶ Kobietê Swojego ¯ycia i wszystko sp.... centralnie! Ju¿ nigdy Takiej nie spotkasz i do koñca swoich dni bêdziesz ¿a³owa³, nigdy ju¿ nie prze¿yjesz takiego orgazmu.

Teraz co najwy¿ej za 300 z³ kupisz podobn± us³ugê, ale to ju¿ nie bêdzie to, moja rada: id¼ do niej powiedz, ¿e jeste¶ debilem i b³agaj na kolanach, mo¿e przynajmniej Ciê wych³oszcze

PS. daj mi telefon do tej kole¿anki, bo czujê, ¿e siê zakocha³em

https://www.youtube.com/watch?v=k2C5TjS2sh4

Edytowane przez Michal39
Czas edycji: 2017-08-08 o 18:27 Powód: dodatkowe przemy¶lenia
Michal39 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2017-08-08, 19:50   #4
NinaTom
Przyczajenie

Ej serio to taka rzadko¶æ w¶ród kobiet?!

Dziewczyny nie ma sie czego wstydziæ...
Stary 2017-08-09, 09:25   #5
heavyduty
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 800

Cytat:

Sporo dziewczyn na w±tku o analnym wypowiada³o siê, ¿e bardzo chcia³yby zaopiekowaæ siê ty³kami swoich T¯, a to oni stawiaj± twarde weto.
Stary 2017-08-09, 14:28   #6
Michal39
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heavyduty Poka¿ wiadomo¶æ

Sporo dziewczyn na w±tku o analnym wypowiada³o siê, ¿e bardzo chcia³yby zaopiekowaæ siê ty³kami swoich T¯, a to oni stawiaj± twarde weto.
G³upcy!!

Choæ onegdaj te¿ mia³em równie¿ przed "tym" opory, Moja wykorzysta³a fakt, ¿e akurat by³em "zrobiony" i dosyæ bezceremonialnie sobie poczyna³a, nastêpnego dnia mia³em mi³e, choæ nieco bolesne wspomnienia, powiedzmy, ¿e doszli¶my do czterech paluszków, od tego czasu to ja za ni± ³a¿ê i proszê ¿eby powtarzaæ.
Stary 2017-08-09, 20:15   #7
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Michal39 Poka¿ wiadomo¶æ
G³upcy!!

Choæ onegdaj te¿ mia³em równie¿ przed "tym" opory, Moja wykorzysta³a fakt, ¿e akurat by³em "zrobiony" i dosyæ bezceremonialnie sobie poczyna³a, nastêpnego dnia mia³em mi³e, choæ nieco bolesne wspomnienia, powiedzmy, ¿e doszli¶my do czterech paluszków, od tego czasu to ja za ni± ³a¿ê i proszê ¿eby powtarzaæ.

Spraw jej strapless dildo np. realdoe. Partnerka wk³ada czê¶æ pasywn± do agaty co daje mo¿liwo¶æ obopólnej frajdy (sprawdzone)

Edytowane przez heavyduty
Czas edycji: 2017-08-09 o 20:53
heavyduty jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2017-08-09, 21:23   #8
Michal39
Raczkowanie

Cytat:
Ty Panie Kolego ci±gle nie rozumiesz jak bardzo sp... klimat, po ca³o¶ci i na maxa, na ³o¿u ¶mierci (oby jak najpó¼niej) zap³aczesz gorzkimi ³zami za tymi wszystkimi chwilami, które mog³e¶ spêdziæ z Ani± (wymienienie jej imienia ¶wiadczy, ¿e jednak w Twojej g³owie ko³acze siê my¶l, ¿e co¶ zepsu³e¶).

O jprd!

PS. moja ¶lubna jest raczej otwarta, jak ju¿ pisa³em kilka paluszków zawêdrowa³o tu i ówdzie, ale kupowania zabawek na Allegro jako¶ jej nie zaproponowa³em.

Edytowane przez Michal39
Czas edycji: 2017-08-09 o 21:33
Stary 2017-08-10, 06:17   #9
NinaTom
Przyczajenie

Podlinkujesz topic?
Stary 2017-08-10, 08:28   #10
heavyduty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Michal39 Poka¿ wiadomo¶æ

PS. moja ¶lubna jest raczej otwarta, jak ju¿ pisa³em kilka paluszków zawêdrowa³o tu i ówdzie, ale kupowania zabawek na Allegro jako¶ jej nie zaproponowa³em.
Je¶li oboje lubicie - spróbuj. Najczê¶ciej w temacie mówi siê o strap on. wspomniany realdoe ma tê przewagê, ¿e jest bez pasów, które uwa¿am wygl±daj± nieco sztucznie, trzyma siê w agacie koñcówk± pasywn± nawet kiedy kobieta stoi (bez przytrzymywania) no i daje jej przyjemne doznania z wnêtrza podczas ruchów frykcyjnych (posuwania). Niby strap on te¿ co¶ tam dzia³a przez ucisk na damskie krocze ale ta metoda wydaje siê skuteczniejsza. Naturalny wygl±d sprawia, ¿e dziewczyna do z³udzenia przypomina prawdziwego tranny.

Edytowane przez heavyduty
Czas edycji: 2017-08-10 o 08:30
heavyduty jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Seks

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-08-10 09:28:24

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.